Michael Kors did it again (part. 1324567764)

watches
Arvaako joku, mikä näistä kelloista on tulossa mun luo? ;) 

Siitä on aika tarkalleen kaksi vuotta, kun hankin kultaisen Layton Chronograph -kelloni Michael Korsin valikoimasta. Aluksi kelloon "sijoittaminen" vähän mietitytti, sillä tuolloin mun kallein kello oli turkoosi Triwa jonka olin eBaysta ostanut kuudellakympillä. Päätin kuitenkin laittaa tilausta menemään Shopbopille, koska halusin valmistumiseni myötä saaduista rahoista edes osan laittaa johonkin suht fiksuun ja pysyvänpään asiaan, vaikka nyt sitten koruun. Kannatti! Mulla on lähes aina kyseinen kello ranteessani, eikä se ahkerasta käytöstä huolimatta oo mennyt miksikään. Päältäpäin kello on oikein priimakuntoinen, ja moitteettomasti sen viisarit yhä tikittää ja suorastaan painostaa mua aamuisin kipittämään ajoissa ovesta ulos kohti bussipysäkkiä. ;) Koska oon vakuuttunut MK:n kellojen hyvästä hintalaatusuhteesta, oon viime kesästä lähtien miettinyt toisen kellon hankintaa. Koska jo omistamani Layton on kauttaaltaan kullanvärinen, ideoita seuraavan kellon suhteen oli paljon: Ruusukultainen? Hopeinen? Kultaisen ja hopean tai kultaisen ja valkoisen yhdistelmä? Överi blingbling kultainen? Jotain edellä mainituista kontrastivärisellä kellotaululla? Äijämäisen vai naisellisen mallinen? Pian se lempparein kellomalli kuitenkin hahmottui. ;)

Vaikka olin useaan otteeseen unelmoinut uudesta kellosta viime aikoina, en kuitenkaan ajatellut hankkivani sitä ihan vielä. Unelmalaukkuun säästäminen on kesken sun muuta. Löysin kuitenkin Asosille niin loistavan alekoodin että oksat pois: 30% alennus kaikesta (normaalihintaisesta). Ei montaa sekuntia mennyt, kun olin jo klikannut ihailemani kellon ostoskoriin, kirjautunut asiakastililleni ja koodin toimivuutta testaamassa. Ja kyllähän se toimi, jes! Koska Michael Kors on jenkkiläinen merkki, olin miettinyt että tilaisin tokan kelloni taas tuttuun tapaan Shopbopilta sillä sieltä se viimeksikin tuli hieman Euroopan hintoja halvemmaksi - tulleineen päivineen. Nyt kuitenkin Asos tuon alekoodin ansiosta päihitti Shopbopin mennen tullen. ;)

Jos joku haluaa kokeilla, koodi on ATTFS ja tosiaan 30% pitäisi napsahtaa tilauksesta pois. Ei mitään tietoa miten kauan koodi on vielä voimassa, mutta ainakin vielä pari tuntia sitten toimi! Laittakaahan kommenttia tulemaan, mikäli hyviä löytöjä tulee tehtyä. ;) 

Asosille shoppailemaan kuvaa klikkaamalla (mainosbanneri)!
Men_sale_300x250_v1_finland


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti