Elloooooos

Hellou!! Hain eilen mun Elloksen paketin, ja sen sisältö oli aivan täys kymppi! Jeejee kerrankin niin päin, sillä yleensä aina joutuu ainakin osan tilauksesta laittaa palautukseen kun vaatteita, kotijuttuja tms innostuu ostamaan netistä. Tilasin tosiaan Zara Homen päiväpeitteen sekä Elloksen oman merkin valaisimen yöpöydälle. Lisäksi paketissa oli myös se hurjat viis euroa maksanut vatkainsetti, joka vaikuttaa oikein kelvolliselta ja varmasti on toiminnoiltaan riittävän monipuolinen ainakin alkuun. :)

0303
Ihana päiväpeite. Materiaali on mukavan paksua/tukevaa ja laadukkaan oloista kangasta, ja tykkään kauniista vaaleanbeigestä, hieman hohtavasta väristä kovasti. Luonnossa peite on siis jonkin verran vaaleampi kuin mitä tämä KitCamilla (in my opion parempi kuin vaikka Instagram) otettu kuva antaa ymmärtää. Vähän täytyy vaan tuolle taitosjäljelle näyttää silitysrautaa vielä. :) Tuo mun tän hetkinen sänky on 100cm levee ja peite on aavistuksen turhan lyhyt mikäli pitää sänkyä tolleen huoneen keskellä, ja äiti vielä päätti just sponssata mulle uuden, vielä leveemmän sängyn. Mietin vähän että onko peite sitten liian lyhyt, mutta ääh, sänky tulee tulevassa asunnossa kuitenkin seinän viereen niin eipä se suuresti haittaa jos peite on toiselta sivulta vähän lyhyt. :)

0505
Tähän lamppuun ihastuin myös hirveästi, enkä malta oottaa että pääsen ihailemaan sitä kasattuna yöpöydällä. :D Oon tässä funtsinut millaisen yöpöydän haluan, ja kyllä mä alan siihen kaksi viinilaatikkoa päällekäin -ratkaisuun päätyä. Se vaan jotenkin miellyttää eniten mun silmää. Vielä kun keksis, mistä saan sellaiset laatikot käsiini.. myydäänköhän sellasia jossain sisustuskaupoissa, vinkkejä? :)

Mulla on Instagram-villitys alkanut vähän laantua, lähinnä siks koska Instagrammissa ei v-i-e-l-ä-k-ä-ä-n oo sellasta toimintoa että vois poistaa useita kuvia kerralla, ja koska oon laiska poistaa fotoja yksitellen, toimii koko hitsin Instagram todella hitaasti ja takkuillen. Oon jo kerran päätynyt sulkemaan Instagram-tilini jotta pääsisin niistä tuhansista sinne kertyneistä kuvista kerralla eroon, ja avannut uuden. Nyt taitaa olla taas aika aloittaa puhtaalta pöydältä... :D Vaan sittenpä päädyin lataamaan KitCamin. Se oli maksullinen mutta ehdottomasti  koko rahan (eli parin euron :D) arvoinen! Oon aivan koukussa. Mukavasti valinnanvaraa tehosteiden suhteen, toimii nopeasti ja sujuvasti, ja kuvia pystyy poistamaan helposti. Ajattelin jo, että kännykkäkuvat olis jo vähän taakse jäänyttä elämää ja vihdoin olisi taas vanhan kunnon Canonin aika, mutta pah. Toki järkkärilläkin tulee kuvattua paljon enkä siitä luopuisi mistään hinnasta, mutta iPhone ihanine valokuvausohjelmineen on vaan niin ihanan helppo kun haluaa päivän aikana räpsiä 765432134 turhaa kuvaa turhista asioista.. :D Esim tällaisista asioista: 
0101
0606

Semmosta :) Nyt taidan tehdä iltapalaks vähän rahkaa ja kattoa, josko telkkarista tulis jotain järkevää. Adios!

8 kommenttia:

 1. Mä poistin vuodenvaihteessa oman Insta-tilini kun ne säännöt muuttu, mutta sen jälkeen oon kyl sitten haaveillut uudelleen kirjautumisesta :-D Just ton "turhien" kuvien ottamisen takia. Tota kameraa kun ei tuu niin kamalasti raahattua mukana. Ja toi peitto näyttää tosi kivalta!

  Noita sisustuslaatikoita myydään nykyään tosi useissa sisustuskaupoissa, joko just vanhan näkösenä tai sit esim. valkoiseksi maalattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh aijaa, mä en ees oo tienny et Instas on sääntöjä muutettu, pitäs varmaa perehtyä tarkemmin :D Joo, turhat kuvat kunniaan! Nyt pidän kyl pienen Instagram-tauon ja leikin KitCamilla, mut enköhän mä viel joskus intoudu avaamaa tilin kolmannen kerran.. muuten vois kyllä pysytellä yhessä ja samassa tilissä, mutta ärsyttää just se että kun kuvia tarpeeks kertyy, niit ei pysty kerral poistaa helposti ja sit koko ohjelma toimii hitaasti :( :D

   Ja jee täytyykin sit ehdottomasti käydä tsekkaamas pari sisustusliikettä kun seuraavan kerran meen kaupungille, toivottavasti tärppäis laatikkojen suhteen! :)

   Poista
 2. Moi! Selasin tuossa blogiasi taaksepäin ja huomasin että teet upeita kollaaseja!
  Millä ohjelmalla näitä teet? (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos kovasti, kiva jos tykkäät! :) Teen suurimman osan kollaaseista ihan Picasalla, ja sitte erikseen lisään kollaaseihin pallurat, tekstit yms jutut Gimpillä, vaikka kai kaiken ton pystyis sillä Picasallakin tekee jos vaan viitsis paremmin perehtyä sen ominaisuuksiin/toimintoihin hah :D Sitte sellaset "asu" kollaasit yleensä teen Polyvorella :)

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta (:

  VastaaPoista
 4. Ahh Victoria Beckham!! <3

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep aina yhtä kaunis Victoria! <3 Kiitoksia, samaa sinne :)

   Poista