Minna Parikkaa alessa!

minnaparikka 
Minna Parikan kenkiä saa nyt sen verran muhkein aleprosentein, että pakkohan se on tänne blogin puolellekin tulla tästä loppuunmyynnistä vinkkailemaan! Mähän olen vallan sikaillut ja ostanut jo jokuset kengät, joista mun suosikkimalli on ehdottomasti tämä pupukorvainen bootsi. Niitä onkin vaivaiset kolmet erilaiset. 🐰🐰🐰 

Vaaleanpunaiset puput ostin itse asiassa Stockan hullareilta jo viime syksynä. Koska ne osoittautuivat hemmetin hyviksi jalassa, olin oikein mielissäni, kun minnaparikka.comiin alkoi dropata ihan huikeita alennuksia samaisista kengistä kaikissa väreissä! Ensimmäiseksi tilasin mustat talvibootsit, jotka ovat päältä pehmeää nahkaa ja joissa on sisällä ohut teddyvuori. Aivan superit - kuten kuvasta näkyy, kyseisiä kenkiä on ihan ronskisti kyllä käytetty tässä talven aikana. 😂 Uusimmat tulokkaat ovat nuo kiiltonahkaiset mustat puppelit, joita en ole vielä ottanut käyttöön. Ne ovat yllättäen jalassa kaikista pehmeimmän tuntuiset sen perusteella, mitä olen jokusen kerran niitä sovitellut! Jostain syystä ajattelin, että kiiltonahkakengät saattaisivat olla alkuun jalassa kaikista jämäkimmät. Pöh, mukavuuden puolesta nämä ovat melkeinpä jo aamutossukamaa! Mun jalka on normaalisti koko 39-40, ja näissä bootseissa koko 40 on oikein passeli. Korkkareissa ja tennareissa puolestaan mun Parikka-koko on 39.

Kurkkaa Minna Parikan kenkäale täältä! Jos omaa kokoa ei ole juuri nyt myynnissä, kannattaa säännöllisesti kuikuilla nettikaupan saatavuustilannetta uudelleen, sillä esim. asiakaspalautusten myötä kokoja näyttäisi usein tulevan takaisin myyntiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti