Riviera clutch

louboutin-riviera-clutch
Tunnustan, mulla on uusi laukkuihastus. Aika ihme, ettei niitä muutamaan kuukauteen ole juurikaan kerennyt kertyä lisää, siis ennen tätä Christian Louboutinin clutchia, joka on ulkomuodoltaan varsin räväkkä ja hullutteleva ilmestys. Onneksi meikäläisen ja laukun välissä on 795 euron syvä kuilu, sillä muuten pankkitilini ei hyvää tykkäisi ensi viikolla ;) No, täytyy toivoa että vain harvat hassut tykkäisivät itseni ohella tästä laukusta - ehkäpä laukku siten olisi mahdollista bongata kesällä muhkean alennusprosentin kera hengailemasta... :) Tähän mennessä oon ihastellut lähinnä Louboutin -korkkareita, laukut eivät ole niinkään sykähdyttäneet, mutta Riviera clutch on upea! :)  Hell yeah vaiko sittenkin hell no? 

riviera-clutch-letters-fabric-blk-multicolor-1195-e1333056080778
RIVIERA CLUTCH

TRANSLATION: I looove this Christian Louboutin Riviera clutch!

6 kommenttia:

 1. Hih, ei kyllä uppoa nyt tänne ;p Tuo tosin on juurikin potentiaalinen tuote kesän -75% aleen :--) Laukku kun on vähän erikoinen ja moisella hinnalla ei moni siihen taida tarttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti mahdollisimman moni on sun kanssa samoilla linjoilla että se 75% ale toteutuiski sitten kesällä! :D Yleensä oon tykännyt aika "rauhallisen" näköisistä laukuista, lukuunottamatta Puccin psykedeelisia kuvioita joita suorastaan rakastan, mut tässä nyt jostain syystä kolahti toi erikoisuus (jopa outous?) :P

   Poista
 2. Mäkään en oikein tykännyt. Tavallaan vähän halvan näköinen ja lapsellinen jollain tasolla. Rohkealle fashionistalle sopii kyllä hyvin : )! Itse tykkään enemmän klassisemmasta tyylistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen laukku kyllä varmasti jakaa mielipiteitä aika vahvasti, sen verran pöhkön näköinenhän se on - ja siitä juuri tykkäänkin :p Mua vähän ärsyttää, ettei mulla oo mitään tarkkoja mieltymyksiä muodin suhteen, tykkään vähän kaikesta aina klassisista jutuista tällaisiin kummajaisiin asti :-D Yhtenä hetkenä oon ihailemassa YSL:n todella pelkistettyä, ajatonta clutchia, ja seuraavaksi Louboutinin värioksennuslaukkua, heh :p

   Poista