Promenade

prada_1

Klikkailin jo kesällä omakseni tämän Pradan ihanuuden Vestiaire  Collectivesta, mutta jostain syystä blogipostausta en meinannut saada aikaiseksi. Kuvatkin ehtivät pyöriä raw-tiedostoina lähemmäs kuukauden työpöydällä, ennen kuin äsken ryhdistäydyin ja editoin ne valmiiksi. Ehei, ulkona ei todellakaan ole enää noin valoisaa ja värikästä! 😖

Jossain vaiheessa aloin kaipailla laukkukokoelmaani lisäystä crossbody-mallisista laukuista, jotka ovat pieniä, muttei kuitenkaan aivan minikokoa. Toisin sanoen, tilaa pitäisi löytyä vähän muullekin kuin puhelimelle, lompakolle ja avaimille. Selailin aikani vaihtoehtoja, bongasin Net-A-Porterilla näppärännäköisen Prada Promenade -laukun ja aloin stalkata kyseistä laukkumallia Vestiairessa. Ei mennyt kauaakaan, kunnes vastaan tuli kivannäköinen keltainen Promenade. Pieni hintaneuvottelu italialaisen myyjän kanssa ja laukku lähti mulle lopulta n. 360 eurolla, kun ostohetkellä sattui olemaan voimassa 10% alekoodikin.

Pro tip: jos mahdollista, kannattaa ajoittaa Vestiairen shoppailut niin, että on tuollainen 10% alennus voimassa. Tarjouksia on suht usein, ja vaikka tuollainen 10 prossaa voi kuulostaa pieneltä alelta, se kuitenkin tuntuu ihan mukavasti satojen eurojen ostoksessa. Ja jos joku teistä järkyttyi tota käytetyn laukun hintaa, niin vertailuna uusi Promenade olisi kesällä maksanut Net-A-Porterilla 1390€. Sittemmin Pradan hinnat ovat tosin nousseet tuntuvasti, ja korotuksen jäljiltä Promenade näyttäisi maksavan tällä hetkellä n. 1500-1600€ ostopaikasta riippuen. Huh huh. 😳 

Toinen pro tip: Jos tykkäät väreistä, usein värikkäitä laukkuja saa käytettynä huomattavasti parempaan hintaan kuin klassisia värejä mustaa, harmaata, beigeä jne. Mä pidän lähes kaikista maailman väreistä ja tykästyin tähän syksyisen keltaiseen laukkuun, mutta moni muu oli sen skipannut. Laukku oli ollut useamman kuukauden myynnissä, ja myyjä oli jo kertaalleen laskenut sen hintaa ennen kuin mä tein siitä oman tarjoukseni. Mun keltainen laukku oli suorastaan edullinen (jos niitä uusien laukkujen hintoja miettii), mutta esimerkiksi beigejä en ole nähnyt myytävän alle viidensadan.

prada_2

prada_4

prada_5

Laukku on ollut käytössä tosi kätevä! Siihen mahtuu kaikki tarpeellinen, hätätapauksessa jopa pieni sateenvarjo. Laukussa on erittäin näppäräksi suunniteltu sisäpuoli: löytyy kaksi isompaa osiota joiden keskellä on vetoketjullinen iso tasku, ja kaksi pientä taskua, joista toisessa on vetoketju. Laukku on helppo pitää järjestyksessä ja löydän sieltä melko nopsaan etsimäni. 

Ainiin, materiaali on jämäkkää saffiano-nahkaa, jonka pitäisi olla hyvin käyttöä ja kulutusta kestävää. Mun yhdessä ikivanhassa Korsin laukussa on myös käytetty saffianoa, ja se on kyllä säilynyt lähes uudenveroisena, kun pinta ei ole herkkä likaantumiselle, naarmuille tai sääolosuhteille.

prada_3

Mitäpä tykkäätte tästä pikkuisesta laukusta? Jos joku on Promenadea miettinyt, suosittelen! Tosi kätsy laukkumalli, toimii varmasti myös suuremmassa koossa.

// The latest bag purchase from Vestiaire Collective: Prada Promenade. Last summer I was searching for a practical crossbody bag, bumped into this Promenade model and started hunting it as  a secondhand version. Soon I found this yellow one from VC and got it! This small shoulder bag is very handy and I've been using it a lot lately. I managed to grab it for a fraction of the retail price, so also pricewise I'm super happy with this cute bag! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti