Esittelemättömiä laukkuja pt. 4: Louis Vuitton Neverfull MM Roses

IMG_8648 
Joskus tää laukku on kaiketi täällä ohi mennen vilahtanut, mutta koskaan en ole kunnollista esittelyä tehnyt: Louis Vuitton Neverfull MM. Simppeliin laukkuun tuo räikeän värikästä överiyttä Roses-printti, joka oli vuoden 2009 limited editionia. Printti syntyi, kun LV:n puikoissa ollut Marc Jacobs löi hynttyyt toistamiseen yhteen muotisuunnittelija ja taiteilija Stephen Sprousen kanssa aiemmin suureksi menestykseksi nousseen Graffiti -yhteistyömalliston jälkimainingeissa. Omaan silmääni tämä on aina ollut yksi onnistuneimpia limited edition -mallistoja LV:llä. Noi värikkäät kukat ovat niin upeita!

Haaveilin Roses-laukusta jo silloin, kun mallisto ilmestyi, mutta back in the days 2009 olin opiskelija. Eipä löytynyt laukkurahoja taskunpohjalta. Kärsivällinen kyttäily tuottaa pääsääntöisesti aina ennemmin tai myöhemmin tulosta itselle mieluiseen hintaan, ja niinhän tässäkin kävi viitisen vuotta sitten! Saksan eBaysta löysin unelmieni Neverfullin maltilliseen hintaan vähän käytettynä.
   IMG_8652 IMG_8654 IMG_8663 
Oon käyttänyt laukkua paljon viime vuosina. Siihen nähden se on edelleen mahtavassa kunnossa! Lähinnä vaaleat nahkaosat ovat hissukseen alkaneet patinoitua, mikä kuuluu vachetta-nahkan luonteeseen. Laukku ei paina yhtikäs mitään ja siihen mahtuu vaikka kuinka paljon rompetta. Töissä ja kaikenlaisissa reissuissa tää on ollut näppärä laukkuvalinta.

Sisällä laukussa on ihana pinkki vuorikangas ja yksi iso tasku. Oon joskus miettinyt, hommaisko tähän jonkinlaisen organisoijan, mutta toistaiseksi en oo jaksanut tutustua valikoimiin. Ehkä muistan hommata sellaisen viimeistään sitten, kun vahinko tapahtuu ja mustekynä, limsapullo tai vastaava sotkee laukun pohjan... 👀😂 
   IMG_8650 
Mitäs sanotte tästä luikkarin värikkäästä laukusta?

4 kommenttia:

  1. Tää on herkku ja mun ikihaave! Jos ikinä luovut niin hihkaise ;) todella kaunis laukku! Mulla on NF Monogram MM ja se on kyllä hyvänkokoinen. Haluaisin myös DE GM koossa. Käytän itse organisoijaa kun se antaa ryhtiä ja kaikki romut löytyy helposti omista paikoistaan. En löytäisi jos jotkut avaimet tai huulikiilto ajelihtisi missä sattuu :) on kyllä niin hieno laukku, olen aika kateellinen ;) ja tosi siistissä kunnossa etenkin jos olet paljon käyttänyt, on tainnut olla varsinainen löytö <3 näitä en näe usein myynnissä suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy pitää sut mielessä, jos joskus koittaa se päivä, kun tästä laukusta tekee mieli luopua - tosin epäilen, voiko sellaista hetkeä koskaan tullakaan :D MM on kyllä monikäyttöinen koko ja sopii moneen, mutta jos joskus toisen nevarin hommaisin, kyllä itseäkin se GM kiinnostaisi. PM ei oikein miellytä omaa silmää niinkään, tykkään tästä laukkumallista nimenomaan suht isona säkkinä. :D Pitäis kyllä varmaan hankkia joku organisoija, olisihan se kieltämättä kätevää, kun tavart pysyisi loogisessa järjestyksessä, eikä kaikki rompe vaan ajelehtisi laukun pohjalla. Tää laukku on kyllä ihmeen hienossa kunnossa edelleen! Postausta kirjoittaessani oikein hämmästyin tajutessani, että tää on tosiaan ollut mulla jo viitisen vuotta, ja edelleen näyttää näinkin kivalta. Olisin ehkä olettanut, että tuossa ajassa säännöllisellä käytöllä nahkaosat olisi jo aivan tummanruskeiksi patinoituneet, kanvaasissa olisi kulumaa tms. Mut ei oikeastaan mitään mainittavaa. Muutamista vesisateistakin laukku on selvinnyt hienosti, eikä nahkaosat oo menneet täplikkäiksi. Totta, kovin usein ei oo tullut törmättyä Suomen secondhand-kaupoissa tähän Roses-malliston Neverfulliin. Speedyn ja Pochette Accessoiresin oon tainnut viimeisimpänä nähdä tällä kuosilla.

      Poista
    2. Minuakaan se PM ei houkuttele kyllä ollenkaan, GM kyllä saattaisi olla hyvä koska eihän tähän mahdu enää kauppaostokset jos normitavarat on mukana. Mä ostin oman organisoijan Viva Vintagesta mistä silloin laukunkin, mutta Enni`s Collection organisoijat on laadukkaampia ja kalliimpia toki. Halvalla saa kiinasta jos kelpuuttaa. Mutta Ennin on laadullisesti parhaita ja kotimaisia.

      Kyllä nuo laukut kestää uskomattoman paljon! Mulla on kaikki secondhand laukkuja, yhteen vaihdatin suutarilla mustat nahat ja sitä olen käyttänyt paljon. En ikinä uskaltaisi vaaleaa nahkaa kun ne vesipisarat harmittaisi, en käytä edes valkeita vaatteita kun olen sellainen sottaaja. Olen minä useaan sateeseen joutunut laukkujeni kans joutunut eikä yksikään ole tullut täplikkääksi. Kaikkein turvallisin on DE :) siks haluaisin tämän sellaisena.

      Poista
    3. GM:ssä olis kyllä ylimääräistäkin tilaa, jos vaikka just tarvii ostoksetkin saada laukkuun mahtumaan. Viva Vintagen sivuilta joskus oonkin kuikuillut noita organisoijia, täytyypä kurkata myös Enni's Collectionin versiot!

      Sama kokemus ehdottomasti, tosi kestäviä laukkujahan nämä ovat. Secondhand-laukkuja tulee ostettua jopa turvallisemmin mielin kuin uusia, koska tuntuu, että uusista laukuista on jatkuvasti kritiikkiä laadun suhteen mm. erilaisissa fb:n laukkuryhmissä. Kyllä ärsyttäisi maksaa hirveitä summia uudesta laukusta, joka sitten ei edes kestäisi normaalia arkikäyttöä. DE on kyllä hyvä, sopii kaikkeen ja tumma väritys on käytössä huoleton vaihtoehto. Mulla on Alma BB damier ebenenä, ja se on kyllä ollut loistava ostos. :)

      Poista