Louis Vuitton NeoNoe

48020268402_3b860ca4b6_o
Siitä on jo jonkin aikaa, kun kerroin tehneeni vähäsen löytöjä Viva Vintagesta. 🙈🙈🙈 Toinen löydöistä oli LV:n Kirigami Pochette, jonka esittelin täällä jo tovi sitten,  mutta toista en oo saanut aikaiseksi kuvata, vaikka se onkin ehtinyt jo juurtua liki päivittäiseen käyttöön. Se jokin on ihana NéoNoé laukku! 

Täytyy sanoa että tunnen itseni hiukan pöljäksi, kun laukkufriikkeilystäni huolimatta oon VASTA nyt "löytänyt" Vuittonin keveät kanvaasilaukut. Siis vaikkapa just tämä NéoNoé ei paina tyhjänä tyyliin mitään, tai siltä se ainakin tuntuu, kun on tottunut roudailemaan suht painaviakin nahkalaukkuja. Etenkin töissä ja reissatessa tota keveyttä arvostaa super paljon, sillä tämmösenä kliseisenä naisena mulla kulkee mukana jos jonkinmoista roinaa laukussa. Vaan eipä enää kismitä raahailla mukanaan puolta omaisuuttaan laukussa, kun se itse laukku painaa karkeasti pyöristäen sellaset nolla grammaa. Tai ainakin tosi lähellä sitä. 😂 En todellakaan oo luopumassa mun ihanista nahkalaukuista, en edes niistä painavimmista eli Marc Jacobsin Stamista, Guccin Bamboo totesta tai Sophie Hulmen jättimäisestä Albion totesta. Mutta sanotaanko niin, että vastedes jos on vähänkin enemmän rompetta matkassa, valinta lienee aika selkeä - kanvaasi kannattaa. 😁

48020167711_43b26f34a7_o

48020167046_27c33ab29e_o
Tykkään NéoNoén simppelistä muotokielestä. NéoNoé on LV:n klassisen Noé-laukun päivitetty versio, johon iskin silmäni samantien! Alkuperäinen Noékin on toki kaunis, mutta mua hieman huolettaa se vaalea vachetta-nahka. Suht tasaisesti patinoiduttuaan se on erittäin nätti, mutta ennen sitä olisin varmaan koko ajan jäätävän ylivarovainen mahdollisten likatahrojen ja vesiroiskeiden varalta - niistä voi jäädä välillä vähän karujakin jälkiä vaaleaan nahkaan. Mustan nahkan kanssa ei ole moista ongelmaa, eikä tarvitse kummemmin varoa mitään. Lisäksi tumma väri on helpompi mätsätä pukeutumiseen, sillä suosin vaatteissa ja kengissä aika usein mustaa. 

Kaikki LV-orientoituneet tämän jo tietääkin, mutta alunperinhän bucket bag-mallinen Noé on suunniteltu shampanjapullojen kantamiseen! 😉

48020188023_309b4ea478_o
Burberryn nalleavaimenperä on kyllä ihan nappiostos vuoden takaa! Se roikkuu usein laukkukoristeena menossa mukana, oli sitten kyseessä tämmönen isompi arkilaukku tai pikkuinen crossbody-laukku.

48020167121_6a6728c16a_o

48020187303_fbfbb15b9d_o
Laukku suljetaan nauhoilla ja on muuten avoin, mutta sisältä löytyy myös vetoketjullinen tasku keskeltä. Siellä mulla kulkee usein pientä tilpehööriä, kuten avaimet ja meikkejä.

48020167231_565dffbec2_o
Tässä vähän havainnoillistavaa kuvaa siitä, miltä laukku näyttää täynnä. Hyvin mahtuu kaikki oleellinen, eli puhelimet, lompakko, hiusharja, aurinkolasit, vesipullo, pastillit, meikit, avaimet ja vielä tarvittaessa vaikka kirjakin. 😄 Tässä laukun sisus on lavastettu turhan siistiksi, realistisessa versiossa tuolla pohjalla risteilisi myös ainakin kymmenen kuittia sun muuta turhaa härpäkettä ja silppua. Näppärää, kun matkassa on olalla kannettava roskis! 

48020186738_1994e98259_o

48020167491_598e96f3de_o
Mitäpäs tykkäätte NéoNoésta? Itse oon tosi tyytyväinen, että ikään kuin myöhäisenä synttärilahjana päätin lopputalvesta paapoa itseäni tällaisella upealla laukulla. 😉 Ja vielä kun käytettynä satuin tämän bongaamaan, säästyi vähän raheakin. Tosin pakko hehkuttaa ja sanoa, että laukku on edelleen kuin uusi! Viis siitä että oon jo laukun toinen käyttäjä ja se on ollut mulla parissa reissussa mukana ja viime aikoina melkolailla päivittäisessä työkäytössä, silti aivan priimakunnossa edelleen! 

PS: Rekvisiittakukat on raahattu Kokkolasta asti Lahteen! Citymarketissa oli uskomattoman iso ruusukimppu  e u r o l l a, ja minähän halusin sen itelleni. Ostos oli vieläpä lähes romanttinen, sillä maksoin kukkapuskan toisen kortilla. Ei siis ihan itseltä itselle tämä "yllätyskimppu". 😂😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti