Mitä Normalista?

IMG_3541 
Tanskalainen ketjuliike Normal levisi viime vuonna ympäri Suomea kuin yhdessä yössä. Ihan tosta noin vaan joka ikisessä vähänkin isommassa kaupungissa oli Normal, ja yhtä äkkiä joka toinen kadulla vastaantulija kantoi turkoosinväristä ostoskassia! Aina silloin tällöin tulee Normalissa itsekin käytyä. Viimeisimmän kerran asioin siellä muutama viikko takaperin, kun kävin ostamassa kaverin tytölle synttärilahjaksi Normalin lahjakortin. Saatoinpa siinä sivussa ostaa itsellenikin jotain, hehe. 😅 Tässä pientä ostosten esittelyä.
   IMG_4053 
Nämä Kellogg's-muroilta tuoksuvat suihkugeelit olivat niin hauskanoloisia, että pitihän se hamstrata muutama pullo jemmaan. Paras näistä on tuo sininen Frosties.
   IMG_4054 
Reese's-käsivoide! Omg! Rakastan Reese's peanut butter cupseja, joten tällainen käsivoide on just hyvä läppä tällaiselle maapähkinävoifanaatikolle. Piti ostaa heti kaks, ettei heti lopu.
     IMG_4055 
Yleisesti kaikki iho- ja hiusjutut on kiva ostaa Normalista, sillä hinnat ovat pääsääntöisesti kilpailukykyisiä ja usein voi löytää tylsän vakiotuotteen tilalle jotain vähän erilaista kokeiluun. Tässä Creighton'sin vaniljan ja makadamiapähkinän tuoksuinen ihovoide, Doven shower mousse ja Fruit Worksin mansikkainen käsisaippua.
   IMG_4056 
Glissin shampoot ovat kylppärin vakiokamaa, ja niitä saa parilla eurolla Normalista. Tää Oil nutritive -shampoo on tosi hyvä, oon tykännyt!

Batisten kuivashampoot ovat myös basic tukkajuttuja, joille löytyy aina käyttöä. Vaikka mulla on vaaleahkot hiukset, tykkään silti ostaa tota bruneteille tarkoitettua kuivashampoota. Tavalliset kuivashampoot ovat välillä vähän ärsyttäviä, kun hiuksiin meinaa jäädä valkoisia laikkuja. Ehkä vika on käyttäjässä, tai jopa todennäköisesti niin... 😉Joka tapauksessa bruneille suunnattu kuivashampoo on suht väritöntä, joten problem solved.
   IMG_4057 
Muuta randomsälää, mitä säännöllisesti ostan Normalissa asioidessani:
  • Tollasen simppelin jalkaraspin saa parilla eurolla, hyvä ja halpa tuote!
  • Halpaa on myös kynsilakanpoistoaine, josta löytyy erilaisia tuoksuja. Nyt lähti kokeiluun kirsikka, mutta tähän mennessä omenan tuoksuinen on ollut miellyttävin versio.
  • Hengityksen raikastava suusuihke on kompakti lisä käsilaukkuun. Aina ei muista siirtää purkka- tai pastillipussia laukusta toiseen, mutta näitä suihkepulloja tuppaa nykyään pyörimään monen laukun pohjalla. Hintaa suusuihkeella taitaa olla n. 1,5 euroa, jos oikein muistelen.
  • 180 g Dreamies -megapussi maksaa vaivaiset kolme euroa! Vink vink kaikki kissaihmiset, edes Zooplussalta ei saa näin hyvään hintaan näitä kissanameja.
  • Hattarapussin saa parilla eurolla. Sitä ajattelin käyttää kuoharilasien koristeluun, kun tulee sopiva sauma moiselle hulluttelulle.
IMG_4059 
Nielurisojen raikastimia mulla oli ennestäänkin muutama käytössä. Vihreä on paras!
   IMG_4061 
Meikinpoistoon mun ykköstuote on jo varmaan viimeiset viisi vuotta ollut Garnierin misellituotteet. Oikealla öljymäinen klassikko, johon on aina kiva palata, vasemmalla puolestaan aktiivihiiltä sisältävä geelimäinen versio, joka on myös ollut toimiva tuttavuus.

Onko teillä jotain hyviä Normal-tärppejä? Vinkit jakoon!

2 kommenttia:

  1. Hauskoja ostoksia! Meillä täällä Iisalmessakin on Normal ja tykkään kun valikoima vaihtuu, ja aina sieltä löytää jotain mukaan ;) Kuopiossa Matkuksessa on isompi Normal. Yleensä ostan Batisten pikku pulloja, Carmexin huulirasvoja ja ennen ostin Garnierin sheet maskeja mutta nykyään maksavat jo 2 e Normalissa, ei niin edullisia. Pure & Caren silmänalusnaamiot on kans ihan hyviä ja edullisia jos sellaisia käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan! Kiva, että sieltäkin löytyy Normal. Batisten pikkupulloja pitäis myös joskus muistaa ostaa jemmaan, sellasia aina välillä kaipailee, kun lähtee reissuun. Ei tartteis sitten isoja raahata mukana. Täytyypäs joskus vilkaista noita silmänalusnaamioita, kuulostaa kokeilun arvoiselta!

      Poista