Touche Éclat

IMG_7497

Satuin kerrankin pläräilemään Feel Uniquen sivuja oikeaan aikaan; sain nimittäin napattua alennuksesta lahjapakkauksessa olevan YSL:n Touche Éclat -valokynän vaivaisella 16 punnalla! Yleensä kun mä alan selata alejen aikaan ko. kosmetiikkapuljun nettikauppaa, sieltä on jo kaikki kiva ehtinyt loppua tai vähintäänkin juuri se oma sävy on out of stock. Onneksi tällä kertaa sattui käymään tuuri, vieläpä kun mun edellinen Touche Éclat oli vastikään päässyt loppumaan eli olin muutenkin jo uutta vailla. Ainahan se on bonusta, jos sen tarvitsemansa jutun voi saada hieman edukkaammin. ;) Normaalisti Briteistä tilatessa tällä kulttituotteella on hintaa £20-25 (n. 26-33€) firmasta riippuen, ja Suomessa hinta huitelee n. 45 eurossa. Ero on siis aikamoisen tuntuva! 

IMG_7504


IMG_7518IMG_7525

YSL:n valokynä on mun mielestä ylivoimaisesti paras tai ainakin yksi parhaimmista - ei sitä aivan turhaan ylistetä ympäri maailman. Silloin tällöin oon innostunut kokeilemaan muidenkin brändien valokyniä, mutta palaan aina Touche Éclatiin. Miksikö? Helppo juttu; koostumus ja sävy nyt vaan ovat luokkaa 10+ ja sen lisäksi tämä 2,5 ml kynä riittää mun käytössä helposti jopa vuodeksi. Ei tarvitse ihan hirveän usein siis olla ostamassa uutta, ja se taas kohtuullistaa kummasti tuota hintaa - siinäkin tapauksessa vaikka ei olisikaan käynyt flaksi aleissa.

IMG_7523

Mukana oli myös minikokoinen Babydoll -ripsiväri. Oon tätä muutaman kerran testaillut ja tykkään kyllä; Diorin It-Lash saattoi saada tästä potentiaalisen haastajan. Tykkään ehkä aavistuksen enemmän tämän YSL:n ripsarin harjasta, se on vähän kapeampi kuin It-Lashissa, mutta toisaalta Dior on sitten taas jonkin verran kestävämpi/pysyvämpi, eikä levähdä poskille vaikka mitä sataisi alas taivaalta hyytävän viiman siivittämänä. Täytyy vielä vähän vertailla ja miettiä, päätyäkö YSL:ään vaiko Dioriin kun maskaraostoksille täytyy seuraavan kerran suunnata (nettiin)

// New YSL Touche Éclat in my makeup bag! I managed to grab this gift set from Feel Unique's sale and paid just about £16 which is pretty good deal I think. I've been using Touche Éclat for several years now and at this point, wouldn't swap it to another product anymore... well, at least not without some heavy arguments. I think this YSL highlighter is best one on the market because the texture and shade (original 1) are just perfect, and even the price is totally understandable when you consider the fact that in my usage, that 2.5 ml package is easily enough for a whole year which means I don't need to buy new product very often. ;)

3 kommenttia:

 1. Anonyymi5/2/15 21:27

  Beautiful!
  New post from me:http://theroaronthecatwalk94.blogspot.it/2015/02/an-exciting-new-discovery-sunglasses.html#comment-form let me know what you think!
  A kiss!

  VastaaPoista
 2. I love YSL and their touche éclat is genius!
  www.diamants-au-chocolat.blogspot.ie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes it's one of my favorite makeup products!

   Poista