LV Cannes

IMG_2186 
Kas tässä viime joulun ja tammikuisten 29-vuotissynttäreiden yhteislahja itseltä itselleni: Louis Vuittonin Cannes -laukku. Myönnettäköön heti, että päätös ostaa tämä laukku oli melko ex tempore... Olin aina julkaisusta lähtien ihastellut laukkua milloin kenelläkin, mutta en koskaan pitänyt realistisena, että itse hankkisin laukkua omaan kokoelmaani. Ihan vaan siitä syystä, että bränikkänä suoraan liikkeestä laukku on turhan hintava ja usein second handina vielä hintavampi. Kuten monista suosituista hittilaukuista, Cannesistakin yleensä ainakin yritetään kiskoa selvää ylihintaa, koska sitä on ajoittain vaikeaa saada LV:n liikkeestä. Mutta joulun alla suomalainen tuttu ja turvallinen Queen Station yllätti kun huomasin, että kas sieltäpä löytyisikin kyseinen laukku hyväkuntoisena käytettynä, ja vieläpä kohtuulliseen hintaan!
    IMG_2194

Cannes onkin mun eka laukku Monogram Reversenä, jossa klassisen monogram-printin värit ovat käänteiset. Kovin monista Reverse-laukuista en ole tähän mennessä kiinnostunut, mutta tässä värit toimivat täydellisesti! Jos tää laukku olisi päädytty tekemään tavallisesta, kauttaaltaan tummanruskeasta kanvaasista, se ei olisi ollut mun mielestä yhtään niin houkutteleva.

Cannesista on muuten olemassa Monogram Reversen lisäksi myös kiiltonahkainen Vernis-versio parissa eri värissä, jos tää kanvaasinen ei niin kiinnostele!
   IMG_2197IMG_2204 IMG_2208 
Sisältä laukku on todella simppeli: pelkkä yksi iso osio, ei taskuja eikä kerrassaan mitään. 😆 Laukkuun mahtuu yllättävän paljon tavaraa, helposti menee esim. puhelin, lompakko, Tangle Teezer-hiusharja, aurinkolasit, avaimet, nenäliinapaketti, huulipuna tai -rasva... no kaikki se pieni krääsä, mitä ainakin itse normaalisti kanniskelen mukana.

Olkahihna on irrotettava ja säädettävä, joten laukkua voi kantaa joko olalla, crossbodyna tai sitten kahvasta roikottaen. Kuten monet LV:n laukut, tämäkin tulee kullanvärisen lukon kanssa, jonka voi halutessaan laittaa tuohon pieneen nuppiin, johon vetoketjun lenkin voi kiinnittää. En kyllä ite uskaltais varmaan ikinä lukita laukkua, koska ne pikkuruiset avaimet voinee hukkua aika helposti... 😁
    IMG_2227

Löytyipä laukkuun täydellisesti mätsäävät Timberlanditkin! Okei, ei nyt ihan täydellsesti, sillä Timbsit on aavistuksen punertavamman ruskeat kuin laukun kansi, mutta sävyt liippaa ihan tarpeeksi läheltä kuitenkin. Kengät maksoi muistaakseni viitisenkymppiä Booztin jossain superduper-loppualessa. Noi on tosi hyvät jalkaan, sillä korko on pehmeää kumia ja pohjat ovat tosi pitävät liukkaammallakin kelillä.
  IMG_2232IMG_2216 
Sellainen second hand-löytö tällä kertaa! 😜

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti