Esittelemättömiä laukkuja pt. 2: Benedetta Bruzziches

IMG_8100 
Viimeisen viiden vuoden ajan kimaltavat laukut ovat olleet todella pop! Kaikki taisi saada alkunsa Pradan Re-Edition 2000 -laukusta, joka on aina ollut mielestäni upea - mutta aivan liian kallis. Jo ilmestyessään laukku taisi maksaa n. 1300 euroa, ja tällä hetkellä siitä saa pulittaa jo 1800 euroa. Huhhuh! Melkoisia hinnannousuja on ollut Pradallakin vain muutamassa vuodessa. Myös käytettynä tämän laukun hinnoittelu huimaa päätä, joten ei kiitos - loppujen lopuksi laukku on vain satiinia, johon on liimattu Swarovskin kristalleja.

Pradan vanavedessä markkinoille on tullut vaikka millaista kimallelaukkua merkiltä jos toiselta. Mua on puhutellut eniten italialainen brändi Benedetta Bruzziches valikoimineen.
     IMG_8133 IMG_8129 
Tämän oranssinpunaisen Vitty La Grande -laukun löysin Vestiaire Collectivesta viime syksynä edukkaasti. Värinsä puolesta laukku oli hitti kaikissa loppuvuoden joulumenoissa, mutta mielestäni punainen kimallelaukku sopisi loistavasti myös kesäkekkereisiin, jos sen kanssa pukee vaikka jotain valkoista. Harmillisesti näistä kuvista laukun upea hohto ei oikein ilmene. On nimittäin varsin upea vivahteikas kimallus, joka saa laukun näyttämään aina vähän eri väriseltä valaistuksesta riippuen.

Vitty on aika tilava iltalaukku, ja siihen menee oikeastaan kaikki oleellinen Tangle Teezeriä lukuun ottamatta. 😁  Puhelin, avaimet, peili, korttikotelo, huulipuna ja nenäliinapaketti mahtuvat suosiolla mukaan.
   IMG_8122 IMG_8109 IMG_8117 
Turkoosi pikkulaukku Your Best Friend La Grande löytyi Net-A-Porterin alesta vuodenvaihteessa. Olin ihaillut Benedettan täydellisen turkooseja kimallelaukkuja jo aiemmin ja tuumaillut, että isken heti kiinni, jos jostain kunnon alemyynneistä sattuisi tällainen kaunotar tulemaan vastaan. Ja niinhän siinä sitten kävikin, että laukku oli tammikuussa NAP:lla 60 % alessa, ja siihen sai koodilla vielä 20 % ekstra-alennukset... 😉

Your Best Friend on varsin pikkuinen laukku, eikä siihen mahdu juurikaan muuta, kuin puhelin, korttikotelo ja huulipuna. Isoa avainnippua ei missään nimessä tuohon kannata alkaa tunkea, mutta joku yksittäinen kotiavain tms nyt tietty menee.

Näistä kummastakin laukusta on muuten olemassa isojen La Grande -mallien lisäksi pienet ja söpöt La Mignom -versiot. Nuo minilaukut näyttävät toki kivoilta, mutta mulle oli selvää, että haluan isommat, ovathan ne nyt paljon käytännöllisemmät.
   IMG_8098 
Mikäs on mielipide tästä kimaltavasta Benedetta Bruzzichesin kaksikosta? Löytyykö täältä muita glitterlaukkuihin hurahtaneita? ✨✨✨

2 kommenttia:

 1. Kyllä ne kaupat toteutuivat ja nyt mulla on Galliera pm, oli tänään jo työlaukkuna mukana. Tykkään <3 Kimallelaukku ei olisi mun juttu kun en osaisi yhdistää mihinkään asuun, mutta hauskalta näyttää ja vitsit mistä alesta löysit! Ja onkos tää kisu nyt se Ulla-Bella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtavaa! Galliera on kyllä kaunis ja käytännöllisen oloinen laukku :)
   Oli kyllä tosi hyvä alennus tuossa turkoosissa, eikä punaisenkaan hinta käytettynä päätä huimannut. Kuvausassistenttina kuvissa vilahtaa juurikin Ulla-Bella. Sen oli ihan pakko tulla seurailemaan, mitä hommaan. :D

   Poista