Esittelemättömiä laukkuja pt. 1: Dolce & Gabbana Sicily bengal cat

IMG_7907 IMG_7912 IMG_7914 
Kuvailin pari viikkoa sitten laukkuja, jotka ovat jääneet aikaisemmin esittelemättä. Aloitan tästä vanhimmasta, joka mulla on ollut jo useamman vuoden laukkukokoelmassani: Dolce & Gabbanan Sicily bengaliprintillä.

Bengalikissat seikkailivat näkyvästi Dolce & Gabbanan 2016-17 syys-talvimallistossa. Malliston kissamaisia catwalk-asuja pääset katsomaan täältä. Jo tuolloin tykkäsin näkemästäni, mutta eipä olisi tullut mieleenkään sijoittaa luksusmuotibrändin tuotteisiin uutena. Tyydyin vain ihailemaan niitä Net-A-Porterin, My Theresan sun muiden nettikauppojen valikoimassa - kuin ikkunashoppailua, mutta virtuaalisessa muodossa. Kun vuonna 2019 hankin eräältä vantaalaiselta kasvattajalta bengalikissani Ulla-Bellan, muistui mieleen taas Dolce & Gabbanan bengalimallisto. Aloin silloin tällöin kuikuilla mm. Vestiaire Collectiven ja eBayn second hand-valikoimaa. Niinhän siinä sitten lopulta kävi, että lopulta kärsivällisyys palkittiin ja kyttäys tuotti tulosta! Pari vuotta sitten nappasin Vestiairesta tämän upean bengalilaukun, jonka etupuolella on printti kahdesta bengalikissasta, takana puolestaan yksittäinen kisuli, joka on varsin ulla-bellamainen vihreine silmineen.

Laukku lähti edullisesti, sillä siinä on pieni vika: toisesta yläreunasta on tippunut pois pikkuruinen ruuvi, joka on pitänyt olkahihnan kiinnitysrenkaan paikallaan. Alimmasta kuvasta tämän näkeekin: laukun oikealla puolella on yläreunassa pieni renkula, mutta vasemmalta se puuttuu. Itse rengas on tallella, mutta ruuvi on hävinnyt. Kuvittelisin, että tämän voisi hyvinkin saada fiksattua suutarilla tms, mutta en vielä(kään) ole jaksanut asiaa mitenkään edistää. Tämä on sen tyylinen laukku, että tykkään käyttää sitä ilman hihnaa, lyhyestä kahvasta kantaen. Katsotaan nyt, jos joskus saisi kuitenkin aikaiseksi korjauttaa hihnan kiinnikkeen.

Ihanaa pääsiäistä kaikille! 🐣🐤🐥

2 kommenttia:

  1. Kaunis laukku <3 ja ihana kisulin nimi, Ulla-Bella :) mulla oli tarkoitus tässä pääsiäisenä tehdä vaihtarit, vaihdan Speedy B 30:n. Gallieraan, jos nyt kaupat toteutuvat. Muita uusia laukkuja en olekaan hankkinut sitten Alman ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ulla-Bella oli alunperin nimetty Bellaksi kasvattajan toimesta, mutta se ei tuntunut ihan omalta jutulta. Sai sitten vielä nimen etuliitteeksi Ullan. :D Ooh, Galliera kuulostaa hyvältä, toivottavasti kaupat toteutuvat!

      Poista