Loving the brand: Christian Dior

Mun Dior-innostus heräsi yhdessä illassa tässä taannoin. Aiemmin en lainkaan katsellut Diorin laukkuja "sillä silmällä", vaan pidin niitä lähinnä turhan hienoina ja hitusen tätimäisinä kulmikkaine muotoineen sillä noh, Lady Dior -laukkuhan on aika kantikas. Ajattelin myös Diorin laukkujen painivan samassa hintaluokassa kuin vaikkapa Chanel - liian tyyristä mulle nyt ja tulevaisuudessa. Vaan kuinka yllätyinkään... 
dior1

Kaikki alkoi, kun höpsönä intouduin katselemaan youtubessa laukkuvideoita joita ihmiset ympäri maailmaa ovat kuvanneet ihan vaan kokoelmiaan esitelläkseen. Törmäsin thaikkunaisen kuvaamaan videoon, jossa hän esitteli medium ja large kokoisia Lady Dior -laukkujansa. Voi apua. Se oli menoa, tämä hassusti englantia puhuva nainen sai mut täysin vakuuttumaan siitä, että Lady Dior täytyy jonain päivänä saada! :D Klikkasin itseni Diorin sivuille ja selailin valikoimaa. Tuli sellanen fiilis että vau, suurinpiirtein joka toinen laukku kelpais mulle. Yllätyin positiivisesti hinnoistakin - halpaahan Dior ei tokikaan ole, mutta en olis arvannut että tyylikkään pelkistetty clutch voisi olla omani 320 eurolla. Etenkin punainen on ihan mielettömän upea, katsokaa vaikka tätä kollaasia: 
dior2

Tuo clutch on niiiiiin mun siinä vaiheessa, kun alkaa tuntua siltä että punaisen pikkulaukun paikka on pakko saada täytettyä laukkukokoelmassa! :D Harmi että Dior ei toimita ainakaan toistaiseksi Suomeen - pitäisi siis laukun lisäksi keksiä rahat Pariisin matkaa varten ;) Kaksi uutta laukkua olis nyt sitten unelmalaukkujen listalla... Lady Dior on mun silmissä sellainen "status-laukku" jota tavoitella - monille naisille tällainen laukkukokoelman kruunaava täydellisyys on Chanelin klassinen tikkilaukku tai Hermesin Birkin, mutta itse en oo näistä kauheesti innostunut. Toivon kovasti että status-laukun aika on sitten, kun oon perustanut oman yritykseni tai viimeistään sitten, kun oon 25 tai 30 ;)

Hermes Kellyineen ja Birkineineen ei oo koskaan kauheasti uponnut muhun (tai no mikäs siinä, jos hintaa olisi n. viidesosa nykyisestä), ja Chanelit taas tuppaa olemaan niin käsittämättömän yleisiä, että tuntuisi tavallaan tyhmältä tavoitella jotain sellaista, mikä tuntuu omasta mielestä jo valmiiksi vähän turhankin valtavirtalaukulta. Lisäksi, suuri osa Chaneleista vaikuttaa olevan ihan järkyttävän arkaa materiaalia - netin vintage-liikkeitä selatessa ei voi olla pistämättä merkille, miten räjähtäneitä Chanel -laukkujen kulmat toisinaan ovat. Kyllä mulle Chanelin 2.55 punaisena tai mustana kelpaisi ihan milloin tahansa, mutta tikkilaukun saan myös vaikkapa Marc Jacobsilta huomattavasti parempaan hintaan :-) 

Ja niin, onhan CD:llä Lady Diorin ja tuon clutchin lisäksi myös muitakin hienoja laukkuja valikoimassaan. Tykästyin kertaheitolla mm. näihin kahteen.. 
dior3

TRANSLATION: I'm in love with Dior! Must get that super simple yet elegant Panarea clutch in red, it would be so perfect evening bag... sooner rather than later ;) Lady Dior will be my "status bag" someday, maybe when I'm setting up my own business or when I turn 25 or 30. I'm personally not so into bags like Birkin, Kelly or 2.55, but Lady Dior is something that I really love like. 

1 kommentti: