MMK uutuudet

kors4+
kooors
Huhhuh mitä upeuksia Michael Michael Korsin kevätmallistoon kuuluu! Tuo kertakaikkiaan u-p-e-a Selma on käsittääkseni (korjatkaa jos oon väärässä?) ihan täysin uusi laukkumalli MMK:n mallistossa, ai että miten meninkään rakastumaan sekä tuohon vihreään että tummansiniseen! Kuvassa olevien värien lisäksi Selmaa löytyy myös konjakinruskeana. Tässä kohtaa kun näitä uusia laukkuihastuksia syntyy joka hemmetin sesonki, täytyy sanoa että jos raha ei olisi esteenä ja pystyisin ostamaan minkä hyvänsä merkin laukkuja, kääntyisin silti ensisijaisesti Michael Korsin puoleen - ja nimenomaan tähän "kakkosmallistoon" eli Michael Michael Korsiin. Vaikka ihailenkin esimerkiksi Louis Vuittoneja, en silti vaihtaisi mun ihania Hamiltoneja esimerkiksi Speedyihin - vaikka tietysti tällaisena laukkufriikkinä molempi parempi, hihi. ;)

Totta kai Selman lisäksi Korsilta löytyy pilvin pimein muitakin ihanuuksia...
kors1
kors2
kors3

Mitäs te siellä ruudun toisella puolella tykkäätte näistä uutuuksista? :)

6 kommenttia:

 1. Mä oon nyt kolmesti käynyt kuolaamassa Cottonilla noita Selmoja, enkä saa niitä mielestääni! :D Alkoi kummittelemaan jo viime viikolla, kun päivittyi Korsin facebook-sivulle kuva noista. Ououo. Niin upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en ihmettele! Kävisin varmaan itekkin tuon tuosta ihailemassa noin upeeta laukkua, jos sellaiseen olis mahdollisuus. :D Ehkä ihan hyvä, ettei mulla oo tässä lähimailla mitään MK:n ihanuuksia myyvää liikettä. Mä niin olisin valmis unohtaa laukkuhaaveilut (hetkeksi) jos tuon Selman saisin vihreenä tai navyna. :D

   Poista
 2. Mä rakastuin noihin ensimmäisiin laukkuihin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin ihania, jos nyt voisi ostaa jonkin laukun niin ehdottomasti tuo Selma vihreenä tai navyna! :)

   Poista