Laukkulöytöjä kerrakseen: Louis Vuitton Alma BB, By Far mini bag & Vanina pearl bag

IMG_1472  
Mitäpä olisikaan tämä blogi ilman säännöllistä laukkuliibalaabaa? Saanen esitellä laukkuvitriinini tuoreimmat asukkaat! Tuli tuossa kesän aikana tehtyä muutama oikein mukava löytö... 😁
  IMG_1489IMG_1479 IMG_1507  

VANINA COMINO BAG
   IMG_1568

Joku ehkä muistaa, kun alkuvuonna ostin ketjuliike &Other Storiesin edullisen valkoisen helmilaukun, vaikka oikeasti haaveilin jo silloin tästä Vaninan ihanuudesta? Mun ja Vaninan välissä oli vain yksi este: 360 € hinta. Vähän turhan paljon mun makuun laukusta, joka ei ole läheskään jokatilanteeseen passeli valinta. Tällainen helmiviritelmä on spektaakkeli: pikemminkin koru kuin laukku! Vaninan helmilaukut ovat olleet lähivuosina todella suosittuja, ja niitä tulee edelleen säännöllisesti vastaan somea selaillessa. Ilmeisesti juhlaville ja näyttäville helmilaukuille ei ole kuitenkaan ollut suurta kysyntää tänä vuonna  - kiitos koronan. Niinpä pelastin tämän upean "liukuvärjätyn" Vaninan Net-A-Porterin alesta 70% alennuksella, eli hintaa jäi alle satku. Sen summan maksoin ilomielin laukusta, joka menee taide-esineestä ja jota on kiva ihan vaan katsellakin päivittäin. Totta kai olisi kiva päästä käyttämäänkin tätä lähitulevaisuudessa. 

Vanina on muuten libanonilainen brändi, jota pyörittää lapsuudesta toisilleen tuttu naiskaksikko. Kaikki tuotteet tehdään käsin Libanonissa. Tätä kirjoittaessa tuli mieleen, että Vaninalla on varmasti ollut poikkeuksellisen rankka vuosi: ensin tuli maailmanlaajuinen pandemia myyntiä syömään, ja sitten vielä ne Libanonin räjähdykset... 😱 Muistelen nähneeni IG:ssa storyja siitä, kuinka brändin Beirutin keskustassa sijaitsevaa toimitilaa kunnostettiin.


BY FAR MINI BAG
  IMG_1558

Myös By Farin minikokoinen laukku on loistava alelöytö. Tämän bongasin merkin omasta nettikaupasta, ja pulitin laukusta 140€ postituksineen päivineen. Monissa väreissä löytyvän mini bagin ovh. on peräti 465 €, eli aika reippaalla alennuksella nappasin omani. Oon aivan perinpohjin tykästynyt tommoseen tummaan, murrettuun pinkkiin. Vanhaksi roosaksi tätä kai voisi kutsua? 


LOUIS VUITTON ALMA BB
  IMG_1552IMG_1548 IMG_1535  
Last but not least... Louis Vuittonin Alma BB. Jepjep, taas vaihteeksi Luikkaria. Mikään ei vaan päihitä LV:n keveitä, kestäviä ja helppohoitoisia kanvaaseja! Siksipä mun laukkukokoelmasta merkittävä osa on tätä nykyä kyseisen merkin laukkuja. Tää pieni Alma on mun eka Damier Ebene -kanvaasista valmistettu laukku. Arvoin aika pitkään Speedy 35:n ja Alma BB:n välillä, mutta päädyin jälkimäiseen. Ostin Almani Luxury Helsinki -nimisestä nettikaupasta käytettynä, mutta todella hyväkuntoisena. Ja hyvään hintaan! Vaan kenelleköhän antaisin tuon laukkutägin, jossa on hot stampattu E.N. -nimikirjaimet? 😅
     IMG_1519IMG_1447  
Mikäpäs näistä on teidän lemppari?

1 kommentti:

  1. Mulla on myös tuo LV:n Alma. Se on punainen ja kiiltonahkaa, johon on painettu LV:n logo silleen "upotettuna". En tänä päivänä muista, missä "mielenhäiriössä" sen ostin, kun en tykkää siitä mallina ollenkaan. Tosin hirveästi se saa positiivista huomiota, kun sen kanssa kuljen.

    Ehkä myyn sen pois, kunhan saan päätettyä, mitä siitä voisi pyytää (en muista edes mitä se maksoi). Mun käyttökerrat voi laskea yhden käden sormilla, joten mitäpä tuota säilömään yhtään pidempään.

    VastaaPoista