Fun Fact Friday #2

ef34_effected
Mulla on ihan maailman paras pikkuveli, parempaa en voisi toivoa. Kakaroina leikittiin dinosauruksilla ja pokemoneilla ja oltiin koko ajan rakentelemassa jotakin; ralliautoratoja, Playmobil- ja Lego-linnoja sekä iskän avustuksella puisia autoja ja mökkejä. Niin, ja pelattiin pleikkarilla Crash Bandicootia, GTA:ta ja Smackdownia! :-D Myöhemmin veli kiinnostui airsoftauksesta ja sittemmin tietokonepeleistä ja koodailusta, ai hemmetti miten kateellinen välillä olin sen superduper siisteistä harrastuksista. Toivoin salaa että jonain päivänä saisin tyttöydestäni huolimatta osallistua kuulapyssypeleihin ja että itsekin oppisin koodaamaan nettisivuja ja muuta jännää. Toki ollaan myös tapeltu milloin mistäkin ja vuorotellen juoksenneltu äitin tai isin luo juoruilemaan kun toi toinen on ihan kusipääidiootti, mutta luonnollisesti iän myötä ollaan alettu tulla toimeen keskenämme. Meillä on tosi samankaltainen ronski ja sarkastinen huumorintaju, ja voidaan vitsailla ihan mistä vaan ilman että tarvitsee pelätä toisen ottavan nokkiinsa.

Kesti todella pitkään ennen kuin opin erottamaan pari Marilynia toisistaan - nimittäin Monroen ja Mansonin. Jostain kumman syystä mulla meni aina niiden nimet sekaisin!

Lyhyen elämäni aikana mulla on ollut lukuisia unelma-ammatteja: sarjakuvapiirtäjä, kirjailija, laulaja, räppäri, räppivaateliikkeen omistaja, korusuunnittelija, valokuvaaja, toimittaja... Nyt mulla on vain käsitys siitä että jotakin luovaa ja "omaa" haluaisin ideaalitilanteessa tehdä. Vaikka suunnitelmat onkin todella auki enkä siitä syystä oikein osaa lähteä opiskelemaan mitään tiettyä alaa, on mulla kuitenkin pari uraan liittyvää unelmaa sekä lyhyt että pitkä tähtäin huomioiden.

213_effected
En kehtaa kävellä punaisia päin mikäli tien toisella puolella seisoskelee valon vaihtumista odotteleva vanha mummo tai pappa, aivan sama miten rauhallinen liikenne sillä hetkellä on. Jotenkin iskee sellainen pakko esittää kunnollista -fiilis, en halua olla vanhusten silmissä moraaliton ja typerä nuori. :D

Viime aikoina oon haaveillut koriksen pelaamisesta pienellä porukalla jossain! Jos nyt mietitään näitä peruskoulun liikuntatuntien basic lajeja eli korista, sählyä, futista ja pesistä, ensinnä mainittu on aina ollut mun ylivoimainen lemppari. En oo koskaan loistanut missään lajissa, joskin jälkeenpäin ajateltuna se lienee kevyen koulukiusaamisen "ansiota" - olin aikamoinen alisuoriutuja enkä kehdannut olla missään mukana täysillä. Omg jos pistän kaikkeni likoon ja silti epäonnistun, maailmanloppu! Koriksessa koin kuitenkin pienet ylpeyden hetkeni, kun luokan ainoana sain jossain testissä 5/5 heittoa kevyesti koriin, ja kerran pelin aikana pallo lensi ihan puhtaasti vahingossa koriin tuoden joukkueelleni pisteen. Olin heittämässä pallon joukkuetoverille, mutta pallo lensikin täysin toiseen suuntaan, koriin. Se oli hieno momentti! Pakko päästä pitkästä aikaa heittelemään palloa kesällä.

Mulla on suht jännittävä kokeilu ihonhoidossa menossa - omenaviinietikka kasvovetenä. Tästä mahdollisesti tulossa postausta, jos ja kun tuloksia syntyy... 

t543_effected
Musta on hyvin turhauttavaa yrittää katsoa jotakin leffaa tai sarjaa, jos joku malttamaton kanssakatsoja taukoamatta "hoputtaa" juonen kulkua hokemalla mitä seuraavaks, mitä seuraavaks, mitä seuraavaks. Siis perhana, katso sitä tv-ruutua niin näät mitä seuraavaks!

Tykkään kovasti ruuanlaitosta, ja pyrin aika ajoin kaivamaan joko netistä tai lehdistä uusia ihania reseptejä kokeiluun ja kehittymään puuhassa. Leipomisessa sen sijaan oon aivan toivoton tapaus, joten siksi oonkin erittäin ylpeä postauksen kuvituksena olevista macaroneista - leivoin ne ihan itse tuossa muutama tovi sitten, ilman apuja! ;) Onnistunein macaronsatsi koskaan, haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti