LV dreams

lv
Ylärivi vasemmalta oikealle Eva pochette monogram, Speedy 30 monogram, Neverfull GM damier ebene. Kollaasin keskellä Alma PM vernis amarante. Alarivi vasemmalta oikealle Artsy MM monogram, Speedy 35 damier ebene, Eva pochette damier ebene

Oon aikalailla varma, että mun seuraava laukku tulee olemaan Louis Vuitton. Viime aikoina en oo kauheasti edes katsellut muiden muotitalojen laukkuja, sillä hinku päästä LV:n Espan liikkeeseen laukkuostoksille on kasvanut todella suureksi. ;) No, eipä siitä olekaan kuin vaivaiset 6-7 vuotta kun ensimmäisen kerran ihastuin monogram-kuosiseen laukkuun. Laukku oli Manhattan GM ja bongasin sen kun aikani kuluksi selailin äidin Me Naiset -lehteä. :D Tykästys LV:tä kohtaan kuitenki vähän hiipui kun tajusin että ei hemmetti, joka viidennellä tässä pitäjässä on jotain feikki-Speedyja ja Neverfulleja. Miksi siis unelmoida aidosta, kun kaikki aina olettaisi sen olevan halpa tuliainen Viron katukojusta? Ja piraattiveska taas ei ole omalla kohdallani tullut ikinä kysymykseenkään, ei edes teininä. Mun näkökulmasta kaikenlaiset rip offit on loukkaavia suunnittelijaa kohtaan, ja muutenkin arvostan ensiluokkaista laatua huomattavasti korkeemmalle kuin näyttävää logokuosia. Toki feikkiteollisuus on usein yhteydessä rikollisuuteen. Siinä missä feikkejä ei ole laillista ostaa, niitä ei myöskään saa myydä esim. (facebook-)kirppareilla tai huuto.netissä. Ja niin, jos tilaat netistä melkein Louis Vuittonin ja se jää tullin hampaisiin, et sitä tuu käsiisi saamaan - etkä myöskään rahojasi. Sakkokin voi jossain tapauksissa tulla kyseeseen. No, ehkä riittää mesoaminen tältä erää. :P

Aika pian kiinnostus LV:tä kohtaan palasi takaisin. Aloin ajatella asian niin, että tärkeintä on kun minä itse tiedän mitä ja mistä oon rahoillani ostanut. Jos joku pitää real dealia feikkinä, siitä vaan. Ystävääni lainatakseni, kyllä laukkuharrastajat aidon tunnistaa. ;) Tän hetkiseltä LV-haavelistalta löytyy perus monogrammin lisäksi damier ebeneä sekä yksi vernis-nahkainen laukku. Mulla on kauan ollut mielessä kolme tiettyä laukkua, joista jonkin haluaisin kotiuttaa ihka ensimmäisenä Vuittoninani Helsingistä: Speedy 30 monogrammina, Eva pochette monogrammina tai Alma PM vernis amarantena. Valinta ei oo helppo! Speedy lienee kaikista suosituin laukkumalli, josta moni aloittaa LV-kokoelmansa kartuttamisen, ja joka olisi varmasti passeli arkilaukku. Eva pochettelle mulla olisi käyttöä myös, koska tarvitsisin neutraalin värisen pikkulaukun joka kävisi sekä arkeen että juhlaan. 

Ja sitten se Alma PM. Ei varmastikaan käytännöllisin laukku LV:ltä, mutta kun se on vaan niin upea! Oon haaveillut laukusta Speedyn ohella vuosia, ja kiiltonahkainen PM-kokoinen Alma värissä amarante sijoittuu ihan heittämällä mun unelmalaukkujen TOP-3:een. Tässä laukussa hintakin nousee ihan huimaa vauhtia - edellisen korotus oli n. 100€. Hintojahan LV nostaa pari kertaa vuodessa, joten voi olla että jos nyt lykkään laukun ostoa, en sitä enää parin vuoden päästä raaski edes ostaa. Okei, en nytkään raaskisi, mutta en voi itselleni mitään, tuo laukku on vaan niin unelma! :D Ensi kuussa täytän 22, joten olisiko tässä ainesta synttärilahjaksi itseltä itselle? ;) Tai no, todennäköisesti jää myöhäiseksi synttärilahjaksi, sillä ihan hetkessä tuohon ei rahoja säästetä. Mikäli kuitenkin päädyn nyt Speedyyn tai Evaan, tämä on ehdottomasti seuraava säästökohde! 

Haavelistalta löytyy myös Artsy MM monogrammina, sekä damier ebeneä Neverfull GM:n ja Evan pochetten muodossa. 

4 kommenttia:

 1. jos ei oo varaa ostaa täysin aitoo? ei onnistuis esim opiskelijalt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä mitä tarkotit tolla täysin aidolla, mutta toivon että tiedät, ettei ne laukut voi olla kuin 10000000% aitoja tai jos ne ei sitä oo, ne on silloin feikkejä. Ei oo mitään siltä väliltä. Mä myös näen asian niin, ettei ne Louis Vuittonit oo mikää "kansalaisoikeus" että kaikilla pitäiskään olla mahdollisuus ostaa niitä, vähän niinku ruokaa. Ei se mun mielestä niin mee että jos opiskelee eikä pysty laittaa satoja euroja laukkuun, olisi jotenkin "oikeutettu" ostamaan feikkilaukkuja. Kaupoissa on kivoja edullisia laukkujakin, eikä ne oo tuoteväärennöksiä! :) Ja aina tietysti opiskelijakin voi säästää siihen unelmalaukkuunsa. Siihen voi mennä pitkä aika, mutta se on varmasti sen arvoista sitten kun saa sinne LV:n liikkeeseen mennä ostoksille, eikä tarvi netistä joltain hämärältä louisvuittonsuomi -sivulta tilailla.

   Poista
 2. Älä ruoki yhtään enempää mun LV kuumetta! :D Mä en kestä, toi Neverfull on jotain niin rakkautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sorii! ;D Neverfull olis kyl aika mainio, tohon GM-kokoon mahtuis varmaan puol elämää mukaan :D

   Poista