Marjainen lakusmoothie ja sitruunasmoothie

IMG_8174    
Josko muutama smoothieohje tähän väliin! Näitä kahta on tullut lähiaikoina tehtyä monet kerrat. 

Marjainen lakusmoothie, 2-3 annosta

1 banaani
150 g mustikkaa
3-4 dl kaurajuomaa
100 g turkkilaista jogurttia
1 mitallinen vaniljan makuista proteiinijauhetta
2 rkl lakritsijauhetta

Lakujauheista Sallisen lakujauhe on parasta, mitä kaupasta löytyy! Myös Kouvolan lakritsin lakritsijauhe on hyvää, mutta sitä ei ihan joka kaupasta tunnu löytyvän.

Mustikoiden tilalle sopii erinomaisesti myös vadelmat - tai itse asiassa paras smoothie syntyy käyttämällä molempia marjoja 50-50. Aa että.
  IMG_8249 
Sitruunasmoothie, 2-3 annosta

1 banaani
200 g pakastemangoa
1 sitruunan kuori ja mehu
2 dl kookosmaitoa
1 dl omenamehua
2-3 taatelia
(1 mitallinen vaniljaproteiinijauhetta)

Tää on niin hyvää! Rakastan kaikkea sitruunaista, joten on pienimuotoinen ihme, etten ole aikaisemmin äkännyt tehdä sitruunasmoothieta. Tällä ohjeella tulee raikas ja ihanan kirpakka juoma hörpittäväksi. Kyllä muuten herää, kun aamutuimaan tällaista nautiskelee. Tätä voi myös varioida esim. korvaamalla kookosmaidon kaura- tai mantelimaidolla ja laittamalla sekaan pari ruokalusikallista tuorejuustoa. Tämä tuo pientä juustokakkuvibaa smoothieen.

Äärimmäisen rancca pääkallolasi on muuten ostettu vastikään Prismasta. Lasiin kuuluu myös kansi ja pilli, hintaa päätä huimaavat 2,5 euroa. Näitä tekisi mieli ostaa muutama lisää vaikkapa Halloweenia ajatellen. Olisi aika edgyt drinkkilasit. 😱😱

Kivaa alkavaa viikkoa just sulle! Toivottavasti lähipäivinä lumet saavat kyytiä kunnolla ja tulee vihdoin lämmintä ja keväistä. 🌞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti