I don't have a shopping problem. You all have a problem with my shopping.

IMG_8624
Amsterdamin ostoksia! Ajattelin vähän näyttää, mitä Hollannista tuli roudattua tuliaisena. Mulla on puhelimessa ihan älytön määrä kuvia Amsterdamista, joten oli helpompaa aloittaa Keukenhofin päiväreissusta ja näistä shoppailuista. 😉

IMG_8639
Mulla oli haaveena hommata reissulta joko korttikotelo tai LV:n Keepall 45. Päädyin nopeasti korttikoteloon, sillä Vuiskan molemmissa liikkeissä oli ihan uskomattomat ruuhkat! Toisessa olisi pitänyt odottaa arviolta puolituntia, että joku myyjistä vapautuisi palvelemaan, ja toisessa putiikissa jono ulottui pitkälle sisäänkäynnin ulkopuolelle. Huhhuh. Sen verran tuli tiirailtua, ettei hyllyillä näkynyt haluamaani Keepallia macassar-kuosisena. Se on usein loppuunmyyty, joten erittäin todennäköisesti sitä ei olisi löytynyt kummankaan liikkeen varastosta.

Korttikotelon ostin sitten Pradalta, jossa palvelu oli kyllä ihan 6/5! Olin miettinyt myös Guccia ja Saint Laurentia, mutta päädyin shoppailemaan Pradalla ihan vaan palvelun takia, hehe. Miesmyyjä liikkeessä oli niin ystävällinen ja avulias, että halusin ehdottomasti ostaa häneltä, jotta mahdolliset bonarit/provikat ohjautuisi hänen liksan jatkeeksi. Sitten taas esim. siellä Guccilla sattui olemaan aika tympeitä myyjiä. Mun mielestä se ikään kuin kuuluu pakettiin, että jos meen luksusliikkeeseen aikeissa ostaa jotain suht hintavaa, palvelun on pelattava just eikä melkein. Kiitos ihmeellisen internetin, maailma on täynnä vaihtoehtoja. Tarvittaessa löydän aivan taatusti saman tuotteen toiselta myyjältä, mikäli jostain tietystä liikkeestä tee mieli ostaa huonotasoisen palvelun takia.

Hitsit tää räikeä oranssi on kyllä kaunis väri! Oon tosi tyytyväinen tähän pikku hankintaan. Käytän paljon pieniä laukkuja, joihin ei normaali lompakko meinaa mahtua, joten korttikotelolle oli ehdottomasti tarvetta. Ei sitä tietty mikään pakko olisi ollut hankkia Pradalta kun eBaystakin saa eurolla, mutta mutta... 😏😏😏 Mitä vanhemmaksi tulee, sitä mieluummin on jopa pitkäänkin kokonaan ilman jotain juttua, kunnes vastaan tulee täysin mieluinen vaihtoehto.

IMG_8583
Bijenkorfin ostoskeskuksessa oli jotain viinimaistiaisia, ja tykästyin tähän Lolea Desde Siempre No2:een, joka on sangrian ja valkkarin sekoitusta. Maku oli sen verran kiva, keveä ja kesäinen, että piti napata yksi pullo mukaan, kun Suomessa en ollut tällaiseen ainakaan vielä törmännyt. Tässä on alkoholipitoisuus 7% eli hieman vähemmän kuin vastaavissa yleensä, ehkä siinä yksi syy miksi tää maistui niin poikkeuksellisen hyvältä mun mielestä. Kuka tietää, miten täydelliseltä Lolea maistuisi, jos sitä saisi myös täysin holittomana. 😝

IMG_8643
Anne-Mari 27wee osti ittelleen pehmopandan Hard Rock Cafesta. 😬😬😬Tää oli niin symppis, etten voinut vastustaa! Ja ainahan tämän voi sitten antaa maholliselle jälkikasvulle, jos sellaista vielä jonain päivänä siunaantuu. Eli ei lainkaan turha ostos, suorastaan ennakointia ja tulevaan varautumista! 😂

IMG_8595
Kultaiset shottilasit näytti niin näteiltä, että oli kaksi ostettava Keukenhofin turistikrääsäpuodista. 

IMG_8648
Keukenhofista myöskin puisia tulppaaneja. Nää näytti niin kivoilta, että halusin pienen "kimpun" kotiinviemisiksi. Nyt voin pitää mun maljakkoa aina pöydällä, vaikken nyt ihan joka viikko raaskisikaan ostaa tuoreita tulppaaneja tai ruusuja. 

IMG_8650
Hintojen puolesta Hollanti ei ole suomalaiselle mikään varsinainen shoppailuparatiisi; esimerkiksi kosmetiikka on suht samanhintaista kuin kotimaassakin. Osa tuotteista näytti olevan jopa kalliimpia. Kuitenkin muutaman hyvän tarjouksen satuin bongaamaan, ja ostin Garnierilta mun lemppari hiustenhoitoainetta pari putelia ja yhden Batisten kuivashampoon. Nää taisi olla Etos-nimisen ketjun liikkeestä. Särkylääkkeet oli muuten lähes ilmaisia, esim. 20 tablettia parasetamolia näytti kuitin mukaan maksaneen 0,55 euroa. 😄Aina jaksaa ulkomailla hämmentää, miten paljon edullisempia lääkkeet ja muut apteekkituotteet monesti on. 

IMG_8653
Kangaskassin ostin Kattencaffe Kopjesista. Siis niiiiiin ihastuttava kissakahvila että huhhuh! Kaikkien kissahullujen kannattaisi tehdä edes kerran elämässään jokin retriittimatka Amsterdamiin Kopjesiin. Kahvilasta varmasti lisää jossain tulevassa postauksessa.

IMG_8591
Näistä Tony's -suklaista kuulin kehuja, ja ostinkin aika kivan pinon sekä itselle, että tuliaisiksi. Tässä ei todellakaan oo kaikki, sillä iso osa lähti heti jakoon. 😁 Nämä kolme jäi itselle, sillä oletin kenties tykkääväni noista mauista, mutta... blaah. Avasin yhden, maistoin, en oikein tykännyt, avasin toisen, en tykännyt ja avasin viimeisinkin. Kaikki nämä oli jotenkin "pliisuja" mun makuun, joten lahjoitin sitten eteenpäin vanhemmilleni, kun kävin kotikotona viikonloppuna. Mamma tykkäsi, iskä ei pahemmmin. Mä oon enemmän Lindtin ja Maraboun ystävä mitä suklaisiin tulee, eivätkä nämä nyt oikein kolahtaneet. 😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti