Learn from the mistakes of others. You can't live long enough to make them all yourself.

ootd_261016

leather jacket - Day Birget et Mikkelsen
tee - H&M
skirt - H&M
bag - Gucci
fake fur bag charm - eBay
boots - Billi Bi

Mulla on jotain rytkykuvia, jotka on pyörineet viikkoja työpöydän erinäisissä kansioissa koska en oo vaan tohtinut julkaista niitä. En viihdy yhtään tämän hetkisessä paisuneessa olemuksessa, eikä tässä(kin) kuvassa vilahtavat pyöreät posket varsinaisesti lohduta. Eipä oo ollut kiinnostusta ottaa uusia kuvia aikoihin, kiitos 6-7 lisäkilon jotka ilmestyi tosta noin vaan, ihan yks kaks yllättäen. Buu. Välillä saan vaivalloisesti kilon tai parikin pois, mutta sitten tyyliin syön yhtenä päivänä viikonloppuna vähän rennommin (eli ei mitään mättöä kuitenkaan) ja taas palataan siihen masentavaan lähtötilanteeseen.

Liikun vähintään pari tuntia päivittäin, syön ihan samalla tavalla kuin ennenkin ja EI, se mitä äkillisestä pulskistumisesta saattaa tulla mieleen ekana, ei tule kysymykseenkään luojan kiitos. :D Vahva veikkaus on kilpirauhanen, sillä tää, pardon my french, paskahan on jo käyty aiemmin elämässä läpi. Voi kun ainoa ongelma olisikin se kenties pinnalliselta kuulostava "yhyy oon lihonut useita kiloja", mutta ei. Syksyisin oon toki väsynyt muutenkin, mutta nyt väsyttää kyllä ihan ennätyksellisen paljon. Ei saisi, sillä jos jotain niin energiaa tarvittaisiin, jotta jaksaisi vängätä kilppariasioista "asiantuntijoiden" kanssa. Esimerkiksi jos tässä nyt joku kilpparin tulehdus jyllää, tarvittaisiin vähän tsh:ta ja t4v:tä laajemmat kokeet; vasta-aineet ainakin. Mutta kun ei.

Olin jo iloisesti unohtanut, miten tuuripeliä se on, milloin saa apua kilppariongelmiin ja milloin ei... suuri osa tuntuu tuijottelevan pakkomielteisesti viitearvoja, vain harvoja kiinnostaa ne oireetkin. Mun tyroksiinilääkitystä itseasiassa meinattiin nyt jopa laskea (mitä helvettiä?), kun toivoin, että saisin luvan nostaa sitä edes hieman. Tähän huomiona, että tän hetkinen annos on hyvin maltillinen "ylläpitoannos", eli ei millään tapaa yläkanttiin. Lihominen oli kuitattu jollain epäilyttävällä myksedeema -diagnoosilla. No, se on näemmä välitöntä hoitoa vaativa tila pitkäaikaissairailla hypotyreoosipotilailla, niin jännä ratkaisu koittaa parantaa ongelmaa vähentämällä tyroksiinia? ;)

Se on satavarmaa, että minä en enää kertaakaan tämän elämän aikana aio painaa 120 kiloa ja olla niin masentunut, että nukkumaan mennessä unelmoisin siitä, ettei aamulla enää tarvitsisi herätä. Siihen en vaan suostu, enkä pysty. Vajaatoiminnan toteamisesta on kohta about seitsemän vuotta, ja lääkityksen alettua ei ole ollut kertaakaan vastaavia ongelmia - mitä nyt kerran ehti olla hetkellistä ylitoimintaa. Noh, ei auta kuin sinnitellä. Ja tarpeen vaatiessa olla sopivasti kärkässanainen. 

1 kommentti:

  1. I love this photo and your boots looks cool
    also check out my blog

    https://thefashionsateen.wordpress.com/

    VastaaPoista