Uutta kosmetiikkakokoelmassa

IMG_7890

Suosikkiripsarin tuorein versio, luottoluomiväribrändin uusin paletti, vuosia haaveiltu hajuvesi... tässä kuvassa on kaikkea tota. 😍 Jostain syystä innostun aina kevään kynnyksellä kosmetiikasta. Silloin on kiva hankkia vaikka kivansävyinen huulipuna tai luomiväri pärstää piristämään, tai kokeilla jotain kiinnostavaa uutuutta.

IMG_7968

Aloitetaan tuoksusta! Chanelin Coco Noiria nuuhkaisin ekan kerran moooonta vuotta sitten kun se ilmestyi myyntiin, ja tykästyin jo silloin. Normaalisti en suuremmin välitä Chanelin hajuvesistä, mutta tää kolahti heti mun makuun. Hienostunut, vahva, mausteinen... Tuoksua kuvaillaan näin: "Top notes: grapefruit, Calabrian bergamot, Heart: rose, narcissus, rose geranium leaf and jasmine. Base: tonka bean, sandalwood, vanilla, patchouli and white musk frankincense."

Vaan kuten brändin tuotteilla yleensäkin, Coco Noirilla on hintaa melkoisesti. Ihan liiaksi asti mun makuun, eikä Chanelin tuoksuja tunnu ikinä löytyvän alesta tai tarjouksesta. Kaiken lisäksi mä halusin heti 100 ml pullon, koska pienemmät pullot tekee lähinnä vihaiseksi. Oon todennut, että jos oikeasti jostain hajuvedestä tykkään, kannattaa hankkia saman tien se suurin pullo, koska 50 saati 30 ml on tärvääntyy alta aikayksikön. En edes käytä tuoksuja tuhlaten, pari suihkausta riittää hyvin, mutta silti ne pienet pullot hupenee aina hirveen äkkiä. 😁

Feel Uniquesta 100 ml pullon saa 117,5 punnalla, mutta sekin on mun makuun aivan liikaa. Siispä turvautukaamme eBayhyn. Espanjalaisen vintageliikkeen huutokaupasta Coco Noir 100-millisenä irtosi lopulta postituksineen n. seitsemälläkympillä. Wohoo! Mistä tahansa muusta hajuvedestä pitäisin hintaa edelleen turhan tyyriinä, mutta Chanelista en. Tässä vuosien haaveilun aikana oon tullut liian tietoiseksi siitä, mitä nää hajuvesipullot normaalisti kaupoissa maksaa, joten 70 euroa on suorastaan älyttömän hyvä diili... 😂 Voi vitsi, ennen eBay-kauppoja kävin varmaan parin viikon välein Sokoksella haistelemassa Coco Noiria, ja aina toivoin että tuoksuisipa se tällä kertaa pliisummalta kuin mitä muistelin. Niin ei käynyt kertaakaan, vaan nuuskuttelin vielä kotonakin rannetta tai hihaa, johon olin kaupan testeristä suihkinut hajuvettä. Onneksi mulla on nyt oma pullo! 😍

IMG_7992

Sensain kolmekasi cee on ollut mun luottoripsiväri jo vuosia, ja oon testannut siitä kaikki myynnissä olevat versiot. Alkuperäisestä 38°C klassikosta, Separating & Lenghtenistä ja Volumizingista suosikikseni on muodostunut tuo jälkimäisenä mainittu. Niinpä halusin kokeilla myös tätä vastikään ilmestynyttä uutuustuotetta, "täydellistä volyymia" lupailevaa Lash Volumizeria! Ripsarin hinta on suolainen, liki 40 euroa, mutta toisaalta siinä on hitusen isompi pakkauskoko kuin normaalisti. Myönnettäköön, etten silti ikinä maksaisi neljääkymppiä ripsiväristä, vaan nappasin omani Stockmannin tarjouksesta. 😉 Tosin, mulla on vielä vanhaa ripsaria hieman jäljellä, joten en oo vielä päässyt kokeilemaan uutuutta. Toistaiseksi oon kuullut ja lukenut vaan kehuja Lash Volumizerista, joten innolla odotan mihin tämä pystyy!

IMG_8015

Urban Decayn Naked-luomiväripaletit ovat olleet mun lemppareita pitkään, ja mulla on ollut käytössä paletit 1, 2 ja 3. Paletit Smoke, Heat ja Cherry multa on jäänyt hankkimatta, koska niissä on mun makuun liian vahvoja ja erikoisia sävyjä. Tässä uusimmassa, Reloadissa on tosi nättejä ja sopivan hillittyjä sävyjä! Yleisesti tykkään aika luonnollisista ja maanläheisistä sävyistä, joten tuo korallinpunainen on mulle aika hurjaa vaihtelua. Silti oon käyttänyt sitäkin jo useita kertoja, ja oon tykännyt! Uusi paletti on hieman muita Naked-paletteja edullisempi, reilut 40 euroa, mutta tämän mukana ei tule lainkaan sivellintä. Sinänsä harmi, koska UD:n siveltimet ovat mielestäni olleet hyviä, ja varsinkin reissussa on ollut näppärää, kun paletin mukana on sivellin eikä sellaista tarvitse erikseen pakata mukaan.


IMG_7909

Ootteko te jo kokeilleet jotakin näistä? 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti