Erisania kasvoille

IMG_0547

Blogiyhteistyössä Erisan

Talvi lähestyy, ja jos sen jostain huomaa niin kasvojen ihosta. Kesäisin on aina niin huoletonta kun ainoat ihomurheet ovat liika kiiltely ja satunnaiset näpyt, mutta kylmä vuodenaika koetteleekin jo huomattavasti enemmän pintakuivaa, atooppista ihoa. Siispä tarvitaan kunnolliset ihonhoitotuotteet! Vaikka välillä innostun testaamaan muitakin, Erisan on kuitenkin pitkään ollut se valmistaja, jonka kasvovoiteisiin palaan aina uudestaan ja uudestaan. Niissä on kaikki kohdallaan. Voiteet levittyvät hyvin, ja pieni määrä riittää kosteuttamaan koko kasvojen ja kaulan ihon. Erisanin tuotteissa ei ole hajusteita, joten ne eivät ärsytä kuivaa ihoa. Ehdottomasti plussaa myös isohkosta 75 ml pakkauskoosta! Useimmat kasvovoiteet joita mulla on ollut, loppuvat melko nopeasti kun ne tuppaa olemaan 50 ml purkeissa tai tuubeissa. Erisania ei siis tarvitse olla ihan niin tiuhaan ostamassa lisää - mutta sitten kun tarvitsee, sitä löytyy isompien kosmetiikkaosastojen ohella lähes mistä tahansa hyvin varustetusta marketistakin. Hinta on oikein kohtuullinen, n. 7-8 euroa kaupasta riippuen.

Sain ilokseni mahdollisuuden tehdä Erisanin kanssa pientä blogiyhteistyötä, ja sain heiltä tuotteita kokeiluun. 

IMG_0555

IMG_0549

Puhdistusemulsio ja kasvovesi ovat olleet nyt hetken säännöllisessä käytössä, ja oon molemmista tykännyt. Jotkut kokeilemani puhdistusemulsiot ovat olleet sellaisia, ettei niillä meinaa lähteä meikit kunnolla iholta, mutta tällä onneksi lähtee. Puhdistuksen viimeistelee kasvovesi. Usein mulla jää kasvovesien käyttö kesän jälkeen tauolle, sillä vaikka tykkäänkin niiden jättämästä freesistä tunteesta iholla, monet tuotteet saavat lopulta aikaan vain ylimääräistä ihon kiristelyä. Tämä ei, kiitos alkoholittomuuden. Oon testannut myös tuota puhdistusgeeliä pari kertaa, mutta taidan ottaa sen kunnolla käyttöön vasta ensi keväänä. Nyt kosteuttavampi emulsioputsari on sopivampi tuote mun iholle.

Puhdistusliinoja en osaa toistaiseksi kommentoida, sillä en ole ehtinyt testailemaan niitä. Täytyy napata joskus reissuun mukaan - näillä pitäisi onnistua vesiliukoisen meikin poistokin. :)

IMG_0550

Silmänympärysvoide on mainio tuote sekin. Koostumus on melko ohut, joten atopiataipumuksen takia en taida ihan pahimmilla paukkupakkasilla selvitä Erisanin turvin, mutta muuten tämä sopinee ympärivuotiseen käyttöön mullekin. Ohuen koostumuksen ja hyvän levittyvyyden ansiosta pikkuinen pisara riittää silmänympärysihon kosteutukseen. Oikeestaan ainoa pieni miinus jonka tästä voisi sanoa, on pakkaus jossa ei ole sitä sellaista kapeaa pipettikärkeä, miksiköhän sitä oikeaoppisesti kutsutaan... Mutta sormellahan se voide joka tapauksessa levitetään iholle, joten eipä tuokaan ole kuin tottumuskysymys - sen sijaan että voidetta laittaisi suoraan silmän alle iholle, otan sitä sormelle. Se on pääasia että voide on tuubissa, eikä purkissa! Purkkiin jemmatuista silmänympärysvoiteista en välitä. Näillä nakkisormilla voidetta tulee aina ihan liikaa purkista, ja sitten pitää olla ostamassa uutta purnukkaa ihan liian pian. :D

All in all, jos etsii budjettiystävällistä tuotesarjaa herkälle iholle, suosittelen vilkaisemaan kotimaisen Erisanin valikoimaa! Nuo kasvovoiteet ovat edelleen mun ehdottomia lemppareita, vaikka myös muut testissä olleet tuotteet olivat loistavia nekin. :) Hajusteettomuuden lisäksi Erisanin tuotteet ovat myös väriaineettomia ja parabeenittomia, ja ne on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

2 kommenttia:

  1. Great !

    http://www.fruityandpassion.com/2016/10/my-friends-weeding.html

    VastaaPoista
  2. enjoy it! looks nice

    http://www.queenhorsfall.com/

    VastaaPoista