Parhaat joulukalenterit 2022

IMG_5841 
Hyvää alkanutta joulukuuta!

En oo muutamaan vuoteen ostanut joulusesonkia riemastuttamaan mitään basic suklaakalenteria ihmeempää, mutta koska henkilökohtaisessa elämässä tää 2022 on ollut kaikkinensa melkoinen floppi - siis pohjanoteeraus, pohjakosketus, fiasko, katastrofi, sysipaska, you name it, niin ajattelinpa nyt vähäsen piristää itseäni ei pelkästään yhdellä vaan KAHDELLA joulukalenterilla. Ei huhhuh mitä sikailua taas.

Erään läheisen lempilausahdus on nykyään "on lupa hemmotella itseä". Tämä tosin sanotaan sarkastisesti lässyttäen ja sillä yleensä oikeutetaan vielä toisenkin pullan ottaminen pussista tai tarjottimelta. Ehkä samaan hemmottelupiikkiin saa tökättyä kaksi joulukalenteriakin?
  IMG_5846 IMG_5856 IMG_5863 IMG_5869 
Cult Beautyn kosmetiikkakalenteri on ollut jo jokusen kerran aiemminkin harkinnassa, mutta oon aina joko missannut sen tai skipannut suolaisehkon hinnan takia. Nyt kuitenkin aloin jo ajoissa syksyllä ennakoida potentiaalista kalenteritörsäystä siten, että välttelin kaikenlaista ylimääräistä kosmetiikkashoppailua. Esim. kasvovoiteet ja seerumit mulla alkoi olla jo oikeasti aika vähissä, joten oli edes vähäsen perustellumpaa tilata tämmönen massiivinen monta kiloa painava laitos, jonka luukuista paljastuu ties mitä purnukkaa. 

Jonkin verran värikosmetiikkaakin tästä kalenterista löytyy, mutta painotus on nimenomaan ihonhoitotuotteissa, ja hyvä niin. Oon varmaan tulossa vanhaksi, kun nimenomaan ihonhoito kiinnostaa mua nykyään jopa enemmän kuin meikit? Jos ennen innosti kokeilla kaikkia mahdollisia ripsiväri-, luomiväri- ja huulipunauutuuksia, niin nyt kiinnostelee enemmän se, mistä löytäisi pintakuivalle sekaiholle täydellisen voiteen talven pelastukseksi.
     IMG_5853 IMG_5877 IMG_5882 
Toiseksi kalenteriksi valikoitui Vanhan Porvoon jäätelötehtaan jätskikalenteri! Tällainen mun piti ostaa viime vuonna, mutta kalenteri ehti jo loppua lähikaupasta ennen kuin ehdin iskeä kiinni. Nyt olin ajoissa, jee! Pieni jätskipikari päivässä joulua odotellessa ei ole mielestäni lainkaan hullumpi konsepti, sillä jos koko loppuelämän saisi mättää vain yhtä herkkua, se oli mulla ehdottomasti jäätelö. Hakkaa mennen tullen suklaan, irtokarkit ja leivokset vaikkapa.

Yksi huono puoli tässä kalenterissa on: se saa haaveilemaan jäätelöturistimatkasta Porvooseen! Oi miksi tämän valmistajan jätskejä ei täälläpäin paikallisissa kaupoissa ole pahemmin näkynyt?!? Mikä vääryys.
     IMG_5846 
MP nykyajan överit joulukalenterit, yay or nay? Onko tänä vuonna tai joskus aikaisemmin tullut satsattua moiseen?

Jäätelökalenterin parista löytänen itseni vaivatta uudestaan vuoden päästä, mutta kosmetiikkakalenteriin "sijoittaisin" rahulia vain hyvin satunnaisesti. En usko, että tommonen isompi kosmetiikkapläjäys tuntuisi enää erityisen spessulta jutulta pidemmän päälle, jos sellaiseen satsaisi joka ikisenä joulusesonkina ilman välivuosia. Lisäksi mulle on ostopäätöksen kannalta tärkeää tietää etukäteen, mitä kaikkea kalenteri tarkalleen sisältää. Ovathan ne yllätyksetkin toki toisinaan ihan kivoja, niin enpä haluaisi ottaa tietoista riskiä siitä, että kaappeihin kertyy jotain itselle täysin turhaa krääsää, koska hei yllätysmomentti olla pitää. Nääh.

2 kommenttia:

 1. Heheh, hyvä etten ole ainut sikailija, mulla on 4 joulukalenteria :D Veikkaus, Patukat, Kicks ja Glossybox. Viime vuonna mulla oli huonot kalenterit joten pistin tänä vuonna paremmaksi ja kyllä, olen ansainnut hemmottelua itselleni ;) Huomasin meidänkin pikku kylän K-kaupassa tuon jätskikalenterin. Hauska kyllä ja ideana ihana!

  Superkauniit kuvat <3 Ihanaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on muitakin, joille yksi ei riitä! :D Mullakin oli itse asiassa just Kicksin ja Glossyboxin kalenterit mietinnässä hetken, mutta sit päädyin tähän Cult Beautyyn, kun jo monena vuonna olin tämmöisen perään kuikuillut ja sattui taas tuotesisältö miellyttämään. Hemmottelu on ehdottomasti välillä paikallaan. ;) Joo, jätskikalenteri on aivan mahtava keksintö ainakin tällaisen jäätelöfanin mielestä, ja pakkauskin on tosi söpö.

   Kiitos kuvakehuista, ja samoin ihanaa joulun odotusta sinnekin!

   Poista