Ja sit ku tuut takas, tippuu viimeinen pisara. Aurinko paistaa, miksei se tipahda? Mä oon taivaanrannan maalari, jos taivaast saisi haalarit.

IMG_7529
Vuoden ekat kenkäostokset tulee tässä! En ollut ties miten pitkään aikaan käynyt tutkailemassa Spartoon massiivista kenkävalikoimaa - noh, rehellisesti sanottuna olin jo lähes unohtanut tuon kerrassaan loistavan ranskalaisen nettikaupan olemassaolon. Kuitenkin synttäreiden johdosta sähköpostiin kilahtanut pieni lahjakortti inspiroi selailemaan tarjontaa, ja niinhän siinä sitten kävi että päädyin naputtelemaan tilaukseen popoja peräti kaksikin paria, molemmat Dunen valikoimasta.

IMG_7551
Tältä näyttävät uutukaiset! Sekä korkkarit että loaferit ovat materiaaliltansa aitoa nahkaa, ja onneksi just passelit kokovalinnan suhteen vaikkei mulla entuudestaan ollutkaan kokemusta Dunen mitoituksesta. Onnistuin nappaamaan kengät melko muhkean alennusprosentin kera, sillä maksoin molemmista pareista yhteensä about 60€, siinä missä ovh-hinnoilla yhdet kengät olisi maksaneet jo semmoiset 74,95€. Ei pahoja siis nuo alehinnat, vieläpä kun molemmille kengille on varmasti käyttöä jahka vaan kevät plussa-asteineen suvaitsee saapua. 

IMG_7576

IMG_7578

IMG_7572

Mustia korkokenkiä mulla ei ole ollut pitkiin aikoihin, koska en vaan oo raaskinut tuhlata moisiin vanhojen 40-41 kokoisten kenkien jäätyä liian isoiksi laihdutuksen alkuvaiheessa. No, nyt vajaa 30e näistä ADORE -peruskorkkareista oli sen verran houkutteleva tarjous että kolmeysit meni sen kummempia miettimättä heti ostoskoriin kun nuo bongasin.

IMG_7566

IMG_7562

LIMBO -leopardiloafereita puolestaan ihastelin Asosin valikoimassa viime syksynä, mutta sitten unohdin ne ja hups, niinhän ne myytiinkin sillä välin jo loppuun. Himpun verran jäi harmittamaan, sillä tykkäsin kenkien mallista ja kuosista. Nytpä sitten tuli toinen mahdollisuus tilata kengät omaksi, ja vieläpä rutkasti halvemmalla, eli täytyihän se sortua. ;) Nämäkin oli sinänsä ihan perusteltu ostos, että mun kesäkenkävalikoima on varsin rajallinen tällä hetkellä - mustat Birkenstockit, French Solen punaiset baltsut, Billi Bin ruskeat loaferit. Siinäpä ne taisikin olla. :D Mustat baltsut tai loaferit mulla oli aika korkealla sijalla ostoslistalla kesää varten, mutta periaatteessa nämä astetta kissamaisemmat töppösetkin ajavat niiden viran: leopardiprintti on siitä kiva, että se käy lähes kaiken kanssa yhteen kun kuosissa on sekä ruskeaa että mustaa. Mä oon kuitenkin suht tarkka siitä, etten mielelläni käytä ruskeita kenkiä mustan laukun kanssa tai toisinpäin - nämä voi huoletta yhdistää mihin vaan. Jee!

// New shoes! I found these pretty Dune heels and leopard loafers from Spartoo - I think you might already know that massive shoe heaven. Both pairs are made of real leather, they fit nicely and what's the best part, they were on massive sale. Can't wait for spring so that I can start wearing these newbies. ;)

5 kommenttia:

 1. Nice shoes! Like it!

  http://irinasenina.blogspot.com

  VastaaPoista

 2. Thanks for sharing this! Would love if you could drop by CH1K.com as I am running a Daniel Wellington Giveaway!
  http://ch1k.com/giveaway/daniel-wellington-giveaway/

  Helen xx
  http://CH1K.com

  PS. Followed you via bloglovin and hope you'll do the same for me too!

  VastaaPoista
 3. Love the animal print flat!
  http://sepatuholig.blogspot.com
  instagram.com/gracenjio

  VastaaPoista