Piparkakun tuoksua

IMG_6035 
Jos tykkäät pipareista ja tuoksukynttilöistä, tässäpä satavarma hitti just sulle!

Kotimaiset brändit Malia ja 3 kaveria yhdistivät voimansa jo kolmatta kertaa ja toivat jälleen joulumarkkinoille myyntiin rajoitetun erän ihania piparkakun tuoksuisia kynttilöitä kahdessa koossa: pienen paloaika on 20 h ja ison 45 h. Mulla on tuo pienempi, jonka nappasin hiljattain Sokkarin kantispäiviltä.

Kynttilän tuoksu pohjautuu 3 kaverin piparkakkujäätelöön, ja hämmästyttävän autenttiselta piparilta tämä kynttilä tuoksuukin! Tuoksu on itse asiassa sen verran vahva, että piparkakun aromit leijailevat huoneessa silloinkin, ku kynttilä ei ole palamassa. Malia valmistuttaa kynttilät Ranskassa käsityönä luonnollisista, myrkyttömistä ainesosista.
  IMG_6038 IMG_6027 
Kynttilä alkaa harmillisesti olla loppuunmyyty monista paikoista, mutta ainakin Sokokselta kynttilää löytyy vielä muutamilta paikkakunnilta (klikkaa kohdasta "Katso saatavuus ja hinta myymälöissä"). Lisäksi Havea Design Shop -verkkokaupasta saa vielä tilattua kynttilän.

Tää kynttilä on niin täydellinen joulufiilistelyyn, että ensi vuonna ostan saman tien isomman version, jos ja toivottavasti KUN Malia ja 3 kaveria lyövät jälleen hynttyyt yhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti