Toukokuun himotuimmat

Iltaa! Ensinnäkin, mitä sanotte uudesta ulkoasusta? Innostuin vähän päivittelemään blogia kesäisemmän sävyseks, ja päädyin tämmöseen korallinpunaseen :) Ekana kokeilin oikein räikeetä neonkeltasta, mutta ajattelin että pidempään katsellessa se alkaa lähinnä ärsyttää sekä mieltä että silmiä... :-D Bänneri menee lähipäivinä vaihtoon kuhan saan aikaseks tehtyä uuden, ja myös Blogilistan ja Bloglovinin kuvat täytyy päivittää blogin uuteen väritykseen sopiviksi :)

Tääl sitä vaan tylsäillään kotosalla kurkkukipuisena ja päänsärkysenä, jeijee! Ois ollut kaverin siskon synttärit ja yks toinenki toveri pyys mua baarii messiin, mut jää nyt kumpikin välistä kipeilyn ja köyhäilyn takia :/ Tuun siis ilmeisesti viettämään iltani InStyleä selaten, heh :D Aikani kuluks väsäilin myös tällaisen kollaasin (vanhaan kunnon Kuukauden himotuimmat -tyyliin), jossa on kaikkea superia - ensin ajattelin väsätä ihan ostoslistan siitä mitä lähitulevaisuudessa haluisin hankkia, mutta sitten homma riistäytyi "vähän" käsistä ja tästä tulikin tällanen toivomuslista - Marcie tai liki kolmesataa maksava Rykielin neule eivät todellakaan kuulu mun lähitulevaisuuden budjettiin (ellen voita lotossa, haha). :D Joten, if I was a millionaire... 

c800x643
- Suurin unelma tällä hetkellä on tietysti Chloen Marcie -laukku. Tykkään kyllä kaiken värisistä ja mallisista Marcie-laukuista, mutta toi ainoastaan Net-A-Porterilla myytävä ekslusiivinenn malli on täydellisin ikinä! Sääli vaan, ettei se tuu todennäköisesti koskaan löytämään tietään mun laukkuhyllylle, sillä niitä on vaan muutama enää NAP:lla jäljellä. Laitoin viestiä asiakaspalveluun kyselläkseni, tuleeko tää laukku olee valikoimassa vielä seuraavanakin sesonkina, mutta ei - tässä on viimeinen tilaisuus. :/ Siispä nyt jos koskaan ottaisin 1280€ lahjoituksen ilomielin vastaan! :D Mä, joka en koskaan jaksa tuhlata rahojani lottoamiseen, laitoin pari riviä vetämään - hei onni, voisitko nyt potkasta oikein kunnolla päähän.. :D Hah

- Marc by Marc Jacobsin hiiribaltsut. Ei niistä sen enempää, oon tainnut hehkutella niitä jo ihan tarpeeksi... :D Farfetchilla olis vihdoinkin mun kokoa vihreistä, ja jos niitä ens kuussa vielä on jäljellä ni saattaapi edessä olla sortuminen.

- Musta maksihame. Ei mitään trikoota, vaan sifonkia! Tää pelastais mut monesti kesällä. Inhoon mun jalkoja (pullapohkeet ja hirveesti arpia seurauksena mistä lie kommelluksista kakarana :D) joten aina täytyy olla legginsit, sukkikset tai farkut jalassa. Pitkä hame olis kivaa vaihtelua, monikäyttösyydestä ja muunneltavuudesta puhumattakaan :-)

- Baroque -aurinkolasit à la Prada. Niin ihanat! 

- Meikkisiveltimet. Siis hitto vieköön, miten ihminen voi näin kauan vältellä sellasta pakollisuutta ku siveltimien hankkiminen?! :D Mä oon pitkään miettinyt Sigman siveltimiä, sillä heiltä saa suht edullisesti koko setin joka riittäisi varmasti ainakin alkuun mulle. Syy, miksen oo kuitenkaan tehnyt tilausta, on se että settiin on kuulunut myös sellainen pyöreä säilytysrasia, jota en koe tarvitsevani. Yksittäin ostettuna siveltimet tulee tietty sitten taas kalliimmaksi. Nyt kuitenkin on ilmestynyt myyntiin sama sivellinsetti ilman rasiaa, parikymppiä edullisemmin, joten ehdottomasti tuun piakkoin hankkimaan siveltimet Sigmalta :)

- Hurmaavan tuoksuinen hajuvesi eli Escada Especially. Mulla oli näytekokoinen versio tästä, ja se tuli hyvin äkkiä käytettyä loppuun, niin paljon tykkäsin! 

- Suoristusrauta GHD:n tapaan. Mulla on aivan törkeen paksut hiukset, eikä tämän hetkinen minirauta oikeen aja asiaansa... :D Oon hiljattain alkanut innostua tukan suoristamisesta, mutta haaveilen tietty myös kuuluisista suoristusrautakiharoista joista ei tuu kauheen järkeviä mun kantikkaalla miniraudalla. Mulla on Remingtonin kiharrustikku, mutta sillä tulee vähän liian säkkärä tukka mun makuun. 

- Victoria's Secret Strawberries & Champagne -purnukoita hyllyä koristamaan. Näitä en oo ikinä päässyt nuuhkimaan, mutta nimen ja kuultujen kehujen perusteella on aika loistava tuotesarja kyseessä :p Sinne Liverpooliin kun pääsis vielä tän vuoden puolella, ja samalla viettäis tovin Lontoossa jonne aukeaa VS:n myymälä tässä lähiaikoina ilmeisesti - olisi vähän ostettavaa sieltä.. :D

- Voguen UK ja Paris -versiot kotiin kannettuna. Tässä siveltimien tapaan yks asia jonka "tarvisin" mutten vaan raaski uhrata kerralla isohkoa summaa lehtitilaukseen. On niin järjetöntä maksaa yli kymppi esim. Vogue Paris -lehdestä, kun tilaamalla sais kahen vuoden lehdet (20 numeroa) reilulla satasella. Tyhmästä päästä kärsii ruumiin lisäks lompakko.. ;)

- Sonia Rykielin pinkkipunaraidallinen neule. Upeat värit! :) Toi on ollut tosi kauan jo Farfetchin valikoimassa ja kaikkia kokoja on vieläkin jäljellä, joten elättelen toivoa että neule löytyisi alennusosastolta sitten kesä-heinäkuussa... ;) 279€ on kuitenkin "hieman" liikaa, vaikka laadusta mielelläni maksankin jos kukkaro sallii.

Millaisia unelmia siellä ruudun toisella puolella on? :)

4 kommenttia:

  1. Ihana uus väritys blogilla :) Mä käytin tänään pitkästä aikaa Sigman meikkivoidesivellintä ja skunkkia, joka on ollu mun käytetyin sivellin Sigmalta. Yhtäkkiä siitä lähti jatkuvasti karvaa. En tiedä olenko mä oikeasti käyttänyt sen jo loppuun, onko musta tullut vaativampi käyttäjä vai sattuiko siveltimelle huono "harjas"päivä. Mutta kuten oon blogissa varmaan maininnutkin, varmasti ihan fiksu hankinta tuo Sigman setti =) Myös edullisia EDM:n ja EcoToolsin siveltimiä kannattaa harkita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo, ainakaan kaikki siveltimet siinä Sigman setissä tuskin on kauheen laadukkaita tai kestäviä, mutta ajattelin just että ostamalla kokonaisen sivellinsetin kerralla pääsen kivasti alkuun siveltimillä meikkaamisessa, ja jos joku sivellin osottautuu surkealaatuseks tai huonosti kestäväks ni ostaa sitte muun merkkisen, ehkä vähän hintavamman tilalle :) EcoToolseja oon itseasias miettiny kans!

      Poista
  2. Sulle olis kysymyshaaste mun blogissa!

    VastaaPoista
  3. Bonjour, Je suis allé à féliciter ce beau site, les conseils sont très bien préparés donnant d'excellents créativités idées, je vous remercie.

    VastaaPoista