Kullan ja hopean hohdetta

IMG_1683  
Pari laukkulöytöä taas! Tällä kertaa tällaisia edullisempia. Kuten huomata saattaa, postauksen kuvat ei oo ihan eilen otettuja... 😆 Ollapa edelleen noin valoisaa ja värikästä kuin syyskuussa.
  IMG_1685IMG_1694 IMG_1701 IMG_1706  
Tämä Net-A-Porterin edellissesongin loppualesta pelastamani u p e a hopeana säihkyvä helmilaukku on Loeffler Randallin valikoimasta. Rehellisesti sanottuna kyseinen brändi ei ollut ennestään mulle kovin tuttu, mutta tämä kimmeltävä ihanuus vei mun huomion heti, kun näin sen keväällä! Mutta hintaa oli tuolloin yli 200 euroa... kas, kun malttoi mielensä kuukausia ja kuukausia alkusyksyyn saakka, alesta laukku lähti omakseni 66 eurolla. Jee!
  IMG_1717IMG_1715  
Tässä NA-KD:n laukussa on jotenkin estetiikka tosi hyvin kohdallaan. Äärimmäisen harvoin tulee ostettua mitään tekonahkaista, mutta tämän kohdalla nyt joustin. Tykkään viime aikoina nähdyistä Bottega Vendetan laukkuja koristavista paksuista metalliketjuista, mutta en oikeastaan niistä itse laukuista. Jotenkin liian muodottomia ja kummallisia pussukoita mun makuun, heh. Olin mielissäni, kun tuli vastaan edullinen ketjulaukku "sleekissä" designissä. Laukku maksoi alennettuna alle kolmekymppiä.

1 kommentti:

  1. Ostin joku aika takaperin Bottega Venetan Chain Pouch -laukun, ja se on kyllä muuten ihana, pehmeää nahkaa sisältä ja päältä, MUTTA: Se ketju on ihan älyttömän painava! Laukkuun pitäisi laittaa tiiliskivi tasapainottamaan sitä! Toisekseen se ketju on hassusti toisesta päästä irroitettavissa ja toisesta ei. Mutta kaunis on laukku kuitenkin.

    VastaaPoista