Jos katsoisit häntä suoraan silmiin, sä kaatuisit kanveesiin.

IMG_2630
IMG_2616
Lindex on nykyään yks mun suosikki kauppoja. Sieltä oon löytäny viimeisen vuoden sisään monen monta lempi paitaa, mutta myös koruvalikoima on (erityisesti juuri nyt tällä hetkellä) aivan mahtava! Ihastuin tähän kaulakoruun nähtyäni sen Strictly Style -blogissa, ja kun vihdoin näin sen myös livenä liikkeessä, oli pakko kotiuttaa sen. :)

IMG_2607
IMG_2611
Kaulakoruakin enemmän ihastuin näihin korviksiin. Sanoisin, että sain aivan erinomaista vastinetta sille 7,95 eurolle, jonka näihin "tuhlasin"! Täytyy ehkä hakea vielä toinenkin pari varalle jos joskus nämä sattuu hajoamaan tai häviämään, sen verran kovasti tykästyin näihin. :D

IMG_2727
H&M:stä bongasin erittäin Moschino-henkiset jättikorvarenkaat, n. 7€ taisivat kustantaa. Vaikka nää onkin aika massiiviset, ne tuntuu korvissa kuitenkin tosi kevyiltä. Mä olen monesti miettinyt oikeiden Moschinoiden ostoa, mutta koska hintaa on aika paljon, on ihan kiva eka kokeilla tällasia halpisversioita että miten paljon näitä tulee käytettyä.. jos oikee kunnolla tykästyn, niin voinhan ostaa ne oikeat sitte myöhemminkin! :)

IMG_2633
Hiuspompulat satuin löytämään Seppälän alehyllystä. Niin söpöjä! Mä kuljen lähes aina tukka ponnarilla, joten vähän vaihtelua tylsään perus hiuslenkkiin näiden muodossa :)

2 kommenttia:

 1. ihania koruja!!
  oot muuten tosi kaunis, ei muuta ku lisää vaan naamakuvia tänne blogin puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, voi kiitos ihana :) Vähän ujoilen noiden naamakuvien kaa, mutta niitä sillon tällön on toivottu joten koitan niitä aina sillon tällön muistaa laittaa tänne näkyviin. :D

   Poista