Kana-mansikkasalaattia

IMG_4329

Tein tänään ihan törkeän hyvää salaattia! Ideoin tätä eilen illalla into piukeena, ja voi pyhä sylvesteri miten odotin koko päivän että pääsen rientämään töistä kotiin kokkaamaan... 😂 Aina sama juttu uusien reseptien kanssa, sitä vaan odottaa ruoka-aikaa, jotta pääsisi pian testaamaan keksimäänsä ohjetta. Onneksi tätä samaa on myös huomiselle evääksi.

IMG_4304

IMG_4301

Kana-mansikkasalaatti
broilerifileitä
ricottajuustoa
rucolaa
basilikaa
avokadoa
mansikoita

Paista kanafileet, huuhtele rucola ja basilikan lehdet, pilko avokado ja mansikat. Lado rehut ja broiskut suoraan lautaselle, ripottele pinnalle ricotta-juustoa. Avot, eipä sen kummempaa ohjeistusta tarvitse. 

Oon täysin koukussa tuohon ricottaan. Aikoja sitten yksissä kekkereissä oli salaatin seassa sitä, ja siitä asti oon haikaillut tuon ihanuuden perään. Nyt kun hiljattain tuli mahdollisuus maistella ricottaa, tajusin heti että tää on juuri se herkkujuusto, jota oon kaikki nää vuodet kaivannut! 😛 Nam!

En ihan hirveästi välitä limuista, mutta Pepsi Max Cherryä tulee silloin tällöin ostettua. Energiaa siinä on huimat 1 kcal/100 ml ja sivumaku on kivan kirsikkainen. Coca-Cola Vanilla on toinen ihan toimiva, mutta se on niin kaloripitoista, että Pepsin löydettyäni en oo juurikaan ostanut sitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti