Topshopin TALL -mallistoa Zalandolta!

IMG_6475
Alkusyksyllä Zalandon jo entuudestaan hyvin laaja merkkikatras sai mukavan lisäyksen; brittiläisen Topshopin. On kuulkaa Topshopin oman nettikaupan selailu jäänyt aika vähälle, kun mieluumminhan sitä tilaa sellaisesta paikasta jossa toimitus ja palautus on ilmaista, ja hinnatkin samoja ilman mitään "lisiä" hehe. Siihen vielä bonuksena Zalandon (ajoittain jopa älyttömän) hyvät tarjoukset ja alennukset. Kelpaa mulle. :) Huomasin tuossa jokin aikaa sitten, että Topshopin valikoimasta löytyy myös joitakin TALL -malliston vaatteita, ooh! Pitihän sitä sitten laittaa tilausta menemään, sillä täydellisten farkkujen löytäminen on mulle aika haastavaa. Oon about 177 cm pitkä, mulla on kapeahko ja kummallisen korkealla oleva vyötärö joka sitten levähtääkin kunnon "synnyttäjän lantioksi" niin sanotusti. Reidet ja pohkeet ei ole sieltä tikuimmasta päästä (nätisti sanottuna), mutta niihin verrattuna nilkat onkin kuin pulkannarut konsanaan, ainakin edestä katsottuna. Oh yeah. Tähän lisättäköön vielä se fakta, että toistaiseksi tuota ylimääräistä pullaa löytyy edelleenkin vähän sieltä ja täältä - hmmh, uusivuosi mahtipontisine lupauksineen onneksi taas lähestyy... ;) Joka tapauksessa, näillä mun typerillä mittasuhteilla housuostoksille lähteminen ei oo aina kovin hauskaa puuhaa. Jännä juttu että usein tykkäänkin enemmän mekoista ja hameista kun ne on vaan helpompia vaihtoehtoja. :D

IMG_6480
Nuo TALL -malliston lahkeen pituudella 36" varustetut farkut näyttää menevän kuin kuumille kiville, ja mun tämän hetkinen normikoko ehtikin loppua ennen kuin sain ne tilattua. Piruuttani tilasin kokoa pienemmät, ja siihen lisäksi vielä vyötäröstä oikean kokoiset mutta 34" lahkeella. No, arvatkaas mitä? Ne vyötäröstä pienemmät ja lahkeista muutaman tuuman pidemmän farkut on paremmat kuin leveämmät ja lyhyemmät vastaavan malliset. I'm shocked. Äh, en ymmärrä miten en koskaan aiemmin oo tullut kokeilleeksi pitkille tarkoitettuja farkkuja - nyt tiedän, että niitä on ihan hyvästä syystä olemassa... ;) Tykkään korkeavyötäröisistä farkuista, mutta yleensä kaikki mukamas high waisted -mallit yltää mulla johonkin napaan asti korkeintaan. En menisi sanomaan sellaisia high waisteiksi vaan pikemminkin normikorkuisiksi. TALL-farkuissa se vyötärö on mullakin oikeasti korkea(hko) ja yltää sinne minne kuuluukin, joten ehkäpä se sitten selittää sen että sain ängettyä itseni normaalia pienempiin farkkuihin. :D Lahkeetkin on just täydelliset; pillit ja jää aavistuksen verran ryttyyn nilkoista. Yay!!! Nytkin mulla on tätä kirjottaessa jalassa jotkut Hennesin farkut, joista nilkka paistaa kunnolla lahkeen alta kun tuo lahjepituus on aavistuksen turhan lyhykäinen. Enää en ostaisi samanlaisia kun tiedän parempaakin löytyvän.

Mun elämä (tai ainakin vaatekaappi) ehkä pikkuisen mullistui tämän 36" lahjepituuden myötä. Täytyypä siis jatkossakin pitäytyä siinä, ja onneksi nyt tiedän ainakin yhden hyvän puljun jonka valikoimasta niitä täydellisiä farkkuja kannattaa kyttäillä. Niin, ja kiitokset vielä muuten eräälle nimeltä mainitsemattomalle tontulle tässä yhteydessä. Oon vissiin ollut kiltti ainakin ajoittain kuluneen vuoden aikana... ;)

topshop
Nämä ja muutamat muut Topshopin 36" pituuden farkut löydät TÄÄLTÄ* (ellei ne ole jo loppuneet kun luet tätä). :)

// Zalando has been stocking Topshop since last autumn, but it was only recently when I found out that they also sell some pieces from the TALL range. How great is that? I'm 177 cm tall and never have had the opportunity to try out jeans with 36" inseam so I got curious and decided to order a pair of Leigh jeans. And they're just perfect, hurray I say! These slightly longer jeans fit me so much better than any other pair with the regular 32-34" inseam. I'm kind of sure these won't be my last jeans by Topshop. ;) 

3 kommenttia:

 1. Fantastic post! ♥

  Waiting for the next

  ADDICT BE ICONIC

  VastaaPoista
 2. farkut on kivat. mutta haluisin tietää mistä ton henkarin oot löytänyt?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hayn Hang -henkari on kyseessä! :) Löytyy esim. Stockalta ja Finnish Design Shopista:

   http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-naulakot-hang-vaateripustin-kupari-kpl-p-6805.html

   Poista