Oddlygood

IMG_7698 
Valion kaurapohjainen Oddlygood -tuotesarja on täydentynyt mielenkiintoisella tulokkaalla: banoffeen makuisella kaurajuomalla! Aivan sairaan hyvvee, kannattaa todellakin maistaa. Mä käytin vielä viime keväänä kahvin seassa pääasiassa kermaa, mutta sitten erään kerran äkkäsin nämä Oddlygood -juomat. Paluuta entiseen ei enää ole!

Suomen suosituin kaurajuoma taitaa olla maailmallakin suosiota niittänyt iKaffe, eli ruotsalaisen Oatlyn kahvilantringiksi tarkoitettu juoma. Se on ihan hyvää, mutta itse olen innostunut massiivisesti näistä Valion eri makuisista baristakaurajuomista. Kaikki niistä ovat hyviä! Erityisen tykästynyt olen hasselpähkinän makuiseen juomaan ja nyt tähän uutuuteen, banoffeehen. Vanilja toimii aina, salted caramel on kivaa vaihtelua silloin tällöin ja myös kanelipullajuoma on hyvää - joskin niin kanelista, että sen makuun kyllästyy melko helposti.
  IMG_7659 
Mun kahvinjuonti on varmaan tuplaantunut tai triplaantunut Oddlygood -juomien myötä. Erityisen hyvin maut pääsevät esiin jääkahvissa! Usein teen niin, että aamulla juon kahvin kuumana ja iltapäivällä sitten jäillä jäähdytettynä - tai jos on etäpäivä, saatan pröystäillä ja juoda aamulla kuuman kahvin perään vielä toisen kahvin kylmänä. Hyvän jääkahvin salaisuus on jättikokoiset jääpalat - hyviä muotteja saa mm. Rustasta ja Clas Ohlsonilta. 😁 Mulla on neliön ja pallon mallisia jääpalamuotteja. Molemmat ovat sekä käytännöllisiä ja pitkäkestoisia että näyttävän näköisiä erilaisissa juomissa!
    IMG_7673 
Myös kaakaosta oon pitkästä aikaa innostunut, ja siihen sopii erinomaisesti etenkin banoffee-kaurajuoma. Oli aivan pakko ihan näitä kuvia varten ostaa kermaspray ja vaahtokarkkeja, jotta sain koristeltua kaakaon kuviin edustuskelpoiseksi. 😂 
  IMG_7680 
Mitäs siellä laitetaan kahvin tai kaakaon sekaan - ootko team maito, kerma, kaurajuoma, vaiko jotain aivan muuta? ☕ ☕ ☕

2 kommenttia:

  1. Minä en ole uskaltanut ostaa nuita erikoisempia makuja, ovat niin isoja purkkeja että pelottaa jos kyllästyy enkä saa juotua pois. Olen sellainen perinteinen tylsä kahvinjuoja eli pitää olla Moccamasterilla keitetty kahvi ja Elovena Kaurajuoma kahviin, siis niin tylsä olen...en juo kuin aamukahvit enkä keitä enää päivällä paitsi vieraille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Litrassa on kyllä joksikin aikaa tuhottavaa, mullakin riittää koko viikoksi aina tollanen tölkki. :D Toi Elovenan kaurajuoma on myös hyvää, oon pari kertaa sitäkin ostanut! Moccamaster se tosiaan olla pitää :) Nespresson kapselihärvelikin täältä löytyy, mutta sillä tulee tehtyä vähän satunnaisemmin sumppia.

      Poista