Blogin seuraaminen

Iltaa! En tajuu mitä iiiiiihmettä Bloglista sekoilee, mutta mun blogi jostain syystä katosi sieltä ja sen myötä myös seuraajat. :D No, nyt oon lisännyt sen uudestaan, toivottavasti Blogilistan kautta Pochette Roulettea seuranneet löytää tiensä perille tänne :) Päivitin myös Blogloviniin tän hetkisen osotteen - se Light-skinned Chicks in Fresh Kicks olikin blogini nimi joskus yli puol vuotta sitten... :D Toki vanhasta osotteesta oli/on edelleen uudenneenohjaus tähän uuteen, pochetteroulette.comiin, mutta onhan se kivempi että vanhat osotteet ja nimet on nyt kokonaan jätetty taakse :) 

Todennäköisesti vaihdan tän blogin blogger-osotteenkin vielä jossain vaiheessa, ja kovasti toivoisin että ne lukijat, jotka blogia on liittynyt lukemaan www.light-skinned-chicks-in-fresh-kicks.blogspot.com -aikoina, päivittäisivät bloggeriinsa tän uuden osotteen mahd. pian jos haluaa vielä pysytellä meiningissä mukana =) Vai päivittyyköhän se itsestään jos vaihdan tota blogspot.com -osotteen, tietääkö joku viisaampi? :D Kauhean sekavaa selitystä, mutta siis pointti on se, että ainoo osote joka teidän tarttee mua seurataksenne tietää, on www.pochetteroulette.com ja sen ohella blogiin lähitulevaisuudessa tulee löytämään myös www.pochetteroulette.blogspot.com -osoitteen kautta - se Light-skinned Chicksblaablaablaa jätetään lopullisesti historiaan :D 

Näin neljättä blogia kirjoittaessa (ja viidennellä nimellä...) täytyy muuten todeta, että on aika jännä, etten oo tostaiseksi kyllätynyt tän hetkiseen blogin nimeen. Oispa sitä alun alkaen tajunnu valita nimeks jotain suhteellisen neutraalia, mutta ei kuitenkaan mitää  ihan perus settii niinku tyyliin omalla nimellä tms vastaavaa... :) Eka blogini oli Hip Hop Don't Stop (oi kyllä oi kyllä, hävettää ees ajatella...), sitten tuli Fancy Pancake, Oh So Oof ja sitten tämä nykyinen blogi nimellä Light-skinned Chicks in Fresh Kicks. Toi jälkimmäisenä mainittu oli puolisen vuotta blogin nimenä, kunnes sitten viimein keksin sellasen nimen, johon tykästyin oitis ja joka ei vaikuttanut kovinkaan kyllästymis alttiilta :) Voi luoja mitä tuskaa tulee olemaan se aika, kun rupeen yrittäjäks ja pitäs kekata lafkalleen svengaava nimi... haittaakse jos vaihdan nimeä joka vuosi uuteen?! :D Haha

Bloglovin' ja Blogilista löytyykin tosta oikealta sivupalkista, mutta tässä vielä linkit: 


4 kommenttia:

 1. Hih, juuri tuo nimen keksiminen taitaa olla se isoin syy miksen ole saanut vielä uutta blogia pystyyn! :-D Kun ei tahdo jotain, mihin kyllästyy heti enkä jaksaisi kikkailla mitään ihmeellistä. Simppelin sen olla siis pitää, mutta kumma kun ei tuu eteen sopivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimen keksiminen on kyl äärettömän hankalaa; ei sais olla liian "erikoinen" eli toisin sanoen kyllästymisaltis, ei liian leimaava, toisaalta ei kiinnosta myöskään ne perus "oma nimi tähän" -bloginimetkään. :D Tsemppiä nimen miettimiseen! ;)

   Poista
 2. Anonyymi5/4/12 12:04

  Hei! Onko sinun YSL belle du jour clutchin sisällä oleva kultainen logo kulunut käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En kauhean montaa kertaa oo vielä ennättänyt clutchiani käyttää, mutta ei ainakaan toistaseksi oo kulunut ollenkaan! =)

   Poista