Fun Fact Friday #4

miumiu cat print clutch

- Rakastan appelsiineja, varsinkin silloin kun kaupasta löytyy jokin ihanan kirpeä ja mehukas lajike. Jaffa-appelsiinit on parhaita! Mutta oh god, mun tapa syödä niitä... minähän siis useimmiten ryystän ne appelsiinit tiskialtaan lähettyvillä, sotkun minimoimiseksi. Kamalan naisellista; siitä on kuulkaa kaukana idylliset "pinterest-materiaalia" olevat kuvat, joissa lojutaan sängyllä nautiskellen puiselle tarjottimelle kasattua brunssilajitelmaa, jonka pääosaa usein näyttelee puolitetut sitrushedelmät.

- Luen paria kirjaa tällä hetkellä, joista suosikkini on Charles Bukowskin You get so alone at times that it just makes sense -runokokoelma. Se on mun mielestä niin koskettava ja ajatuksia herättävä, että tekee mieli "säästellä" sitä ja lukea vaan sivu silloin tällöin. Varmaan itken sitten ku oon vikalla sivulla - siinä vasta onkin kirja jonka ei koskaan haluaisi loppuvan. :D

- Mulla on semisti miehekäs tapa jättää sukkia vähän sinne ja tänne lojumaan, koska useimmiten kun tuun kotiin, heti ekana kiskon sukat pois, ja vasta sen jälkeen ripustan huivin ja takin naulakkoon. First things first. Vihaan yli kaiken sukkia, ja mun ihannemaailmassa voisi vaan ympäri vuoden hippeillä ja kulkea avojaloin. Välillä kun on joku tulossa kylään, alan tyyliin ovikellon soidessa kerätä hätäpäissäni sukkia mitä epämääräisimmistä paikoista pois... :D

lol

- Oon pirun nuuka heittämään ruokaa roskiin, joten pyrin aina sumplimaan päivän sapuskat sen mukaan mitkä elintarvikkeet jääkaapissa on menossa nopeiten vanhaksi. Tosin, en kyllä hirveästi natseile päiväyksien kanssa, vaan luotan silmän ja makuaistin tiimityöskentelyyn. Ainakaan toistaiseksi en ole nähnyt ruuassa ajastinta joka tekisi siitä syömäkelvotonta samantien kuin paketin kyljessä oleva päivämäärä ylittyy. ;) En myöskään oikeastaan koskaan osta ruokaa yli tarpeen (paitsi silloin tällöin pakastettavaksi), ja kierrän kaukaa "huippu tarjoukset" ellei niille tuotteille sitten oikeasti löydy muuta käyttöä kuin biojäteastiaan nakkaaminen.

- Mun elämän tärkein ihminen on ehdottomasti äitini, jonka kanssa voidaan puhua oikeastaan ihan mistä tahansa. Kun mun elämässä tapahtuu jotain enemmän tai vähemmän jännää, kerron siitä yleensä ihan ensimmäisenä äidille. :D

- En oo ikinä vuokrannut leffaa. Makuuni onkin mulle ensisijaisesti karkkikauppa ja toissijaisesti elokuvavuokraamo.

toystory

- Mun mielestä kahvi haisee aivan kuolemalta; YÖK. En pysty yhtään samastumaan ihmisiin, jotka sanoo rakastavansa "mokan tuoksua". Mä juon normipäivänä yhen mukillisen kahvia aamulla, ja joo tykkään kyllä siitä mausta, varsinkin jos sekaan laittaa kookosöljyä. Mutta se haju, huh... mulla tulee fyysisesti huono olo, jos alan oikein kunnolla nuuhkimaan kahvikupin sisältöä.

- Viime aikoina mua on alkanut ärsyttää kaikenlainen turha tavara nurkissa, ja oonkin ties miten monta kertaa käynyt läpi esimerkiksi keittiön kaappeja ja vaatehuonetta, sillä meiningillä että jotain roinaa lähtee ja mieluummin enemmän kuin vähemmän. Tekisi myös mieli jotenkin "yhtenäistää" sisustusta varsinkin olkkarin puolella ja laittaa vaikka mitä kalusteita vaihtoon.

- Tää saattaa kuulostaa vähän erikoiselta, mutta anyways. Aika tarkalleen vuosi takaperin mulla oli ihan mielettömän suuret odotukset vuoden 2014 varalle; uusivuosi meni pelottavan optimistisissa tunnelmissa ja uskoin tulevan vuoden olevan mun elämän parhaimpia. Loppujen lopuksi asiat ei menneet kuin siellä kuuluisassa strömsössä; lähes kaikki meni pieleen tai vähintäänkin toisella tavalla kuin olin toivonut. Mutta hemmetti, kaikesta huolimatta (tai juuri sen ansiosta!) tämä oli ihan pirun mahtava ja ennen kaikkea merkityksellinen vuosi. Väitän olevani taas astetta aikuistuneempi; en ole enää niin hemmetin sinisilmäinen ja itsetuntemus on kasvanut harva se päivä. En myöskään näe asioita enää niin kamalan mustavalkoisena, vaikka yhä oonkin aika radikaali ainakin joidenkin mielipiteideni kanssa. Hyvillä mielin siis eteenpäin, vuotta 2015 kohti. :) Hauskaa perjantaita kaikille!

// Since I got very little time on my hands to write this translation, I'll keep it short! So Fun Fact Friday it is then. Here's some random information about me; 

1. I love juicy oranges more than anything. I eat them near the kitchen sink to avoid all the mess. ;)
2. Currently I'm reading few books by Charles Bukowski and from those my absolutely favorite must be You get so alone at times that it just makes sense. It's a collection of some amazing poems, I really recommend it :)
3. I tend to leave my socks lying around in all kind of weird places when I get home. Yeah, very ladylike... 
4. I hate throwing food away!
5. The most important person in my life is definitely my mom.
6. I have never rented a movie. Not from iTunes or from an actual video rental shop. 
7. I begin to feel very queasy if I start sniffing my coffee. I like the taste of coffee, but that smell is just so disgusting. 
8. Lately I've been bored with all this useless stuff I have in my apartment, so I've been cleaning out my closets few times now, with a mentality that I MUST toss something away. 
9. This year has been kinda disaster when it comes to my personal life, but somehow all the time I've managed to stay positive and think like oh, everything happens for a reason and in the end it all will turn out great. Well, if not great then at least fine. :)

Have a great Friday everyone!

3 kommenttia: