Dream big


C16212468R
paita
hame
mekko
clutch1
clutch2
clutch3

Kuten aiemmin jossakin vanhassa postauksessa mainitsinkin, oon aivan hulluna Matthew Williamsonin SS13 -mallistoon. Nyt näitä vaatteita on vihdoin alkanut näkyä mm. Net-A-Porterilla ja MW:n omassa nettikaupassa - ei sillä, että olisin ostamassa yhtään mitään malliston luomuksista, mutta aina on kiva ihastella! :D Etenkin toi takki on mun mielestä edelleen aivan tyrmäävän hieno. Hieno on kyllä hintakin, 1380€. Huh, no ehkäpä muutaman (kymmenen) sesongin päästä mäkin oon sellaisessa taloudellisessa tilanteessa, että voin ostaa itselleni vaikka ihan vaan yhden Matthew Williamsonin luomuksen, hih. Yhden ikuisesti vaatekaappiin juurtuvan luomuksen. Jonka varmaan heti onnistuisin sotkemaan tavalla tai toisella, no joo... :D

Sitten varsin hurmaavaa keskiöistä ajatusvirtaa. En tiiä, kannattaako edes vaivautua lukemaan... :D 

Vaatteisiin mä en oo läheskään niin innokas satsaamaan kuin vaikkapa laukkuihin, kenkiin ja koruihin, mutta se johtuu just siitä että mä en aina oo se kaikkein hienostunein tyyppi.. :D Tuntuisi pahalta sotkea joku satojen eurojen silkkipaita, vaikka tietysti mäkin (nykyään) oon aika tarkka siitä, ettei mitään ihan kauheeta keinokuituhöttöä tulisi ostettua. Mutta laukut, kengät ja asusteet on asia aivan erikseen kun ne tällanen tumpelokin saa pysymään pienellä vaivannäöllä hyvän näköisenä pitkään. Siksi mä en jotenkin osaa ajatella että vaikkapa tonni jostain laadukkaasta, sukupolvelta toiselle kestävästä laukusta olisi kovinkaan kohtuuton hinta mikäli rahatilanne sellaisen hankinnan sallii, etenkin jos kyseessä on arvostettu merkki jonka hinnat jatkuvasti nousevat rankalla kädellä. Arvostan hyvää tai ainakin kohtuullista jälleenmyyntiarvoa, eihän sitä ikinä voi tietää tykkääkö kymmenen vuoden päästä samoista jutuista kun nyt, niin kiva tietää että hyvin pidettynä luksustuotteet saa menemään ihan mukavasti kaupaksi. 

Mun mieltä myös piristää se fakta, että jos joskus joutuisin tilanteeseen jossa en vaan pärjäisi rahallisesti, niin aina voisi myydä laukun tai pari ja siten saada rahat vuokraan tai ruokaan... :D Mulla ei raha koskaan oo pysynyt kovin menestyksekkäästi pankkitilillä säästössä, niin hyvä että edes jossain tavaroissa on jonkin näköstä myyntiarvoa. En kuitenkaan (enää) oo niin naiivi, että jaksaisin jauhaa jostai sijoituksesta kun ostan uuden laukun. Jos ihan oikeita sijoituksia haluaa tehdä, on kyllä varmasti parempiakin kohteita siihen tarkoitukseen... :D

Huvinsa kullakin, eikö vaan? Jotkut kuluttaa mielellään roponsa gourmet-sapuskan loihtimiseen päivittäin, joillakin asumis- tai vaikka autokustannukset on tähtitieteelliset, jotkut polttaa ja juo, jotkut matkustelee aina kun mahdollista, jotkut hifistelee elektroniikan suhteen, jotkut ramppaa huollattamassa kyntensä ja hankkimassa ripsipidennykset, joillakin on kallis harrastus tai vaikkapa kymmenien tuhansien opinnot ulkomailla kustannettavanaan ja no, jotkut, kuten mä, himoitsee designia ja luksusta. Mun mielestä mikään noista valinnoista ei oo väärä, viisastahan on tehdä just sitä mitä haluaa tehdä, ja mikä mä edes olisin muita tuomitsemaan? Täytyy vaan tiedostaa, että niin kauan kun ei oo miljonääri, ne omat tuhlaamisen kohteet on aina budjetissa jostakin muusta pois - ehkä juuri sellasesta asiasta, johon joku toinen nimenomaan haluaa varojaan käyttää ja pitää sitä niin luonnollisena, ettei tule ajatelleeksi yhtä perus faktaa: ihmiset on kovin erilaisia keskenään. Ja hei, just sehän se tekeekin elämästä niin mielenkiintoista. :)

wer

4 kommenttia:

 1. Toi MW:n hame on jotain aivan karmaisevan rumaa... Mutta tokana oleva pusero taas näyttää uskomattoman kauniilta, kuin taideteokselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! :D Onhan se aika villi ja erikoinen, mutta mun mielestä vaan hyvällä tavalla :P Vaikka en kyllä ikinä ite varmaan sellaseen pukeutuisi, tollanen vaatekappale vaatisi jo vähän enemmän rohkeutta :D Joo toi pusero on älyttömän kaunis, tosi upeat värit :)

   Poista
 2. Toi mekko on jotain rakkautta! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mielettömän kiva ilmestys! :)

   Poista