Lepardiiiiiiiiiii

Tää postaus on omistettu mun kaverille, joka inhoaa leopardikuosia yli kaiken (ainakin siltä vaikuttaa). :D Vähän siellä ja täällä on nyt menossa mid season salet, ja mä kurkkasin just Topshopin tarjonnan. Alesta en (onneksi) löytänyt juuri mitään kiinnostavaa, PAITSI tämän ihanan clutchin: 

leo

Laukku on nahkaa ja maksoi todella hurjat 7€ - kyllä, luit oikein. Postareineen hintaa tuli yhteensä 15€, mikä ei oo mielestäni ollenkaan paha laukusta joka on aitoa nahkaa, puhumattakaan miten hieno se on. :) Clutch löytyy täältä, tai siis jos löytyy... liekö niitä tuohon hintaan kovin montaa jäljellä. :p Mä oon alkanut vierastaa eläinkuoseja suurella pinnalla, esim. vaatteissa (liekö em. rakkaan ystäväni syytä? :D), mutta edelleen ne leopardit, seeprat ja käärmeet näyttää kivalta kengissä, laukuissa, huiveissa jne asusteissa. Riippuu tosin aika pitkälti kuosista, esimerkiksi kaupoissa näkyvistä leojutuista varmaan yli puolet tulee mielessään tyrmättyä heti kun kuosi on vaan niin... trashy. :D Tästä juuri ostamani clutchin kuosista tykkään kyllä kovasti! Leolaukku tuokin kivan lisän mun vuosien mittaan reilusti pienentyneeseen laukkukokoelmaan, mulla kun ei clutcheja oo kuin pari ja niissäkin sävyt aika tyttömäisiä: pinkki ja vaaleenpunanen.

TRANSLATION: Just bought this leopard clutch from Topshop's mid season sale. Price is very affordable, only 7 € which in my opinion is ridiculous price for a clutch made of real leather... you can find the clutch HERE if it's still available. :)

2 kommenttia:

  1. HAHAHA! onneks aina voi palauttaa ton leparti laukun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa! No mut onneks en meinaa tehdä niin, koska postarit joutuis ite kustantaa ulkomaille palauttaessa ;D

      Poista