Karen Millen

karenmillen1 Fluted Sleeve Wrap Short Dress / Sketch Floral Short Dress / Denim Zip Front Dress / Chemical Lace Ruffle Dress

Brittiläinen Karen Millen on toki tällaiselle muodista ja tyylistä kiinnostuneelle hihhulille tuttu nimi, mutta en oikeastaan aiemmin ole tutustunut brändin valikoimaan sen tarkemmin. Nyt syksyllä Karen Millen on kuitenkin tullut monesti vastaan Youtubessa vaikuttaja Lydia Millenin kanavalla: hän on tehnyt yhteistyötä brändin kanssa, eli koonnut oman Lydia Millen x Karen Millen editin. Videoilla Lydian esittelemät vaatteet olivat aika kivoja, joten pian löysin itseni digisurffailemasta Karen Millenin nettikaupassa... vau, miten vaikuttava valikoima!

Erityisesti muhun ylläripylläri vetoaa se, miten rohkeasti mallistossa on uskallettu käyttää räiskyviäkin värejä. Tuntuu, että kaikkialla on nykyään vaan beigeä, valkoista ja harmaata - vaikka toki niitäkin tuolta nettikaupasta löytää, jos tykkää. Tilausta en sentään sortunut tekemään, vaan tyydyn tällä(kin) kertaa ihailemaan. Yllä olevassa kollaasissa olevat neljä mekkoa ovat mun ehdottomat suosikit, mutta tässäpä vielä rutkasti lisää kivoja poimintoja:


karenmillen9
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti