Beautifying Oil

Postien joukosta löytyi tänään mulle osoitettu maksikirje, jossa oli jonkinlaista tavaraa sisällä. Kerrankin on sellanen tilanne ettei mulle oo mitään tilauksia tulossa (paitsi ebaysta, mutta vasta parin viikon päästä pitäisi postilaatikon laulaa...), joten ihmettelin vähän että mitäs mä nyt oon unohtanut ostaneeni. Ja ei, en ollut unissani mennyt tilaamaan mitään, vaan The Body Shophan se mut yllätti ja lähetti uutuuksia kokeiluun :) Kiitoksia vaan! 

IMG_6659
Sain kaksi Beautifying oilia eli "kauneusöljyä" testattavaksi, tuoksuina shea ja moringa. Sarjassa on peräti 11 eri tuoksua, ja äsken mainittujen lisäksi löytyy mansikka, oliivi, kookos, mango, kaakaovoi, greippi, sitruuna, satsuma sekä... SUKLAA! Tiedän mitä käyn huomenna nuuskuttelemassa kun pääsen kaupoille :-D Tuotteen luvataan olevan tahmaamaton, imeytyvän nopeasti sekä sopivan niin kasvoille, vartalolle kuin myös hiuksille (käytetään hoitoaineen tapaan ennen pesua). Se on kaikille ihotyypeille sopiva, ja koska kyseessä on The Body Shop, niin luonnollisesti tuotteissa käytetty marulaöljy on reilun kaupan ehdoin tuotettu ;) 100ml putelilla on hintaa 14,50€.

IMG_6660
Mä oon aina vähän skeptinen tällaisia monitoimituotteita kohtaan, sillä usein vaikkapa voiteiden koostumus on aivan liian täyteläistä ja tuhtia tavaraa kasvoille käytettäväksi (kirottu sekaiho), vaikka muulle kropalle sopisikin hyvin ihoa kosteuttamaan. Kasvojen iho jää yleensä aika rasvaisen tuntuiseksi. Mä kuitenkin mielenkiinnosta kokeilin beautifying oilia käsien ja hiusten lisäksi myös naamakertoimeen, ja ilokseni huomasin että tää käy mun iholle loistavasti! Kasvoille riittää muutama tippa öljyä kosteuttamaan, ja tuote ei tosiaankaan tunnu tahmaiselta tai jätä rasvaista/öljymäistä pintaa iholle. Mahtavaa! Vaikka koostumus onkin jotenkin tosi "keveä" öljyksi, tää sopi kyllä hyvin myös mun atooppisille käsille ja tuntui sopivan kosteuttavalta ainakin näin kesäaikaan :) Allekirjoitan todellakin siis väitteen kaikille ihotyypeille sopivuudesta!

Tukkaan levitettynä öljy puolestaan vaikutti lisäävän kiiltoa ja helpottavan harjaamista. En tiedä osaisinko käyttää tätä jatkossa hiuksissa, siihen mulla on kaapissa muutamakin hieman samantyyppinen tökötti, mutta matkalle lähtiessä tällainen monikäyttömömmö on ihan must! Voi unohtaa kotiin kasvo- ja vartalovoiteet sekä mahdollisesti myös sen hiustenhoitoaineen, kun on pullo tätä mahtavuutta pakattuna laukkuun. Jää vähän lisätilaa ostoksille, hah ;D 

IMG_6638
IMG_6641
Se vielä täytyy sanoa, että nämä mun saamat öljyt tuoksuvat molemmat ihanilta, etenkin shea on oikeen hurmaava! En ees huijaa kun sanon että oon tänään levittänyt shea-öljyä käsiin jo kolmesti, ihan vaan että voin nuuhkia tätä tuoksua :--D Joten, vaikka tällä kertaa mä sainkin öljyt ilmaiseksi, aion ehdottomasti ostaa tätä jatkossakin sillä tää on yks parhaita uutuuksia kosmetiikan saralla pitkiin aikoihin, ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos on vailla kevyttä, nopeasti imeytyvää ja monitoimista ihon (ja hiuksien) kosteuttajaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti