Arabia 140v.

24-3
Voihan Arabia minkä teit! Mulla on Paratiisi -sarjan lautasten keräily hieman jäänyt. Normaalihintaisina ne maksaa aika paljon, ne ei oikein meinaa sopia mun astiankuivauskaappiin ja muutenkin lautasten ulkonäkö hieman kyllästyttää. :D Onneks oon vasta kaks kerennyt ostaa! Oon pidempään miettinyt, että alkaisin kerätä jonkin toisen sarjan lautasia. Mulla on 24H -sarjan kahvikuppeja ja niiden aluslautasia, joten tuntuisi loogiselta kerätä myös 24H:n ruokalautasia. Teema -sarjassa on tällä hetkellä tosi ihania värejä tarjolla, mm. mintunvihreetä, mutta Teema on niin yleinen että en jaksa innostua siitä. Nyt sitten viimeksi Iittalan liikkeessä huomasin aivan mielettömän kauniita, väritykseltään sinivalkoisia lautasia. Ihanuudet ovat Johanna Kuneliuksen käsialaa ja ne on suunniteltu Arabian 140v. juhlavuoden kunniaksi. 

Taidanpa alkaa pikku hiljaa ostaa näitä! 24H lautasten hyvin pelkistetty ulkonäkö miellyttää mun silmää kovasti, tykkään lautasten "reunattomuudesta". Näitä 140v. lautasia kun ostan monta erilaista, niin ainakaan ei tartte tismalleen saman näköstä lautasta katsella aina kun syö. ;) Aloitin jo keräilyn ostamalla Stockan Hullareilta pari 24H lautasta, tosin ihan blankkoina. Ajattelin, että sekoitus tavallisia valkoisia ja noita juhlavuoden kuviollisia lautasia olisi aika mahtava, ja miksikäs ei kokoelmaan sopisi vielä muutama lautanen 24H Tuokiota. Aijai, tiedän jo nyt, etten tuu katumaan valintaani vaihtaa Paratiisista kaksneloseen! :P 

Mitäs astiasarjoja siellä ruudun toisella puolella kerätään? :)

4 kommenttia:

 1. oh wow, i want the pattern on the plates on my clothes haha, your blog is just lovely by the ways, keep up the good work :)

  http://www.thedandrea.com/
  xxx

  VastaaPoista
 2. on nuo kyllä ihan kauniita ja sun näkösiä, mutta ite en varmaan kestäis katella tollasia kuviollisia astioita kauaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo nää on varmasti sellaisia "tykkää tai ei tykkää" astioita :D Ihan noi kaikki vaihtoehdot ei mussakaan aiheuta mitään sen kummempaa sydämentykytystä, mutta esimerkiks toi tokan rivin keskimmäinen on sellainen mitä haluun useemmankin kappaleen hamstrata! :)

   Poista