Very Merry Christmas!

IMG_0582
Hyvää joulua! Täällä jouluaatto on mennyt leppoisasti aika perinteisellä kaavalla. Mun joulunviettoon kuuluu mm. riisipuuro isovanhempien luona, Lumiukon ja Noitarummun tapittaminen tv:stä, pitkä aaton kävelylenkki itsekseni, päivällinen kilistelyineen, sauna, lahjojen jakaminen ja availu sekä tietty yleinen chillailu perheen kesken. Illan tullen kuuluu korkata rasia Wiener Nougatia - aivan kuin ei olisi jo ennestään semisti ähky olo, hehe.

IMG_0622
Macin kosmetiikkaa sisältävän adventtikalenterin luukkuja on ollut kiva aukoa, ja oon kyllä tyytyväinen, että tähän päätin haksahtaa! Mun suosikkeja on mm. geelimäinen silmänrajausväri, kulmakarvageeli, kaikki huulipunasävyt, luomivärinapit, meikinpohjustusvoiteet... noh, miltei kaikesta oon tykännyt, mutta ainoastaan yksi minikokoinen ripsari ei täysin vakuuttanut, kun se levähti poskille lenkillä, jonka aikana taivaalta tuli hetken ihan pientä tihkusadetta. 😆Mun ykkössuosikki ripsareista on Sensain 38C, kenties jopa aina ja ikuisesti, mutta vaihtelu virkistää ja välillä on kiva kokeilla muutakin. Vaikken edellytä ripsarilta vedenkestäväksi luokiteltavaa koostumusta, niin kyllähän nyt perskule minkä tahansa tuotteen pitäisi kestää pieni säälittävä tihkusade, jostain rajaa sentään.

IMG_0601
Kaverukset Ulla-Bella ja Muksis. 💗

IMG_0615

IMG_0616

IMG_0628

IMG_0635
Lulu, mun pörrönen vanhus. 💗

IMG_0637

IMG_0648

IMG_0653
Ruokapöytä notkui vaikka minkälaista safkaa, kuten aina jouluisin. Täytyy tunnustaa, etten varsinaisesti oo mikään suuri jouluruokien fani, mutta päivänä tai parina vuodessa syön ihan mieluusti laatikoita (aura-punajuuri on paras!) ja vähän kinkkua vahvan sinapin kanssa. Parasta joulupöydässä on kala, mutta sitä nyt tulee toki syötyä muutenkin ympäri vuoden. Sekä lämmin- että kylmäsavulohella voisin tarkemmin ajateltuna vaikka elää, siinä on mun herkut.

IMG_0660
Jos kaipaatte hyvää, hieman makeampaa kuoharia, tässä on mun suositus! Butterfly on oikeestaan alkoholia sisältävistä juomista mun lemppari tällä hetkellä, eikä hintaakaan ole kuin n. kymppi.

IMG_0680

IMG_0676
Olin vissiin taas ihan kiltti likka, kun joulupukki toi mulle mm. hienon massiivipuisen pöytälevyn, joka sopii loistavasti mun aikoja sitten tori.fi:stä bongaamien pukkijalkojen kanssa. Partaäijä käytti kuriirinaan Ikean kotiinkuljetusrekkaa, ja toimitusajankohtakin oli jo marras-joulukuun vaihteessa, jolloin muutin väliaikaisesti takaisin maalle vanhempien nurkkiin. Tästä kertoilen kenties lisää joskus myöhemmin, josko vaan muistaisin ja ehtisin blogata hieman useammin. Anyhow, nytte mulla on todella tilava ja tukeva työpöytä, jonka ääressä kelpaa nököttää koneella, yay! Lisäksi sain mm. suomalaisen Superyellow:n merinovillapipon, hulppean lahjakortin kirjakauppaan, viiniä ja konvehteja sekä ihan itte itteäni menin paapomaan Thomas Sabon siroilla korvarenkailla. Ne ovat tosin olleet jo hetken käytössä, mutta ostopäätöksen perusteena käytin loppusyksystä tosi validia  "noh kohtahan on joulu". 😉

Älkäähän muuten haksahtako milloin kenenkin some-vaikuttajan hehkuttamiin Astrid & Miyun huggieseihin, jotka maksaa suunnilleen n. 50€/pari ihan kuten nämä Thomas Sabotkin, mutta ovat laadultaan aivan skeidaa suoraan sanottuna. Viime kesänä tilasin reteästi kerralla kolme paria Astrid & Miyun korvakoruja, mutta jo paketin avattua yksi korvis hajosi kirjaimellisesti käsiin. Loppujenkin laatu oli vähintäänkin epäilyttävä ja kyseenalainen, sillä useammassa renkaassa saranakohta vaikutti valmiiksi löysältä. Tosi kiva, kun sellainen ikkupikkuinen ruuvi kokoluokkaa banaanikärpäsen kakka pääsee putoamaan renkaasta, kun se ei ole alunperinkään ollut tarpeeksi tiukasti kiinni... Vaan onneksi myöhemmin huomasin, että laadukkaaksi havaitsemallani Thomas Sabolla on valikoimassaan vastaavanlaisia siroja korvarenkaita! Kun sain Sabon renkulat näppeihini, ne vastasivat mun kaikkia odotuksia - odotetusti.

Nyt mulla onkin ekaa kertaa ties miten moneen vuoteen korvikset mun kaikissa auki olevissa lävistysrei'issä. Mulla taisi nuorempana olla parh.. pahimmillaan toisessa korvassa viisi korvista tiiviissä rivissä, toisessa neljä + rustossa kaksi lävistystä, jotka mulla tosin on vieläkin. Ylimmät rei'itykset korvalehdissä ja rustokorut tein ihan itte nupppineulalla brutaalisti tökkien, yök. Enää en moista masokismia harjottaisi, varsinkaan noin alkeellisilla välineillä.

IMG_0669

IMG_0625

IMG_0570
Kisujen suosikkipaikkoja on saunan lauteet 40-50 asteen jälkilämmöissä. 😅😅Ulla-Bella the bengali, tuttavallisesti Ullukka tai Ullis, ansaitsee kyllä lähiaikoina ihan oman postauksensa. Sekin on ollut työn alla ikuisuuden, mutta samperi kun kuva- ja videomatskua on niin jäätävästi, että postailu siirtyy ihan vaan siksi, ettei jaksa kahlata kuva-arkistoja läpi. Tekstiä kyllä irtoaisi vaikka samalta seisomalta. Mutta varmasti vielä piakkoin tulee kisuaiheista postausta! 

Nyt nukkumaan, heippa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti