Jogurttia pakastimeen mars!

yo
Täällä podetaan keskipahaa koukutusta jogurttijäätelöön. Olin kyllä monet kerrat kaavaillut kokeilevani kotitekoisen jogujätskin valmistamista, mutta se vaan jotenkin jäi (kuten kaikki yleensäkin heh heh). Mutta sitten kun bongasin Yummy -blogista ohjeen jonka kuvissa vilahti herkullisen näköinen mangoversio yo-frosta, päätin vihdoin ja viimein ryhdistäytyä ja kokeilla itsekin! Ja niinhän siinä kävi, että hyvää oli ja tätä kirjoittaessanikin mulla on kupissa mansikkaista frozen yogurtia. :-D NAM! Mä oon tehnyt muutamanlaisia variaatioita käyttäen joko turkkilaista/kreikkalaista jogurttia, tavallista maustamatonta jogurttia tai sitten ihan rahkaa, ja sekaan oon mössännyt mansikoita, mustikoita, vadelmia, ananasta, mangoa... milloin mitäkin! Tästä tuli kyllä jo ensi kokeilulla varsinainen kesähitti! :p

PS: Ei, en keksinyt laimeempaa otsikkoa postaukselle. :D 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi4/7/13 11:40

  siis teitkö ihan tolla yammyn ohjeella? ite nimittäin kokeilin ja se oli aika mautonta :( mikä itelläs on ollut parasta noista kokeilemistasi jogurteista...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kokeillut silleen että täsmällisesti oisin käyttänyt just samoja tuotteita ku ko. postauksessa, sovellan aina sen mukaan mitä kaapista nyt sattuu löytymään milloinkin. :) Hmm, no mä oon tykännyt ehkä eniten turkkilaisesta jogurtista tehdystä jätskistä :) Sitä + ananasta + kookoshiutaleita, ihan parasta (mun mielestä)!

   Poista