New flats on the block

IMG_0873
Oon valitellut mun kesäkenkuleiden puutetta, ja nyt siihen tulikin tänään pieni muutos :) Sorruin tilaamaan Brandokselta neljät baltsut, ja alun perin päätin että pidän korkeintaan kahdet. Ajattelin että olisi vaikeitakin päätöksiä edessä, mutta eipä tällä kertaa käynytkään niin - heti ekojen sovitteluiden jälkeen oli selvää, mitkä popot jäisivät omaan kaappiin :) 

IMG_0874
Paketissa oli yhdet French Solet ja kolmet Stylesnobit. French Solen punaiset mokkaballerinat oli yllättävän pientä kokoa - mun kengän koko vaihtelee 40-41, ja 41 oli ihan liian pieni! Yhdessä vaiheessa harkitsin tilaamista French Solen omasta nettikaupasta, mutta enpä nyt sitten ihan heti tilausta teekkään kun oikea koko on hieman epäselvä :) Stylesnobeista kaikki baltsut oli sopivia, mutta sellaiset perusmustat rusetilla koristetut baltsut oli hieman "kovan" tuntuiset kantapäästä. Ja tällaiset ihanuudet jäi sitten kotiin... 

IMG_0877
TADAA! 

IMG_0879
IMG_0880
Harmaanruskeat ballerinat timanttikoristelulla. Iiiiiihanat! Tykkään kun noi koristekivet on sävy sävyyn kengän kanssa, mutta kuitenki erottuu selvästi tuon kimmeltävyytensä puolesta. Nää on ihan äärettömän mukavat jalassa, ja mua oikeasti alkaa pikku hiljaa hieman harmittaa että oon niiiiiin monet kesät kulkenut huonoissa kengissä :D 

IMG_0881
Leopardiballerinat. Myös nää on ihan loistava hankinta! Oon ikuisuuden ihastellut Tory Burchin leobaltsuja kultaisella logolaatalla, mutta kun näin nää, unohtui Toryt saman tien. Tykkään kovasti kengistä, joissa on mustanvärinen kärkiosa, ja koska näissä ei oo mitään koristelaattoja tms, ei ole väliä onko kultaset vai hopeiset korut :) Tykkään kovasti myös siitä, että nää oli suurinpiirtein puolet halvemmat kuin Tory Burchit ;) 

Nyt seuraavaks pitäis löytää perusmustat ballerinat, ja jotkut räikeän väriset. Mulla on mielessä MBMJ:n kirkkaanvihreät mouse flatsit, mutta mistään ei meinaa löytyä kokoa 41 enää :( 

TRANSLATION: Here's my latest shoe shoppings! Bought these from Brandos, in both pairs the brand is Stylesnob. I didn''t know the brand very well before, mut now it's absolutely on my mind next time when I need super cute and comfy flats :) Now only thing I need is SUMMER!

6 kommenttia:

  1. Oon sovitellut Stylesnobin balleriinoja jo ties kuinka monet kerrat Stokkalla, mutten ole silti tohtinut ostaa kun olen kuullut että noi koristekivet lähtee aika helposti/pikaseen irti :-/ Ne on kuitenkin se kengät ihanuus! Nuo leot on muuten syötävän ihanat, täytyy ehkä ihan vähän kurkistaa Brandokselle ;)

    Harmitti muuten ihan sikana, kun kokeilin noita MBMJ mouse-balleriinoja Hesan Stokkalla ja se malli vaan ei oo tehty mun jalalle :/ Ainakaan se, missä on "kuminauha" kantapäässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samaa oon itekkin kuullut, mutta rohkenin silti ostaa koska hiljattain oon myös monesta blogista lukenut, että noissa samoissa kengissä "uudemmassa mallissa" olisi tehty jotain tolle kivien irtoilu -ongelmalle - nyt vaan täytyy toivoa, että hyvin käy kivien kanssa ja pysyy kiinni.. :D Ainakin näissä baltsuissa vaikutti olevan tosi tukevasti kivet paikoillaan, ja mukana oli vielä pieni pussi jossa oli muutama "varakivi" jos käy niin huono tuuri, että joku kivi putoaa. Ja jep, noi leobaltsut oli kyllä tosi suurta rakkautta heti ensi näkemästä saakka! :D Enää ei oo palavaa hinkua Tory Burcheihin, heh :)

      Ja harmi toi hiiriballerinajuttu! :s Itteäni periaatteessa kiinnostaisi enemmän ne, joissa on kumppari kantapäässä, mutta niissä ei oo ollut sellaisia värejä tarjolla joista oisin kiinnostunu.. ja se etuosan "hiiren naama" on jotenki erilainen niissä :( Toivottavasti ne toisen malliset sattuisi sopimaan mulle, niin nätit ne kuitenkin on!

      Poista
    2. Tosin suosittelen myös Toryn balleriinoja: ne on ihan unelma kevyet ja pehmeät jalassa! Kuin ilmatyynyillä kävelisi :) Omani kun odottelevat kiltisti kaapissa hieman lämpimämpiä kelejä - tuli ne viimein (!!) lauantaina ostettua kun aika roimalla alennuksella irtosivat ;)

      Poista
    3. Ooi onnea Toryista! Niistä kyllä huolisi sen reippaan alennuksen milloin tahansa, heh :D ja kyllä mä uskoisin että viel joskus tuun Toryt ostamaan, lähinnä siis meinasin sitä että nyt kun on nää Stylesnobin leopardibaltsut niin mulla ei enää oo semmosta akuuttia tarvetta Tory Burchin vastaaville :p Pinkit, oranssit tai mustat kyllä kelpaisi edelleen! :D

      Poista
  2. Anonyymi6/4/12 19:16

    Hei! Sinulla on aivan mahtava blogi ja upeat kengät olet hankkinut. Kiristääkö noi kuminauhat kantapäästä? Itselläni on ongelma aina valita 37/38 väliltä. Tekis mieli tilata noi leobaltsut ku on ollu ostoslistallani jo pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos ihan hurjasti :) Omasta mielestäni noi kengät oli tosi mukavat jalassa, eikä tuntunut kireältä kantapäästä :) Mulla kengän koko vaihtelee 40-41, ja näistä tosiaan toi 41 oli just eikä melkein sopiva, ei olis saanut olla kokoa pienempi. Kuitenkin jos koko epäilyttää, niin kannattaa ehkä tilata sekä 37 että 38, niin voi sitten palauttaa sen parin joka ei oo oikeeta kokoa, Brandoksella on kuitenki toimitus ja palautus ilmanen =)

      Poista