Avuttoman hiustenlaittajan pelastus

IMG_7760
Mä en oo valitettavasti ollut koskaan erityisen lahjakas hiustenlaittaja. En vaan osaa tehä mitään kivoja kampauksia. Mun "kampauksia" on tukka auki ja tyvestä jotenkuten vähäsen tupeerattuna, korkea ponnari tai sotkunuttura, jota suosin lähinnä kotosalla. Siinä se oikeestaan. 😅 Nyt oon kuitenkin hiljalleen alkanut innostua kaikenlaisista hiuspannoista, pinneistä ja scrunchie-ponnareista, joilla saa helposti edes pientä muutosta siihen aina samalla tavalla "laitettuun" reuhkaan. Niiden käyttö ei vaadi mitään tukkajumalan erityisosaamista - tosin, pinnit on yllättävän vaikea laittaa tarpeeksi kireälle ilman, että ne jää löysästi roikkumaan hiuksiin... huoh. 🙈

Glitterissä oli taannoin kiva tarjous kaikista hiustuotteista ja innostuin ostamaan pari juttua. Osittain sen innoittamana ajattelin vilauttaa, mitä hiushärpäkkeitä multa löytyy!

IMG_7733
Beige panta Glitteristä. Vihreä puolestaan on ostettu H&M:stä viime kesän Saksan reissulla, ja lomalla tulikin käytettyä tota yllättävän paljon! Räikeän vihreä väri sopii kivasti kesään.

IMG_7745
Glitteristä myöskin. Tällä jos millä saa työnnettyä tukan pois tieltä, eikä varmasti ala valua naamalle. 😁

IMG_7742
Molemmat eBaysta. Tykkään siroista metallipannoista, mutta niiden huono puoli ainakin tällasella suht isopäisellä akalla on se, että niitä ei pysty ihan aamusta iltaan käyttämään, muuten alkaa päätä särkeä kun nuo sivut alkaa painaa ikävästi. 

IMG_7751
Kaikki Glitteristä. Oon käyttänyt ties miten monta vuotta hiuksissani pelkästään Invisibobble-ponnareita, mutta vihdoin löysin minäkin scrunchiet! Näillä pampuloilla kesti yllättävän kauan palata takaisin muotiin - muistelisin näiden viimeksi olleen trendikkäitä joskus lähemmäs 20 vuotta sitten, eli silloin kun olin aivan skidi vielä. Scrunchieponnari jos mikä todistaa muodin kiertävän kehää. Joskus se kehä on vaan todella pitkä ja siinä menee jokunen kymmentä vuotta. 😂

IMG_7764
Helmipinnit eBaysta. Kattelin vähän vastaavia Asosilla, mutta ne oli omaan makuuni hieman tyyriit. Onneksi eBaysta löytyy lähes mitä vaan, jos jaksaa hetken etsiä! Kaksi pinniä maksoi muistaakseni 2-3 puntaa, joten edullisen löydön tein lopulta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti