LOUIS VUITTON KEEPALL XS

IMG_4385 
Kevään ja kesän aikana mun laukkukokoelma on kasvanut kahdella uudella tulokkaalla, ja tässä olisi niistä ensimmäinen: Louis Vuitton Keepall XS.

Kun ekan kerran näin kuvia LV:n kevään 2022 laukku-uutuuksista, tykästyin oitis tähän miesten mallistoon kuuluvaan sinivihreään pikkulaukkuun, joka on valmistettu Taurillon Illusion -nahkasta. Mitkä ihanat ja kirkkaat värit! Laukku kuuluu sattumoisin viimeisiin luomuksiin, jotka viime vuonna syöpään kuollut Virgil Abloh ehti Vuittonille suunnitella.

Aika pitkään ajattelin, että parempi vain tyytyä ihailemaan laukkua muilla, sillä

A) en ole koskaan ostanut mitään bränikkänä suoraan LV:ltä, vaan suosinut aina second handia ja
B) en uskonut, että ylipäätään saisin minkäänlaista mahdollisuutta napata laukun itselleni, sillä yleensä tällaiset erikoisuudet myydään loppuun hetkessä.

Noh... satuinpa eräänä alkukevään hetkenä huomaamaan, että LV:n nettikaupassa oli tätä ihailemaani laukkua saatavilla. Tein todella ex temporen päätöksen ja tilasin laukun! Olin juuri aiemmin uskaltanut tehdä ison päätöksen ja päättänyt muuttaa elämäni suuntaa, joten hitsi vie todellakin ansaitsin uuden laukun tämän kunniaksi. Aina kun kurkkaan laukkukaappiini, tästä Keepall XS:stä tulee mieleen uudet alut ja uudet mahdollisuudet, joten ihan hyvä ostos vissiin. 🙈🙉🙊 

Laukusta kerrotaan LV:n sivuilla näin: "The smallest of the Keepalls, the Keepall XS bag in Virgil Abloh’s new Taurillon Illusion leather is a celebration of the nuanced colors of the techo music world: bright tones, almost florescent, that seem to have been sprayed onto the Monogramed leather. The Keepall XS is the perfect size for essentials like a phone and wallet."

Vaikka olikin kiva kokemus ostaa suoraan LV:ltä ja vastaanottaa kuriirin toimittama nätisti paketoitu oranssi boksi, veikkaan silti, että ainakin laukkujen osalta tää oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun shoppailen Vuittonilla. Ensi kerralla taas käytettyjen löytöjen pariin! Tämän laukun kohdalla uutena hankkiminen oli "järkevää" sikäli, että second handina tämä ja vastaavat limited edition -erikoisuudet hinnoitellaan usein vähintään tuplasti kalliimmaksi siitä, mitä alkuperäinen hinta on ollut. Ennemmin olisin ilman, kun maksaisin kaiken maailman jobbareille penniäkään päälle sen hinnan, mitä LV:llä sama tuote maksaa tai on maksanut.

Ai niin, laukun mukana on toki myös pitkä hihna! Sitä pystyy säätämään, joten laukkua voi kantaa olalla tai crossbodyna. Laukussa on hopeanväriset metalliosat ja sisäpuolelta laukku on sähkönsinistä kangasta. Lisäsin tähän postaukseen nyt poikkeuksellisesti vain yhden kuvan, sillä muut kuvat olin ottanut keväällä ulkona. Niissä taustalla näkyvä samea metsämaisema ei varsinaisesti mätsää tähän nyt meneillään olevaan hellesesonkiin... 😁

Mitäs tykkäätte tästä laukusta?

2 kommenttia:

 1. Tämä taitaa olla aika pieni, kokoa nano speedy? Tosi kiva ja pirteän värinen! Onnea uudesta laukkuhankinnasta :) en ole itse ostanut ikinä uutta mutta second handia kylläkin, blogissani pari laukkuesittelyä...

  http://charmingnails.blogspot.com/2022/05/louis-vuitton-retiro.html
  http://charmingnails.blogspot.com/2021/10/lv-vintage-petit-noe.html
  http://charmingnails.blogspot.com/2022/07/louis-vuitton-speedy-30.html

  Ja ehdottomasti kiinnostaa sitten esittely toisesta uudesta hankinnastasi ;) itse suosin second handia, mulle kelpaa hyvin vintage ja käytetty, kunhan ei ole ihan ryvetty laukku. Uutta pitää sitten varoa liikaa enkä tiedä istuuko se ihan tyyliini. Kiva seurata näitä LE tuotoksia, omissa haaveissa on musta multicolor kuosi, cherry speedy jota tosin en ikinä taida saada ( kallis! ) ja se ruusukuvioinen keepall on todella kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kokoluokka on suunnilleen sama kuin Nano Speedyssä, ehkä tämä on ihan aavistuksen isompi :) Kiitos, oon kyllä tyytyväinen, että tuli ostettua!

   Mulla kyllä ihan sama, paremmin kuin hyvin kelpaa vintage ja käytetty. Hinta on yleensä uutta järkevämpi (paitsi ne limited editionit) ja samalla vähän näkee, miten se second hand-laukku on ostohetkeen mennessä kestänyt aikaa ja käyttöä. Tosi harvoin tulee ostettua uutta, vaan enemmän kyttään hyvien löytöjen perään Queen Stationilta, Vestiairesta, eBaysta jne.

   Pitääpä käydä kurkkimassa sun laukkuja! ;)

   Poista