The perfect parka

Mä oon etsinyt täydellistä vihreää parkatakkia valehtelematta jo muutaman vuoden. Mulla on ihan hirveen tarkat kriteerit siitä, millainen pituuden, värin, hupun ja takin mallin tulee olla! Ja vastauksena äskeisiin; miltei polveen asti yltävä, hieman ruskeaan taittava tummanvihreä, iso, oversized-mallinen! ;) Lisäksi, vetoketjut sun muut metallihärpäkkeet ei saa missään nimessä olla hopeisen väriset. Tää mun kultamania alkaa lähennellä jo uskonnollisia piirteitä.. ;D No mutta kuitenkin, nyt vihdoin ja viimein törmäsin Asosia selatessa siihen sydämen pysäyttävään yksilöön. Odottelen vielä hetken aikaa, josko löytyisi jokin kiva alennuskoodi - esim. se 20% tilauksesta olisi aika maukas, sillä takilla on hintaa reilu kahdeksankymppiä euroissa... tilaukseen tämä kuitenkin ehdottomasti menee tässä lähiaikoina! :) Talveksi kun vielä löytyisi vastaavanlainen, jossa on lämmin vuori ja tekoturkisreunus hupussa, niin oisin hyvin iloinen :)

täydellinenparka
Selitys yliviivatulle tekstille: Hah, kun vaihtaa Asosilla valuutaksi punnan niin johan katoaa muutama roponen hinnasta! Takin hinta on 60 puntaa ja ku tsekkasin RatesFX:llä kurssin, oli tuo summa euroissa n. 75€ eikä suinkaan yli kaheksankymppiä ;D Eli joo, vaikka tykkäisikin katsella Asosilla yms nettikaupoissa hintoja euroissa, kannattaa ainakin ennen maksamista vaihtaa valuutta punnaksi (tai dollariksi jos jenkeistä tilailee), voi säästyä jonkin verran :) Tästä samasta jutusta oon lukenut aikoinaan jostain blogista muistaakseni, mutta enpä mä höpsö ikinä tällaisia muista, vaan kaikki on ihan itse todettava kantapään kautta.. :D Nyt vielä se alennuskoodi jostain ja avot, takki lähtee kotia eli mun vaatekaappia kohti! 

PS: Tää on loistava :)

TRANSLATION: I've tried to find the perfect parka jacket for sooooo long and now my search has come to its end! I found this over-sized army green parka from Asos and oh, it was love at first sight. ;) I will definitely get it asap! 

8 kommenttia:

 1. I love khaki parkas and this is a great example.

  Fashion Dawgs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah it's totally great example of perfect khaki parka :)

   Poista
 2. I NEED IT IN MY LIFE! :D

  VastaaPoista
 3. Eksyinpä taas blogiisi ja liityin lukijaksi.. :) Viimeksi lukenut sun Oh So Oof (vai mikä sen blogin nimi nyt olikaan) -blogia..

  Sulla ei vissiin ole arkistoa täällä ollenkaan lukijoiden näkyvillä, tai että vanhempia postauksia ei pysty hakemaan edes tageilla? Täytyy lukea postaus postaukselta, jos haluaa jonkun vanhan vinkin/ohjeen etsiä käsiinsä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja tervetuloa takaisin bloggailuani seurailemaan! :) Joo, Oh So Oof se edellinen blogi tosiaan oli nimeltään :)

   Hyvä kun huomautit tosta puutteesta, lisäsin nyt heti tonne vasemman sivupalkin alimmaksi arkiston ja hakupainikkeen :) Toivottavasti nyt on helpompaa löytää etsimänsä!

   Poista
 4. Itse oon aina "britti" Asoksella, kun loppusummista lähtee ihan tuntuvasti pois :-) Esim. juuri noista MK:n kelloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täst lähtien ehdottomasti mäkin! Itseasias MK:n kelloja tulikin katseltua tovi jos toinenkin.. :--D Ruusukultanen on saatava!

   Poista