And I have the audacity to think I matter, I know it's a lie but I prefer it to the alternative

ysl1
Mä oon sikäli tylsä ihminen, että tykkään lakata kynteni mätsäämään joko laukun tai kenkien väriin. Okei, jos laukun ja/tai kenkien väri on neutraali akselilla musta-(konjakin)ruskea-nude-beige niin kynnet ei todellakaan oo sävy sävyyn, mutta siis jos mulla on käytössä vaikka Bvlgarin pinkki clutch niin mieluiten lakkaan kynteni saman väriksi. Mun eniten käytetyt lakkasävyt määriytyykin laukku- ja kenkäkokoelman mukaan: pinkkiä, vaaleanpunaista, burgundya, kirkkaanvihreää. Noita sävyjä käytän useimmiten, perus kirkkaanpunaisen lisäksi (ai että kun sais Marc Jacobsin Stamin punaisena!! Tällainen pikku sivuhuomio haha). Toki multa löytyy myös vaikkapa turkoosia kynsilakkaa, mutta sillonkin pitäis vähintäänkin korviksista tai rannekorusta löytyä samaa sävyä. Mätsäyspakko, en voi sille mitään! :D

ysl1+
Siitä asti kun eBaysta ostamani YSL:n viininpunainen clutch saapui, oon etsinyt sopivaa kynsilakkaa sen kaveriksi. Mulla oli ennestään parikin burgundya lakkaa, mutta toinen niistä on liian vaalea ja toinen taas niin tumma, että näyttää melkein mustalta kynnelle levitettynä. Nyt eilen Sokoksella käydessäni löysin kosmetiikkaosaston alepöydästä ihan t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-n kynsilakan, joka sekin sattumoisin oli yy-äs-ällää. Aleprosentti oli mukavat 70, joten hintaa jäi vain n. 8€, eli todellakin ostin. :) Tää on mun eka lakka YSL:ltä, ja ihan hyvältä vaikuttaa: levittyy helposti, kaksi kerrosta riittää loistavasti ja no, ainakin toistaseks on lakka pysynyt kynsissä.

ysl4
ysl2
Onko joku muukin tehnyt hyviä löytöjä kosmetiikan suhteen nyt alejen aikana? :)

3 kommenttia:

 1. Mikä löytö! YSL:n kynsilakkojen nimeen vannon! Paras suti, lakan koostumus ja kesto. :) Ylivertainen jopa Chaneliin nähden, josta myöskin hurjasti tykkään. Aleista onkin tarttunut vain Chanelin ihana pinkki kynsilakka Stokkan alesta, mutten pistäisi pahitteeksi jos pari muutakin löytyisi - vaikka YSL:ltä.

  Ja mä oon kaikkea muuta kuin mätsäyspersoona, kynsilakkavalikoimakin tosin rajoittuu kirkkaan punaisesta hempeään nudeen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytö tosiaan! Nyt on jo lakkaukset ollu useita päiviä kynsissä ja edelleen hyvältä näyttää, joten oon täysin samaa mieltä - taidan jatkossa itekkin vannoa YSL:n nimeen kynsilakoissa (sen lisäksi että YSL:ltä löytyy mun mielestä myös parhaat huulipunat ja paras valokynä)! :) Chanelista tykkää itekkin ainakin sen yhen lakan perusteella minkä omistan, ja Dior on kolmas lemppari.

   Haha, osaisimpa mäkin olla välittämättä että mätsääkö se lakka nyt varmasti johonkin! :D

   Poista