Lancômen joulukalenteri ja huulijuttuja

IMG_7586

IMG_7588

Jep, olin taas tarjoushaukka - tai tarjouksen uhri, ihan miten sen kukin haluaa nähdä. Postasin marraskuun puolella blogiin Lancôme -joulukalenteritarjouksesta, ja päädyinpä lopulta tilaamaan  Booztilta sellaisen sekä itselleni että äidilleni. Kalenterin sai silloin tosi hyvään hintaan alennettuna, ja Lancôme on tuttu, laadukkaaksi havaittu merkki, joten why not.

Nyt kun on enää muutama luukku avaamatta, ajattelin kertoa vähän mielipiteitä kalenterista! Ennen tilaamista syynäsin aika tarkkaan etukäteen, mitä kalenteri sisältää. Jotenkin tällaisen tuotteen kohdalla ei kaipaa mitään suuria yllätyksiä, sillä a. tarjouksesta huolimatta kalenterille jäi silti ihan mukavasti hintaa ja b. turhat meikit ja muut purnukat kaapeissa ärsyttävät. Noilla perusteilla oon lähivuosina skipannut monia kosmetiikkakalentereita ja pysynyt perinteisessä suklaakalenterissa, mutta tää Lancôme kuitenkin kolahti. Mikään 24:sta tuotteesta ei ollut entuudestaan mulle tuttu, mutta monia niistä oon halunnut päästä kokeilemaan. Mikäs sen parempi tilaisuus, kuin joulukalenteri josta löytyy 23 minikokoista tuotetta ja bonarina vielä normaalikokoinen ripsiväri? Se taitaa itseasiassa löytyä jo huomisen luukusta. 😉 Mun luottoripsari, Sensai 38c alkaa jo loppua, joten sopivasti saan kalenterista uuden käyttöön!

IMG_7593

IMG_7604

IMG_7654

Kalenterista on tullut vaikka mitä kivaa! Ihonhoitojutut on ylellisiä ja tollaset pienet pakkaukset on käteviä reissuilla, kun ei tartte pakata mukaan normaalikokoisia ihovoiteita sun muita. Ja mähän siis pakkaan kamojani lähes joka viikonlopuksi, milloin lähden maalle mamman paapottavaksi ja milloin Kokkolaan. Ihonhoitotuotteista oon ehtinyt kokeilla vasta silmänympärysvoidetta ja tuossa ylemmässä kuvassa näkyvää, kullanväriseen tuubiin pakattua huulirasvaa. Molemmat ovat oikein kelpoja.

IMG_7615

Lemppareita on kuitenkin kaikki kalenterin huulituotteet! Näihin L'Absolu Lacquer lip glosseihin tykästyin oitis, kun ensimmäistä kertaa pääsin testailemaan. Tuotteen koostumus on levittäessä jopa hieman vetinen, mutta se kuivuu äkkiä huulilla ja pysyy hyvin. Jopa syömisen jälkeen sävyä on vielä kivasti jäljellä!

IMG_7624

Myös L'Absolu Rouge -huulipunat on ihan supereita. Näissä on tosi kauniit, pigmenttiset sävyt ja hyvä kesto! Jos pitäisi valita koko kalenterin suosikkituote tähän mennessä, se olisi varmaankin yksi näistä minihuulipunista, tuo keskimäinen joka on sävyssä 132 Caprice. Hippasen turhamaisena naisena en voi sanoin kuvailla sitä iloa, kun löytyy sellainen punainen huulipuna, jonka sävy sopii pärstään täydellisesti! Siis tiiättekö, juuri sellainen oikeanlainen, imarteleva sävy joka saa ihon näyttämään vähän paremmalta ja hiusvärin elegantimmalta, korostaa mukamas silmiäkin jne. Sellainen punainen joka oikeasti mätsää naamaan, eikä tunnu yhtään "repäisevältä" kun sillä punaa huulet. Luulin ettei sellaista punaista olekaan, mutta sattumalta nyt tämän kalenterin myötä löytyi!

IMG_7664

Noista huulilakoista ja -punista innostuin sen verran, että hommasin jo yhdet täysikokoiset tuotteet, kun Cocopandalla sattui olemaan hyvä tarjous Lancômen tuotteista. Tilaamani huulilakka on tämä ja huulipuna tämä

IMG_7666

IMG_7676

IMG_7692

Huulilakaksi valikoitui 202 Nuit & Jour, joka on kiva, neutraali pinkihtävän nude sävy. Joulukalenterista tuli tuossa samaisessa 202-sävyssä tuollainen perinteinen huulipuna, mutta ajattelin sen toimivan kivasti myös kiiltona. Ja huulipunaksi valkkasin tietysti sen 132 Capricen! 😍

PS: Kauhistuttaa, kauanko mulla on kamera jolla kuvata. Ainakin objektiivi on taitanut alkaa vedellä viimeisiään. Vanhasta kunnon Anttilasta tilattu Canonin 600D ei aina oikein meinaa tarkentaa kuvatessa, ja kuvista tulee herkästi suttuisia. Muutakin pikkuvikaa alkaa olla. Mun unelma on siirtyä näistä puolikennoista täyskennoon, esim. Canonin 6D kera 50mm objektiivin kutkuttelisi, mutta en kyllä ollut ajatellut sellaisiin satsata ihan lähiaikoina, ehkä muutaman vuoden kuluttua. Täytyy nyt katsoa, miten tällä 600D:lla onnistuu kitkuttelemaan, tai voisiko ja kannattaisiko sitä korjata iästä huolimatta. Onneksi aina löytyy puhelin, jossa on ihan kohtuullinen kamera siinäkin. :D

1 kommentti: