Kodin1 avasi ovensa jälleen!

MARBLEMANIA

Kun Anttila meni konkkaan reilu vuosi sitten, myös Kodin1 -myymälät sulkivat ovensa. Onneksi ruotsalaiset kuitenkin näkivät Kodin1:ssä vielä potentiaalia, ja puljun toiminimen omistajuus siirtyi sisustusjätti Bygghemmalle. Kodin1 verkkokauppa on ollut auki jo pitkään, mutta tänään yritys palaa tutulle paikalle Espooseen, jossa vietetään myymälän avajaisia kauppakeskus Merituulessa! Mulla ei ole mahdollisuuksia viipottaa Espooseen, mutta olin avajaishengessä mukana hyödyntämällä nettikaupassa koodin Avajaiset, jolla saa 5% alennuksen tilauksesta 17.9. saakka. Tilasin nimittäin pitkään haikailemani marmorisen sohvapöydän, jossa on messinginvärinen runko. 😍 😍 😍

Kodin1:llä on vertailuni perusteella yksi laajimmista marmoripöytävalikoimista, ja hinnat ovat vähintäänkin kilpailukykyisiä. Ei tilaamaani pöytää voi vitsilläkään kutsua edulliseksi, edes pienen alen kera, mutta sitten taas näkemiini tuhansien eurojen design-pöytiin verrattuna maksan ihan mieluusti muutaman satasen kauniista pöydästä...  😁  Selasin vintage-löytöjen toivossa pöytiä myös mm. torista ja huuto.netistä, mutta mitään mieluista ei tullut vastaan. 

Saattaa olla että olisin tilannut marmoripöydän Kodin1:ltä jo aiemmin, mutta hinnakkaan hankinnan kohdalla teki tietysti mieli pohtia, millainen pöytä mätsäisi sisustusmakuuni vielä vuosienkin päästä, kenties ihan erilaisissa puitteissa. En todellakaan ole muuttamassa minnekään, mutta jos joskus on hyvä sauma siirtyä vuokralta omaan asuntoon, olohuoneen seinät tulevat olemaan räiskyvän vihreät. Mulla on kaksi asiaa joista en aio joustaa, jos ajaudun parisuhteeseen ja perhe-elämään: poikalapsen nimi ja olohuoneen vihreät seinät. 😂 Nohh, en tiedä onko valitsemani kromirunkoinen Accent -marmoripöytä uutuus vaiko jäänyt multa huomaamatta aiemmin, mutta saman tien kun näin sen, tiesin että tässäpä se nyt on. Ne tulevan unelmaolkkarin vihreät seinät kun kaipaavat ehdottomasti kaverikseen jotain kullan/messingin sävyisiä detaileja. Siksi päädyin juuri tähän pöytään, vaikka vastaava mustalla, valkoisella tai teräksisellä rungolla olisi ollut vähän halvempi vaihtoehto.

Siitä asti kun muutin Lahteen, mulla on ollut matala puinen lavapöytä, jonka itse hioin ja maalasin valkeaksi. Pöydän alla on renkaat, ja tavallaan se on kivan näppärä kun sitä voi helposti siirtää muualle esim. jumpan ajaksi, mutta alan kai olla sen verran mukavuudenhaluinen ja vaivainen, ettei aina jaksaisi kumartaa kun jotain haluaa ottaa tai laittaa pöydälle. Pöytä on myös jo vähän elämää nähnyt, eikä se näyttäisi omaan silmääni hyvältä jos alle kehittelisi korkeammat jalat. Harkitsin yhteen otteeseen että josko maalaisin vielä toisen samankokoisen lavan valkoiseksi ja laittaisin vanhan päälle, mutta sitten pöytä olisi jo vähän raskaannäköinen. Tarkkaa hommaa. 😉  Maalatulle lavalle olisi kuitenkin kiva keksiä jokin käyttötarkoitus, jos ei muuta niin ehkä parvekkeelle voisi viritellä jonkin ruukkutelineen ensi kesäksi. Huoh, ensi kesäksi. Tuntuu että sinne on aivan loputon ikuisuus edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti