Pidemmät ripset ilman irtoripsiä tai ripsipidennyksiä

IMG_2913 
Kukapa ei olisi kiinnostunut pitkistä ripsistä ilman irtoripsien liimailua, saati hintavien ripsipidennysten hankkimista ja niiden ylläpitohuolloissa ravaamista? No, oikeastaan moniakaan asia ei varmaan sen ihmeemmin kiinnostele, mutta ehkä itseni lisäksi ainakin jokunen tyyppi siellä ruudun toisella puolella kokee houkuttelevana ajatuksen omien ripsien kasvamisesta vahvempina ja pidempinä!
   IMG_2922 
Biotiini ja risiiniöljy

Elimistön keratiinin tuotantoa vahvistava biotiini on suosittu ravintolisä pidemmistä hiuksista haaveilevien keskuudessa, mutta tuleehan sitä popsiessa samalla boostia myös muiden karvojen kasvulle - myös ripsien! Vitamiineista yleisesti sen verran, että mä syön joka päivä magnesiumia ja D-vitamiinia, sekä niiden ohella vuorotellen joko jotakin biotiinivalmistetta tai sitten sinkkiä, joka myös auttaa hiusten, ripsien ja kynsien vahvistamisessa. Muistaessani otan silloin tällöin myös B-vitamiinia.

Risiiniöljyä käytän ikään kuin ripsien hoitoaineena satunnaisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Levitän sitä pumpulipuikolla töpötellen ripsien tyveen ohuelti ja pesen aamulla pois.
   IMG_2942 
Ripsiseerumi

Väittäisin, että hyvä ripsiseerumi on jopa tärkein juttu! Itselläni on kokemusta Xlashista ja Revitalashista. Jälkimmäinen on ollut ehdottomasti tehokkaampi omiin ripsiini, vaikka myös Xlash on varsin kehuttu merkki, mitä ripsiseerumien valtavaan tarjontaan tulee.

Revitalashia mulla taitaa olla jo kolmas puteli menossa - sen verran kova luottotuote siitä on vuosien aikana muodostunut! Alkuvaiheessa seerumia käytetään päivittäin, ja kun ripset ovat saavuttaneet hyvän pituuden, ylläpitämiseksi riittää muutama käyttökerta viikossa. Revitalash on kallis, mutta äärimmäisen riittoisa. Omani oon luonnollisesti pyrkinyt aina nappaamaan jostain megahyvästä tarjouksesta. Kelpoja alennuksia oon bongannut ainakin Luxplussalla ja Cocopandalla.
    IMG_2925 
Ripsivärit ja ripsientaivuttimet

Mun suosikkiripsarit ovat ehdottomasti sellaisia, jotka pysyvät satavarmasti ripsissä levähtämättä tai varisematta päivän mittaan, mutta lähtevät silti pelkällä lämpimällä vedellä pois! Suosikit tällaisista ovat Sensai 38°C Volumising -ripsari sekä TonyMolyn Panda's Dream -ripsari. Sensain ripsiväri on normaalihintaisena hieman tyyriimpi, kolmisenkymppiä, TonyMolysta puolestaan saa pulittaa n. 15-20 € ostopaikasta riippuen.

Hyvän ripsarin lisäksi tarvitaan myös taivuttimet, jotka ripsiin saadaan toivottua kaarevuutta. Mulla on Shiseidon ripsientaivuttimet, jotka on monesti ränkätty eri vertailuissa parhaiksi. Parhaat mahdolliset tietysti kannattaakin heti hankkia. 😉 Oon käyttänyt pari vuotta Shiseidon taivuttimia, ja edelleen ovat erittäin toimivat - tosin pitäisi kyllä vihdoin saada aikaiseksi vaihtaa suojakumit uusiin. Shiseidon lisäksi mm. Shu Uemuran ja Laura Mercierin valikoimista pitäisi löytyä oikein passelit ripsientaivuttimet. Näitä kannattaa ennen ostopäätöstä hieman vertailla, sillä silmien muoto vaikuttaa siihen, millainen taivutinkaarevuus kenellekin parhaiten sopii.

Tältä mun ripset nykyään näyttävät taivutettuina ja parilla kerroksella ripsiväriä:

IMG-1741

4 kommenttia:

 1. Tunnustan, en käytä mitään ripsiä vahvistavia tuotteita vaikka hyvä ehkä olisi. Mulla on aika normaalit ripset? mutta raskaat luomet niin ripset ei sitten kuitenkaan käy yhtään sieltä alta. Ja tosi vaikea löytää oikeasti paljon pidentävää ripsiväriä...nyt vaan häiritsevästi huomion vei nuo herkut, oi nam, mitä ihania nuo sydämen muotoiset macaronsit on??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ennen käyttänyt, mut sitten kun mielenkiinnosta kokeilin ja huomasin, että esim. vitamiinit ja toi seerumi oikeasti auttaa saamaan hentoisista ja lyhyistä ripsistä pidemmät ja paksummat, oon jäänyt vähän koukkuun. :D Pidentävistä ripsareista oma suosikki on Huda Beautyn Legit Lashes, suosittelen joskus testaamaan, ellei ole vielä tuttu! Siitä kun ilmestyisi joskus tollanen Sensain ja TonyMolyn kaltainen lämpimällä vedellä pois lähtevä versio, niin ai että, ostaisin varmaan loppuelämäni sitä samaa sitten. :D
   Hahah, sydänmacaronsit on Lidlistä! Niitä taisi joskus ystävänpäivän tienoilla olla myynnissä. Ovat (tai siis, olivat...) kyllä tosi söpöjä!

   Poista
 2. Onpa kauniin väriset silmät!

  VastaaPoista