New in: cosmetics

Viime aikoina oon ostanut jonkin verran uusia kosmetiikkajuttuja, ja tässäpä niitä olis... :)

IMG_0988
Feel Uniquelta tuli tilattua ekaa kertaa, ja täytyy todeta, että ehdottomasti ostan sieltä toistekin meikkejä! Ilmainen ja nopeahko toimitus on tosi jees, samoin Suomen tasoa huomattavasti edullisemmat hinnat :P Joten suosittelut täältä(kin) FU:lle! :)

Burt's Bees -huulirasvoja oon pitempään jo halunnut testata, ne kun on niin kovin kehuttuja, ja nyt viimeinkin mulla on niitä peräti kolme kappaletta. Mun lemppari on toi Beeswax Lip Balm joka lienee yksi suosituimmista Burtin tuotteista. :) Ehdottomasti ansainnut klassikkotuotteen tittelinsä. Tuoksu on ihanan piparminttuinen, koostumus tuntuu kivan kosteuttavalta ja viilentävältä. Noi puikkomaiset huulirasvat puolestaan on käteviä pitää mukana laukussa, ja niissäkin on molemmissa ihan hyvä tuoksu :p Jatkossa tuun ehdottomasti hankkimaan huulirasvani Burt's Beesiltä, sillä  nämä hakkaa mennen tullen Blistexit, Labellot sun muut mitä oon aiemmin koittanut! :) Eikä hintakaan ollut kovin paha, oisko nää kolme maksaneet yhteensä n. 11 euroa..

kosmetic1
Kaappiin on viime aikoina ilmestynyt tuon tuosta ihania, mahtavalta tuoksuvia Freemanin tuotteita :D Villitys alkoi mansikoilta ja suklaalta tuoksuvasta kasvonaamiosta, sen jälkeen sorruin persikkaiseen kuorintaan ja nyt hiljattain tuli ostettua Anttilasta päärynäinen puhdistusgeeli ja ananaskuorinta - maksoivat nimittäin tarjouksessa vain 3,90€ kpl. :) 

The Body Shopin silmänympärysgeelin oon itse asiassa hankkinut jo n. kuukausi sitten, mutta se on ehdottomasti esittelemisen arvoinen. Silmänympärysvoiteen käyttö pitäisi vissiin nykyisten "suositusten" mukaan aloittaa jo varhaisessa iässä, eikä vasta sitten kun niitä ryppyjä on jo. Noo, mä oon 20 ja huomasin ekan ilmerypyn tuossa synttäreideni aikoihin tammikuussa... voi toki olla että se on ollut mulla aina ja ehkä vaan kuvittelen, mutta se kuitenkin oli kuitenkin tietynlainen potku ahteriin - nyt sitä silmänympärysvoidetta mulle ja vähän äkkiä! :D Toi TBS:n geeli ollut oikein kiva käytössä. Se ei tuoksu miltään ja jos sen laittaa hetkeks jääkaappiin, geeli tuntuu kivan viilentävältä levittäessä :p Ainoa miinus on, että tota tulee helposti vähän liikaakin sormen päähän. Seuraavaksi ostan varmaan tuubimaisen tuotteen, josta on helpompi "annostella" voidetta juuri oikea määrä :) 

IMG_1004
Tehtiin viime viikonloppuna äidin kanssa tilaus Eyes Lips Face -nettikauppaan, joka siis myy kosmetiikkaa naurettavan edullisesti: kivipuuteri 1,5 puntaa, sävyttävä päivävoide 1,5 puntaa... lisäksi Elfillä on minerals- sekä studio -nimiset sarjat, joiden tuotteet ovat hitusen hintavampia - vaikkei siis missään nimessä kuitenkaan kalliita! Elfillä toimitus on 3,90 puntaa Suomeen, mutta aika usein niillä on free shipping tai muunlaisia koodeja/tarjouksia voimassa. Kannattaa kyylätä Elfiä joko Facebookista tai Twitteristä, sieltä löytyy helpoiten noi ajankohtaiset edut :) Tällä hetkellä Elfillä näyttäs olevan vielä pari päivää voimassa koodi SGSHIPEU, jolla saa ilmasen postituksen ostaessa vähintään 10 punnan arvosta kosmetiikkaa :p

cosm2
Puuteri ja päivävoide tosiaan oli naurettavan edullisia, 1,5 puntaa eli muutaman euron kappale. Molemmat vaikuttaa hyviltä, mutta pääsee käyttöön vasta kesällä sillä sävyt oli yllättävän tummia, etenkin puuterissa! Mulla on yleensä puuterissa ollut sävy Rosy Beige, mutta tää oli jotenkin huomattavasti tummempi ja vaatii kaverikseen kunnon rusketuksen. Luomivärinpohjustusvoide tais olla Studio-sarjan tuotteita ja maksoi 3 tai 3,5 puntaa, en tarkalleen nyt muista... hyvä tökötti ja suosittelen kyllä ehdottomasti, jos joku on vastaavanlaista tuotetta vaille - tämän ei luulisi horjuttavan pahasti budjettia! :p Mä levitin pohjustusvoidetta ohuelti luomille, lisäsin päälle hitusen puuteria ja sitten luomiväriä. Kyllä muuten pysyi hyvin koko päivän värit paikoillaan! Olin vähän yllättynyt, sillä en osannut tän hintaiselta tuotteelta odottaa kauheen suuria. Vedenkestävä rajaustussi sen sijaan oli varsinainen pettymys, sillä se kuivahti heti käyttökelvottomaksi. Sen verran irtosi väriä että sain testattua sävyä kämmeneen. :D Taidan ottaa yhteyttä Elfiin, josko lähettäisivät tämän fiaskon tilalle uuden - vaikka toisaalta, eipä oo odotukset korkeella vaikka saisinkin uuden tuotteen tilalle... tätä en siis oikein voi suositella. Kaikenlisäksi vedenkestävyys on vähän metsään menevä lupaus tän rajaustussin kohdalla, sillä käsiä pestessäni kämmenessäni oleva väri peseytyi silmän räpäyksessä pois, jopa ilman saippuaa :/

Kaikista suurimmaksi suosikiksi tilauksessa nousi Studio sarjan huulitussi/huulipuna. Valitsin sävyn Natural ja jes jes jesssss, se on ihan TÄYDELLINEN nude! Juuri sellanen, mitä oon valehtelematta jo monta vuotta koettanut löytää - ei liian vaalean beige (sellainen meikkivoidemainen.. iyh), mutta toisaalta ei liian tumma tai roosaan taittava. Jotain siltä väliltä, ja sehän passaa mulle :) Hinta oli 3,5 puntaa eli ei ollenkaan paha, etenkään kun huulipuna on varsin kestävää sorttia! Koostumus on tosi hyvä; ei yhtään tahmaisen tuntuinen ja lopputulos on kiva nmattainen. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti