Alennustärppejä

Alennusmyynnit vetelevät jo aivan viimeisiään, vaikka vastahan vuosikin vaihtui muutama hassu viikko sitten! Vuosi vuodelta alet alkavat aiemmin ja aiemmin, usein jo reilusti ennen joulua. Nykyään ei oikein voi enää puhua "tammialeista" kuten vielä mun nuoruudessa. Ale alkoi hiljalleen uudenvuoden tai loppiaisen jälkeen, ja jatkui jopa helmikuun loppuun asti. 😉 Oon tehnyt jokusen kivan alelöydön; Asosilta French Connectionin neule, Collusionin mekko ja uudet nahkahanskat vanhojen tilalle, Zalandolta musta Filippa K:n villakaulahuivi, Zarasta eräs mekko, jota en normaalihintaisena vielä raaskinut ostaa... ja mikä parasta, Ellokselta vihdoinkin villamatto, jota oon katsellut varmaan puolentoista vuoden ajan, ja nyt vihdoin se oli niin hyvässä tarjouksessa että raaskin tilata. 😍

Keräsin tähän muutamia aletärppejä Elloksen, Zaran, Asosin, Booztin ja Nellyn valikoimista!

Ellokselta saa tarjouskoodilla 395703 kaikista Elloksen oman valikoiman alehintaisista tuotteista lisäalennusta 40%! Lisäksi alennetuista merkkituotteista (esim. Gant) saa 30% lisäalen. Koodi on voimassa vielä huomisen, eli 21.1. saakka. Itse vanhana asiakkaana löysin asiakassivuiltani tarjouksen, jolla sai peräti 50% alennuksen aletuotteista, joten jos oot jo asiakas, kannattaa tsekata Elloksen sivujen oikeasta ylänurkasta Omat sivut --> Tarjoukset. Sieltä pääsin aktivoimaan tuon alehintojen puolittamiseen oikeuttavan tarjouksen. Nyt sitten vaan odottelemaan alla olevan kollaasin mustavalkoista mattoa saapuvaksi! 😉

Ai niin, semmosen huomion tein että kannattaa tsekata, ettei tuotteessa lue "kampanjahinta". Alehintaisia kampanjatuotteita nuo alekoodit eivät koske!

ALE_ELLOSZaran nettikaupassa on aika huimia tarjouksia, erityisesti kannattaa pitää silmällä takkivalikoimaa! Ja jos jokin tuote on loppu omassa koossa niin vinkkinä, oon huomannut että varastosaldoa päivitetään usein siinä aamulla/aamupäivällä. Alarivin oikealla oleva mustavalkoinen mekko on se, jonka nappasin itselleni!

ALE_ZARA

Lace jacket 15,95€ (ovh. 39,95€)
Lace top 7,95€ (ovh. 19,95€)

Nellyn* alesta lähtisi esimerkiksi Timberlandin bootsit puoleen hintaan! Myös vaikkapa laadukkaita nahkatakkeja, neuleita ja asusteita löytyy, tässä muutamia poimintoja:

ALE_NELLY


ALE_NELLY2

Nelly City parka 42,50€ (ovh. 84,95€)
Topshop Borgo Coat 68,50€ (ovh. 97,95€)

ALE_NELLY3Booztilla* on menossa Red Weekend, jonka aikana tarjouksia on parannettu entisestään. Booztilta löytyy mun monia suosikkimerkkejä, kuten French Connection, Mango, Wonders ja Gant. 

ALE_BOOZT


Last but not least, brittiläinen Asos*. Näistä postauksen nettikaupoista Asosilla lienee kaikista isoin valikoima, ja selattavaa riittäisi tuntikausiksi. Asosilla kannattaa valita valuutaksi punta, sillä eurohinnat tuleva huomattavasti kalliimmaksi! Esimerkiksi alla olevassa kollaasissa olevan beigen neuleen meinasin tilata eurohintaan 85€, mutta sitten huomasin tarkistaa, mitähän tuo reilut 62 puntaa olisi euroissa valuuttamuuntimella käännettynä. Summaksi tuli noin seitsemänkymppiä, eli ero oli lähes 15 euroa! Ulkomailta tilatessa kannattaa muutenkin aina tsekata, millä valuutalla maksaessa pääsee hoitamaan shoppailut edullisimmin. 

SALE_ASOS*-merkittyjen nettikauppojen linkit ovat kaupallisia affliate-linkkejä

1 kommentti: